Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P

PoisonLady

Гостин
Ozil otide vo Real Madrid pa mislam deka sega so Khedira treba da se molime da se snajdat za da ne propadnat i BTW Real ovaa godina mislam deka ke bide mnoooogu opasen .
Хмм,јас пак прочитав дека денес Реал испратил побогата понуда со која трансферот најверојатно ќе се реализира но уште ништо официјално се нема случено.
Штета ако отиде таму.Поарно да седи у Вердер па да дојде во Баерн после некоја година.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Хмм,јас пак прочитав дека денес Реал испратил побогата понуда со која трансферот најверојатно ќе се реализира но уште ништо официјално се нема случено.
Штета ако отиде таму.Поарно да седи у Вердер па да дојде во Баерн после некоја година.
Официјално е Реал се засили и со Озил, а нашите ќе купат некој талибанец од ирак, иран,авганистан итн да го спасат од ал каеда

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ако не изненадат до 31 Август со некој ДОБАР трансфер ќе бидам тотално разочаран од политиката на целата управа.Кога мислам на трансфер мислам на ЈАК централен дефанзивец. Не се способни да купат еден асален играч.Не сфаќам зошто трошат пари на скаути кога немаат најдено ни едно дете талент по светов.СРАМОТА

Ares

Immortall
Член од
3 февруари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
11
Абе не знам како можеа да го испуштат Arne Friedrich... ц ц ц кој звер играч!!! Јест дека е малку стар, ама е страшен дефанзивец... видовте со Mertesacker шо правеа на светско??? Се испушта ли тој звер бе.... абееее Баерн... младоста ја изгубив заради тебе... Уште дупките у одбраната да се пополнат и мислам дека Баерн може да се рамни со секој тим во светот! Bayern Uber Alles!

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ако не изненадат до 31 Август со некој ДОБАР трансфер ќе бидам тотално разочаран од политиката на целата управа.Кога мислам на трансфер мислам на ЈАК централен дефанзивец. Не се способни да купат еден асален играч.Не сфаќам зошто трошат пари на скаути кога немаат најдено ни едно дете талент по светов.СРАМОТА

Welcome !!!

Н

'Никола'

Гостин
Сеа отворам на официјалната, и променета им е малку.:)
Иначе од трансфери, ни Т сеуште.

P

PoisonLady

Гостин
На фан-собирот закажан за петок,очигледно ќе има ептен слаб одзив.Никој не е вратен во СК (освен Никола). И сеа?

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Здрајве од септември најверојатно и ја ќе ве дружим на фан собирите , ако ме примите :wub:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
На фан-собирот закажан за петок,очигледно ќе има ептен слаб одзив.Никој не е вратен во СК (освен Никола). И сеа?
Колку сме,толку сме,токму сме.
На времето и по 5-6 души се собиравме.:icon_lol:
Негооо незнам како вие ја сваќате утакмицава со Волфс,јас мислам дека е од огромно значење за понатамошниот тек од првенството.Ќе биде пеколно тешко,дај Боже да ги освоиме трите бода.
Овие мислам дека и Рајан Бабел го купија(блиску е до трансфер),сериозно си ја сватиле работава.

--- надополнето ---

Здрајве од септември најверојатно и ја ќе ве дружим на фан собирите , ако ме примите :wub:
Па нормално,што повеќе тоа подобра атмосфера:eek:lee:

P

PoisonLady

Гостин
Колку сме,толку сме,токму сме.
На времето и по 5-6 души се собиравме.:icon_lol:
Негооо незнам како вие ја сваќате утакмицава со Волфс,јас мислам дека е од огромно значење за понатамошниот тек од првенството.Ќе биде пеколно тешко,дај Боже да ги освоиме трите бода.
Овие мислам дека и Рајан Бабел го купија(блиску е до трансфер),сериозно си ја сватиле работава.

--- надополнето ---

Па нормално,што повеќе тоа подобра атмосфера:eek:lee:
Eееее едно време бевме и само 4-ца (јас,брат ми,Баже и Дарко) ама тоа уште пред да се појавите ти и Никола...
Ама затоа сега сме прилично голем и познат фан-клуб.:pipi:
Иначе,за со Волфс јас некако не сум ептен оптимист дека ќе ги земеме првите 3 бода.Некако реализацијата е слаба па тоа некако ме загрижува.
П.С.ај ако идам јас на фан-собирот МОЖДА ќе ти се јавам за да идеме заедно пошто брат ми не е дома и нема да дојде.

--- надополнето ---

Прво ќе размислиме дали да размислиме дали да те примиме :pos2:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ke navivam da ja izgubime utakmicava so mnogu golovi i toa poradi kiksovit vo odbranata za da se osvesti idiotov Nerlinger i kompanija deka treba da go odvrzi keseto....ni izbegaa igraci i toa dobri zameni za mark Van bommel - Sami Khedira , nekolku vrvni stoperi zamena za nasava "prekrasna odbrana" a nie uste sedime vo mesto c cccc od takt sum izvaden se nerviram maksimalno sekoj saat sum na goal.com i cekam da vidam barem nekoja spekulacija za bayern ali toa ti e mora da se nerviras za sranjevo od uprava.

P

PoisonLady

Гостин
Кои се условите што треба да ги испуњим за да ме примите?
НЕ СМЕЕШ да ме нервираш МЕНЕ :pipi:
Иначе ти збори си како сакаш :)
..туку баш сеа го гледам календарот на Баерн и сфатив дека дента кога ќе играме со лудите Вердер,мене уствари ми е роденден...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom