Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
гледам во сите одговори претходно си го критикувала Бадштубер, гледам дека Демикелис го форсираш, според мене Бадштубер е подобар и од Демикелис и од Ван Бојтен, а и Ван Гал изјави дека Бадштубер ке игра прва постава во одбраната оваа сезона што значи дека Ван Бојтен и Демикелис ке се борат за едно место, и те замолувам да престанеш да го критикуваш Бадштубер поради една две грешки што направил со Реал Мадрид, чекај сезоната почнува од петок па понатаму за 3-4 кола ке збориме кој е најлош а кој е најдобар. А јас сум уверен дека Бадштубер е идниот стуб во Баерн, како Тери што е во Челзи.

Бадштубер е Франц Бекенбауер,Франко Барези,Алесандро Неста за Демикелис и Ван Бајтен.

P

PoisonLady

Гостин
Инспекторке,никој не вика дека си против Швајни.Барем не јас. Незнам што се палиш,ја само ги произнесов фактите,во случај да има некоја нејаснотија.Такашто се е чисто!

п.с.

А ја можда сум од вчера,ама барем ќе бидам до смрт...... Како стојат работите Демикелис брзо ќе напушти,ако не сега,ондак наредна сезона.Е тогаш у кој фан-клуб ќе идеш,тоа незнам. хехе:pipi:
Јас сум основачот бе :pipi:

--- надополнето ---

гледам во сите одговори претходно си го критикувала Бадштубер, гледам дека Демикелис го форсираш, според мене Бадштубер е подобар и од Демикелис и од Ван Бојтен, а и Ван Гал изјави дека Бадштубер ке игра прва постава во одбраната оваа сезона што значи дека Ван Бојтен и Демикелис ке се борат за едно место, и те замолувам да престанеш да го критикуваш Бадштубер поради една две грешки што направил со Реал Мадрид, чекај сезоната почнува од петок па понатаму за 3-4 кола ке збориме кој е најлош а кој е најдобар. А јас сум уверен дека Бадштубер е идниот стуб во Баерн, како Тери што е во Челзи.

:bip::bip::bip:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
http://veetle.com/index.php/channel/view#4c5a8ee2f0f74Еве линкче ако сака некој.;)

--- надополнето ---

И после Контенто не чинел. Ѕвер е.
Јас немам проблем да ја почнеме сезоната со Контенто како лев бек, се гледа дека може да успее, зошто да фрлиме 30 мил.евра за Коентрао кога можеме со Контенто, раководството на Бенфика го стави Коентрао на исто ниво со Лам, Маикон и Серхио Рамос па бараа 30 мил.евра :shok: Ули Хенес во едно интервју кажа дека има шанси Баерн да се засили на левата бековска позиција но и дека нема да даваат некои ненормални суми

--- надополнето ---

Напаѓач е типот (а прееска Ули тропаше дека ако купуваат-ќе купуваат лев бек).Мислам дека овој веќе го совладале годините.
Хенес веке не е толку задолжен за трансферите на Баерн, тука е веке Нерлингер (како негов наследник) заедно со Румениге и Ван Гал кои се главни барем за тоа кој играч да дојде во Баерн и кој да си замине од Баерн.

--- надополнето ---

ТОНИ КРОС е човекот!!!!!!

Тука добивме феноменално засилување.Во комбинација со Милер Рибери и Робен тоа е стварно феноменоменално.
Голот што го постигна денес е екстра.Маестрален играч,техничар се комплет.

Друго големо засилување е Рибери.Повторно оној стариот во ист сјај,со огромна желба повторно да се докаже,да биде најдобар во екипата како порано.Ланската сезона го немавме,едноставно го изгубивме ради 300 глупости.Сезонава како и Крос повторно се врати.

Браво и за Гомез,феноменален гол.Мислам дека Ван Гал сезонава не смее да ја направи старата грешка од лани,кога почна да ги ротира сите напаѓачи, па еден по еден се изгубија.Мислам дека ако сака да оди со Гомез сезонава,тогаш треба да почне со него од прво коло.Само така ќе стекне самодоверба,и ќе го добиеме правиот играч.Денешниот гол е феноменален.

Останува само да видиме Хенес како ќе одигра до 31 август со одбраната.Искусен бек од типот на Патрис Евра ќе биде супер.Да не зборам за централната позиција! Искрено мислам дека ќе бидеме изненадени до 31 август.....
потполно се слагам со тебе, за Крос, Рибери и Гомез, а за другото останува да видиме...

--- надополнето ---

ах милата :back: и таа и Демикелис се љубоморни на Бадштубер :pos:

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
jas bi i repliciral odnosno bi ukazal na nejzinoto nelogicno razmisluvanje, mislam na PoisonLady, koga vika deka dzabe vrvna "odarbna", da ne se lazeme zauldno, osven filip lahm , nikoj drug vo odbranata na baern ne zasluzuva da go nosi dresot na Baern, iskreno se nadevam deka Diego Contento ke ja opravda doverbata ovaa sezona koja ja ima od van gall ,imeno zborot mi bese, rekov veke ednas , i ako treba uste milion pati ke recam, pod itno da se mavnat na klupa ili na izlezna vrata od baern minhen, Demichelis i Van Bayten, zatoa sto so niv nasata odbrana e smesna, odnosno so niv nasata odbrana e shvajcarsko sirenje, tie dvajca se premnogu bavni, i recisi 90 posto od duelite so protivnickite napagaci gi gubat, osobeno koga se vo situacija eden na eden, moezbi David Luiz e dobra opcija no vistina e mnogu skap, togas Fabricio Colocini, od Newcastle, e poeftina i porealna varijanta,ili pak Neven Subotic od B.Dortmund, tie se taka po mene stoperi koj bi gi kupile za okolu 13-14 miliona evra eden od niv tolku bi cinel, a sepak vo sekoj slucaj bi bile mnogu podobri od nasive trupci Demichelis i Van Bayten, da se nadevame deka do 31 avgust ke donesat nekoj stoper , koj bi bil idealno i dolgorocno zasiluvanje za nasata odbrana, vaka poveke ne mozeme ne smeeme, da zivee Baern Minhen, a nie da se raduvame na sekoj nov nivni uspeh.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
jas bi i repliciral odnosno bi ukazal na nejzinoto nelogicno razmisluvanje, mislam na PoisonLady, koga vika deka dzabe vrvna "odarbna", da ne se lazeme zauldno, osven filip lahm , nikoj drug vo odbranata na baern ne zasluzuva da go nosi dresot na Baern, iskreno se nadevam deka Diego Contento ke ja opravda doverbata ovaa sezona koja ja ima od van gall ,imeno zborot mi bese, rekov veke ednas , i ako treba uste milion pati ke recam, pod itno da se mavnat na klupa ili na izlezna vrata od baern minhen, Demichelis i Van Bayten, zatoa sto so niv nasata odbrana e smesna, odnosno so niv nasata odbrana e shvajcarsko sirenje, tie dvajca se premnogu bavni, i recisi 90 posto od duelite so protivnickite napagaci gi gubat, osobeno koga se vo situacija eden na eden, moezbi David Luiz e dobra opcija no vistina e mnogu skap, togas Fabricio Colocini, od Newcastle, e poeftina i porealna varijanta,ili pak Neven Subotic od B.Dortmund, tie se taka po mene stoperi koj bi gi kupile za okolu 13-14 miliona evra eden od niv tolku bi cinel, a sepak vo sekoj slucaj bi bile mnogu podobri od nasive trupci Demichelis i Van Bayten, da se nadevame deka do 31 avgust ke donesat nekoj stoper , koj bi bil idealno i dolgorocno zasiluvanje za nasata odbrana, vaka poveke ne mozeme ne smeeme, da zivee Baern Minhen, a nie da se raduvame na sekoj nov nivni uspeh.
So odbranava ke se raduvame samo na Bundesliga , a i toa e prasanje.

P

PoisonLady

Гостин
Еј,баталете ја одбраната и читајте
http://www.bayernmkd.co.cc/novosti/3851

Јас сум тотално навредена пошто списоков им е крш...4-ца од Барса а САМО еден од Баерн.Ебате и УЕФА и све веќе :devil2:

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
M

mercenary

Гостин
Европската Фудбалска Федерација денес ги претстави можните 12 фудбалери кои на крајот од оваа 2010 година, би можеле да го добијат признанието Фудбалер на годината на клубско ниво.Меѓу 12-та (изненадувачки) има само еден Баварец-Арјен Робен.

Да,да.Браво за тој што го пишувал текстот.

Ова не се можните 12 фудбалери кои на крајот од оваа 2010 година, би можеле да го добијат признанието Фудбалер на годината на клубско ниво.(Ballon d'Or)
Ова се можните 12 фудбалери кои на 26 Авуст,би можеле да го добијат признанието најдобар голман,одбранбен играч,напаѓач и најдобар overall играч на годината од UEFA Champions league
2009-10.

Значи нема везе вие што сте освоиле Германско и Куп како што е напишано у текстот,тука се гледа стрикно од ЛШ.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Еј,баталете ја одбраната и читајте
http://www.bayernmkd.co.cc/novosti/3851

Јас сум тотално навредена пошто списоков им е крш...4-ца од Барса а САМО еден од Баерн.Ебате и УЕФА и све веќе :devil2:
Пази молим те Швајни го нема во овие 12.Не ми се верува.:nesvest:

Мислам дека Весли Снајдер ќе ја земе наградата за најдобар фудбалер.:toe:

Иначе гледам Сити сакаат да им го продадат Робињо на Шалке и да го купат Давид Луиз од Бенфика.

P

PoisonLady

Гостин

Да,да.Браво за тој што го пишувал текстот.

Ова не се можните 12 фудбалери кои на крајот од оваа 2010 година, би можеле да го добијат признанието Фудбалер на годината на клубско ниво.(Ballon d'Or)
Ова се можните 12 фудбалери кои на 26 Авуст,би можеле да го добијат признанието најдобар голман,одбранбен играч,напаѓач и најдобар overall играч на годината од UEFA Champions league
2009-10
.

Значи нема везе вие што сте освоиле Германско и Куп како што е напишано у текстот,тука се гледа стрикно од ЛШ.
Дечко,ај читај малку поубаво
...
UEFA has announced the nominees for the UEFA Club Football Awards of 2010 with a total of 12 players shortlisted both for the positional awards and for the overall prize of UEFA Club Footballer of the Year.

друг извор
...http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/620243/index.html

...а тоа што Баерн стигна до самото финале не е доволно за повеќемина од еден да бидат номинирани??? треба 4-ца од Барса??

--- надополнето ---

Пази молим те Швајни го нема во овие 12.Не ми се верува.:nesvest:

Мислам дека Весли Снајдер ќе ја земе наградата за најдобар фудбалер.:toe:

Иначе гледам Сити сакаат да им го продадат Робињо на Шалке и да го купат Давид Луиз од Бенфика.
ееееееее,и јас сум лута :nerv: Осеќам дека Баерн и да го освоеше финалето,пак повеќе од двајца немаше да номинираат.
Многу ги мразам овие од УЕФА бе.Ич не се реални

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Да ти кажам право,оној тебе што ти е омилен треба ќотек да добие.Во поле е супер ама стално ми шутира од далечина НЕПРЕЦИЗНО и ги уништува добро-сработените акции. Значи: Швајн да си оди!!! :pipi:
Баерн без Швајни??!?!!? Што збориш?!? Моментално нема подобар дм од него во светот, а и нема друг играч што би се вклопил толку во Баерн на неговото место.

P

PoisonLady

Гостин
Баерн без Швајни??!?!!? Што збориш?!? Моментално нема подобар дм од него во светот, а и нема друг играч што би се вклопил толку во Баерн на неговото место.
Ахахахах,абе шала беше тоа.И јас викам дека е најдобар и затоа многу се лутам што педерите од УЕФА не го номинирале за најдобар.

M

mercenary

Гостин
Дечко,ај читај малку поубаво
...
UEFA has announced the nominees for the UEFA Club Football Awards of 2010 with a total of 12 players shortlisted both for the positional awards and for the overall prize of UEFA Club Footballer of the Year.

друг извор
...http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/620243/index.html

...а тоа што Баерн стигна до самото финале не е доволно за повеќемина од еден да бидат номинирани??? треба 4-ца од Барса??

--- надополнето ---

ееееееее,и јас сум лута :nerv: Осеќам дека Баерн и да го освоеше финалето,пак повеќе од двајца немаше да номинираат.
Многу ги мразам овие од УЕФА бе.Ич не се реални
Се извинувам ако не сум у право ;)

Но,за најдобари фудбалери од оваа CL 2009-10 ќе се избира на 26 Август.А на крајот од годината ќе се избира играч за Ballon d'Or.....ама може овие 12 се и за CL 2009-10 и за Ballon d'Or.Ако е така,Океј.

P

PoisonLady

Гостин
Се извинувам ако не сум у право ;)

Но,за најдобари фудбалери од оваа CL 2009-10 ќе се избира на 26 Август.А на крајот од годината ќе се избира играч за Ballon d'Or.....ама може овие 12 се и за CL 2009-10 и за Ballon d'Or.Ако е така,Океј.
Ај ќе ти простам овој пат ама друг пат НЕМОЈ така да си ме нападнал (јас го пишав текстот) :)
А за тоа дали овие 12 се и за CL 2009/2010 и за Ballon d'Or заедно,или пак само за едното-не знам.Не пишуваше никаде ништо подетално за тоа.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ozil otide vo Real Madrid pa mislam deka sega so Khedira treba da se molime da se snajdat za da ne propadnat i BTW Real ovaa godina mislam deka ke bide mnoooogu opasen .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom