Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
За 2010-2011, така пишуваше во Македонски спорт... Затоа доколку Реал го сакале во својот клуб требало да му понудат дупло поголема плата (околу 7 милиони евра) што им е многу, така да веројатно преминува во Баерн. И Кедира сакал да остане во Германија. Колку е точно не знам...

E sega prasanje e Van Bomel kade ke igra ?

A BUNDESLIGA ke se dava li nekade ili JOK :)

--- надополнето ---

znaci so 5 dusi sreden red ke se igra so Khedira ako dojde i bi bilo EXTRAAAAA 4 - 5 - 1

GK:_______
DR:_______
DL:Philip Lahm
DC:_______
DC:Demichelis
DM:Sami Khedira
DM/MC:Bastian Schweinsteiger
AMR:Arjen Robben
AML:Frank Riberry
AMC:Toni Kroos
FC:Mario Gomez

Znaci ni falat 1 golman (NEUER) , 1 STOPPER (CHIELLINI) , 1 desen bek (nekoe solidno mlado dete bi trebalo da zemat)

3 KRUNA :)

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Khedira 80% ke odi vo Real nego daj prvo da se sredi odbranava pa posle neka zemaat kogo sakaat najvazno e da ODBRANATA da se sredi pa posle koj saka neka dojde :)) ali Coentrao siguren sum deka ke dojde vo Bayern i fala bogu so se otazaa od Van der Wiel ic ne mi se dopaga podobro so Contento levo Lahm desno otkolku drvovo da go zemaat za 20 mio

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Khedira 80% ke odi vo Real nego daj prvo da se sredi odbranava pa posle neka zemaat kogo sakaat najvazno e da ODBRANATA da se sredi pa posle koj saka neka dojde :)) ali Coentrao siguren sum deka ke dojde vo Bayern i fala bogu so se otazaa od Van der Wiel ic ne mi se dopaga podobro so Contento levo Lahm desno otkolku drvovo da go zemaat za 20 mio

Jas poveke bi sakal Lahm da si se vrati onamu kaj sto mu e mestoto na levata bekovska pozicija , znaci treba da se zeme desen bek kako SRNA i eden STOPPER kako Chiellini i ideme na trojna :)

--- надополнето ---

Znaci ne daj boze sezonava da se potpirame povtorno na Buyten i na Demichelis ....go ebavme ezot , a plus pa da ne praam muabet za Butt smesni mi se trojcata BUTT , BUYTEN i DEMICHELIS po tapa trio nema da ima .

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/contento-wird-das-packen-tz-852158.html
Contento ce bide narednata sezona bek ,znaci nema da kupuvame,bi sakal da znam zasto proslata sezona ne go stavase Contento kako bek igravmo so Badi :tapp:
nee cudo ako go zemaa toj mladiot francuzin kako rezerva
Sega ako ne frlaa nekoj dinar za Chelini ili nekoj po iskusen stoper :nerv: zas da ne si go zememe Khedira (vamu vikaa deka pare imaa a nikako da kupa eden stabilen igrac)

P

PoisonLady

Гостин
Киелини изјави дека сака да го продолжи договорот со Јувентус и преговорите за продолжување на соработката се веќе започнати што значи дека тој не доаѓа.
Претходниве денови пак,управата на Баерн потенцираше дека Бут и следнава сезона ќе биде прв голман,односно дека голман НЕМА да купуваат.

--- надополнето ---

Не,грешка си.Реал мора да му плати најмалку 7 милиони евра по сезона и како што изјавија,толку пари за Кедира не даваат.Јас повеќе би рекла дека 80 % Кедира доаѓа во Баерн.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Bayern ide u KORSOKAK to ke vi go kazam !

Barca go zima VIlla , Inter ke zima 100 % nekoj zvezdi garant , a Real e veke pun so extra igraci i sega plus so Murinjo ti se sampioni vo liga na sampioni ne se nadevam veke na 5-ta titula ... a kako bi se nadeval so Butt i Van Buyten i Demichelis :( , da ni se padni Barsa ke ne napuni ko vrekja .

--- надополнето ---

zamislete od edna strana Villa , Ibra i Messi , a od druga da ti branat gol Van Buyten , Demichelis i Butt da ti bide golman :) :) :) koja komicna situacija samo ... Bayern ako nese zacvrsti vo odbrana i godinava mislam deka ni Bundes nema da osvoime , osven ako sobiraat pari za da go kupat Messi toa vekje se opravduva :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Bayern ide u KORSOKAK to ke vi go kazam !

Barca go zima VIlla , Inter ke zima 100 % nekoj zvezdi garant , a Real e veke pun so extra igraci i sega plus so Murinjo ti se sampioni vo liga na sampioni ne se nadevam veke na 5-ta titula ... a kako bi se nadeval so Butt i Van Buyten i Demichelis :( , da ni se padni Barsa ke ne napuni ko vrekja .

--- надополнето ---

zamislete od edna strana Villa , Ibra i Messi , a od druga da ti branat gol Van Buyten , Demichelis i Butt da ti bide golman :) :) :) koja komicna situacija samo ... Bayern ako nese zacvrsti vo odbrana i godinava mislam deka ni Bundes nema da osvoime , osven ako sobiraat pari za da go kupat Messi toa vekje se opravduva :)
Па со истава ова одбрана стигнавте до финале LS годинава....Им фалеше нешто?!:)

M

Mario Gómez

Гостин
Нема ни бек да се купи, така изјави Румениге, после разговор со Ван Гал кој рекол дека е океј Контенто да стартува како лев бек.

Незнам што се лажевме кога знаевме дека Баерн само купува секоја втора сезона, и сега само штети пари.

Кај беа изјавите дека сме имале 60 мил за трошење и енормна заработка во прошлава сезона, кога моментално не сме блиску до ниту еден играч.

Каква ЛШ, јас мислам дека покрај огромната конкуренција во германија треба да се запрашаме дали имаме шанси за бундеслигата, кога другите екипи се засилуваат ко ненормални во одбрната, плус ги задржуваат ѕвездите во нападот.

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
точно Боби,останатите екипи во БЛ се засилија скоро на сите позиции каде им требаше,задржаа најголем дел од ѕвездите а нашиве не мрднаа,само шпекулации и ништо фазла

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Eve ovde pisuvam pred site deka ja bojkotiram novata sezona i deka nema da ja gledam !!!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ако се сеќавате на една изјава на румениге после финалето ЛШ дека сака од наредна сезона Баерн против било која екипа од врвот во ЛШ да има реални шанси па дури и против една Барселона,а не само да паркира автобус.

Мислам дека се свесни дека централната дефанзива е критична,и дека тука МОРА да се интервенира со големи пари.По мене Демикелис ќе напушти,и тука ќе се појача со некоја ѕверка.Но баерн нема да е баерн ако не чека до 23:59 на 31 Август.Дефинитивно калкулираат со пазарот и цените обидувајќи се да добијат што поповолна цена.
Приказните дека се задоволни со составот или дека треба да се калкулира со парите се смешни.Па и Барса не е задоволна целосно со составот.

Кога можеа за Гомез да искешираат 30 милиони можат се да направат.Само треба трпение.Мислам дека Џеко ќе пристигне во Минхен заедно со еден светска класа централен бек.Клосе и Демикелис треба да напуштат.Евентуално и бековската позиција може да се зајакне со искусен бек,а Контенто да оди примарно во Бундеслига.

Ќе видиме,има време.......

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ако се сеќавате на една изјава на румениге после финалето ЛШ дека сака од наредна сезона Баерн против било која екипа од врвот во ЛШ да има реални шанси па дури и против една Барселона,а не само да паркира автобус.

Мислам дека се свесни дека централната дефанзива е критична,и дека тука МОРА да се интервенира со големи пари.По мене Демикелис ќе напушти,и тука ќе се појача со некоја ѕверка.Но баерн нема да е баерн ако не чека до 23:59 на 31 Август.Дефинитивно калкулираат со пазарот и цените обидувајќи се да добијат што поповолна цена.
Приказните дека се задоволни со составот или дека треба да се калкулира со парите се смешни.Па и Барса не е задоволна целосно со составот.

Кога можеа за Гомез да искешираат 30 милиони можат се да направат.Само треба трпение.Мислам дека Џеко ќе пристигне во Минхен заедно со еден светска класа централен бек.Клосе и Демикелис треба да напуштат.Евентуално и бековската позиција може да се зајакне со искусен бек,а Контенто да оди примарно во Бундеслига.

Ќе видиме,има време.......

Ja imav taa logika do pred nekoe vreme ali sea od koga site se pojacaa so strasni igraci ja treba da cekam Bayern da zeme nekoj kako Chiellini iliAshley Cole so ne mi se veruva .

--- надополнето ---

I bi kazal deka trioto > 100 ne mozam da gi gledam poveke :)

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
Инаку вчера на 24.07.2010 Баерн Минхен играл пријателска со екипата на Trentino XI и ги добиле со резултат 5-1.Баерн настапил во состав:Kraft - Tymoshchuk, Kurz (Martins 72), Ottl, Contento - Deul, Pranjic - Olic, Sosa, Mujic - Hajdarovic (Sattelmaier 46).Стрелци на головите биле : 0-1 и 0-2 Sosa (6, 19), 0-3 Olic (38),(58), 1-4 Olic (79), 1-5 Ottl (86, pen) за Баерн,а Poli го постигна голот за Trentino XI.

M

Mario Gómez

Гостин
Нерлингер за Билд.

Nerlinger:

Diego was offered to us eight times this summer.

on vd Wiel: they discussed it with van Gaal and came to the conlusion that we will go into the season with Contento as our starting leftback

When Bayern is interested in a player, prices go through the roof these days. They are only willing to pay that much for top quality players. He saw only two truly outstanding rightbacks at the WC, Lahm and Maicon.

We will probably not sign new players this summer, there are no areas we need to improve.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussba...e-ich-uli.html

Незнам колку е за верување, но задоволни се од состАвот и веќе е сигурно дека Контенто ќе стартува како лев бек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom