Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе оние во фан клуб Јуве знаеле ајвар да прават, интерашине учат палачинки како се прават, дајте и ние да научиме тоа колбасите од Хенес да ги правиме. Чисто да останиме во чекор со Италијаниве.:pos::pos:
Што треба ова да значи со ајвариве и палачинкиве???

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Види во фан клуб Интер неколку страни наназад сношти што се дешаваше:) (ако немаат избришано)
Забегале начисто:pos:
Него дај и ние да утепаме монотонија на нашиов фан клуб,и ко што викаш да научиме да напраиме немачки колбаси,и на нареден фан собир си нарачуваме стандард точено пиво,колбасите на маса(сите по дома ќе си напраиме)како само ќе ни легнат...:3:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];3786991 напиша:
Abe denes ke ima sobiranka? :) ajde be derbi e so Koeln!

Ako ima pisite poraka :D
Не ми се верува Боби, ништо не се договоривме. Ајде за со Вердер во купот.

--- надополнето ---

Моооооре тапа полувреме. Не памтам од кога ги немам вакви заспани гледано.

P

PewDiePie

Гостин
Една шанса за гол да не се направело,ај се надевам дека ќе ги тепате пацариве,не за друго 1 ве имам на ливче. :P

Н

'Никола'

Гостин
Додека на терен се случува едно големо НИШТО, да пишам и тука дека на Еуроспорт 2 ќе бидат пренесувани сите натпревари на Баерн во Бундеслигата оваа сезона.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Колку се каете сега што не го шитнавте Рибери :tv:

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
тапа,да се нема идеја во напад...поглупа игра на Баерн не сум гледал.нема кој да нападне....дефинитивно треба да се сменат многу работи во тимот....

--- надополнето ---

Милер глеај го сам пред голман со глава ја мава:tapp:

P

PewDiePie

Гостин
Стварно место да ги земеа 40 мил за Рибери тие договор му продолжувааат,една топка не знае да набаци ко што треба. :kesa:
Сироти со ваква игра здравје да ги гледаме во Лига Европа другата сезона.

Н

'Никола'

Гостин
Стварно место да ги земеа 40 мил за Рибери тие договор му продолжувааат,една топка не знае да набаци ко што треба. :kesa:
Сироти со ваква игра здравје да ги гледаме во Лига Европа другата сезона.
Од еден лошо изигран натпревар во последниве не знам колку години и одма во Лига Европа не праќате.
А за Рибери, не беше воопшто тој крив, тој најмногу се трудеше од сите. Цел тим никако не одигра.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
цврсто стојам на ставов.... ЈАС би бил подобар тренер од ван гал.... се едно истоо.... па и дете што игра тотал клуб менаџер знае со каква тактика баерн би ти дошол. Второ, повторно стојам цврсто на ставов.... убедливо најлош капитен што сме го имале. Само фаули прави и ништо друго, има среќа што судиите му гледаат низ прсти, искрено да ви кажам ја да бев тренер на таа позиција поарно Шумуликовски би го викнал да изигра.
Го гледам Баерн 12 год, ама ваков очаен Баерн немам гледано... порадо би гледал екипа што ќе приме 5 гола ама барем ќе изигра нешто храбро и интересно, а со ваква игра и сите утакмици 1-0 да ги тепаме би ми се згадило од начинот на играње

P

PewDiePie

Гостин
Не ве испраќам јас нигде долга е сезоната,ама како по некое не пишано правило баерн една сезона игра солидно другата ја усерува,а и со ваква игра што може да очекувате освен во најдобар случај лига европа? Три утакмици од кои две на домашен терен да се нема дадено гол ИТОА ВО ГЕРМАНСКА лига е катастрофално,среќа што не изгубивте тој ван бомел незнаеше јајцата кај му се како го измеша тој прицко трицко како и да се викаше,Рибери беше во форма,формата му пројде се гледа дека нема сила сам да го носи тимот очајно ви фали Робен,Милер е копиљ уште и е даааалеку од вундеркид како што го прикажуваше еден ваш член на фан клубов :kesa: можеше да го праша голманот кај да ја шутне тој директно во него................незнам ќе ви биде долга сезонава според мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom