Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Боби[Мкд];3473908 напиша:
Ја не сум да не ја зајакнеме одбраната, ама моментално немаме расположен напаѓач во тимот, а тоа е многу битно.:toe:

И да, подобро Тони би го имал отколку Гомез.
Ti da bese menager sekoa godina bi si menjaval napagac so tva strategia ce bideme ka real :back:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Се слагаме горе доле :smir: Само мислам не мора централен дефанзивец ако имаме средина што ја држи топката.Тулалан, Кедира... некој таков многу би ни помогнал назад и повеќе би се осетил тој во одбрана отколку цебтралниот дефанзивец според мене.

Босингва, Срна... обавезно крилен бек тука нема дилема (затоа мислам не ни треба централен дефанзивец - Бади, вБајтен, Михо и Брено се доволни).

И јас сум за еден офанзивец флексибилен - вПерси ама никако таков стаклен за повеќе од 15-18мил., Елиа од Хамбург... Озил, Марин ми се многу млади... значи офанзивец битно да може да игра на 2-3 позиции...

Останува уште замени некои ама јас тука мислам е најдобро едноставно да продолжат договор со Алтинтоп и Прањо (не знам до кога има тој) само искрено да си знаат тие дека се бек-ап играчи. Голман останува за догодина.
Од овие централни,освен Демикелис на моменти,ниеден нема светска класа квалитет,особено не за ЛШ.И тоа го докажаа сезонава.

Бадштубер е перспективен,но не е тој квалитет сеуште.
Демикелис изненадува во последно време,ама е тежок киксер.

Ван Бајтен е добар како лидер и играч со глава,ама катастрофа во дефанзива,и тоа се покажа против јаки екипи како Манчестер.

Што значи немаме еден асален централен дефанзивец за догодина.Освен можда Демикелис.Другово аут.Брено е дрво,Ван Бајтен на клупа(33 години ќе има).Бадштубер ќе добива шанса сигурно.

Што значи најприоритетно е централен дефанзивец!!!

Ќе ве прашам кратко и јасно сите: Што толку сте запнале со трансфериве кога уште тековнава сезона не е завршена??? Некако многу ми летате...чекајте нека заврши се,да земеме некоја титула па после иде тоа.
И во иднина,немој некој да рече Мартин Демикелис да биде продаден!!!

Целосно се согласувам,но сепак полека треба да се мисли за догодина.Посебно дека ќе има Светско Првенство летово....

I

InF3cTeD

Гостин
абе Ченто шо се лижеш,скрека шефицаа за Демикелис и одма го фалиш....бегај бе,за никаде е секоја утакмица мора да киксне и гол примаме,не го сакам ич

P

PoisonLady

Гостин
абе Ченто шо се лижеш,скрека шефицаа за Демикелис и одма го фалиш....бегај бе,за никаде е секоја утакмица мора да киксне и гол примаме,не го сакам ич
Е значи ти ништо не разбираш! Свесен ли си дека ако го немаше Мартин на многу утакмици сезонава,дека Баерн немаше ни 1/2 финале да види ни финале у Куп ни ништо?? Памтиш кога поради повредата на лицето,за тие три недели триста глупости направија останатите (без него)? ц ц ц значи ништо да не се ценело...:toe:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Не не,не заради шефицата.Ама на страна киксовите ретардирани,последниве неколку утакмици имаше стварно добри партии.Изненадувачки,но така е!Сепак немам доверба во него,и мора да се појача таа позиција!

P

PoisonLady

Гостин
Јас имам целосна доверба во Демикелис.Одлично игра цела сезона.Ок,можеби направи неколку киксови,но кој е тој што не направил? Значи апсурдно е да го напаѓате цело време!

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Боби[Мкд];3473944 напиша:
80% од нападите идат од Робен, 20% идат од Рибери, тоа ќе се избалансира вгодина кога ќе дојде Крос
E ova sakav da vi objasnim
Roben e boaktiven i mozeme da rezeme deka busi no toj ima ogromna podrska od Lahm a Ribery koga ide Badi nemoze da izleze napret deka ako izleze posle dur da se vrati nas ni go :pusk: zato podobro bi bilo so Contento da se igra

M

Mario Gómez

Гостин
E ova sakav da vi objasnim
Roben e boaktiven i mozeme da rezeme deka busi no toj ima ogromna podrska od Lahm a Ribery koga ide Badi nemoze da izleze napret deka ako izleze posle dur da se vrati nas ni go :pusk: zato podobro bi bilo so Contento da se igra
Се согласувам, ми иде да го скршам телевизорот Бадштубер бек кога игра, со оне глаиштено огромно неможе да трча. Кога че тргне напред, ем не добива топка ем додека се врати, светлосни години треба.

Се најебавме со одбраната годинава, го продаде Ван Гал Лусио, biggest FAIL ever, и го донесе медиокритетот Брафхајд.:tapp:

И останавме со Демихелис, кој кикса на секој натпревар и со трактор/детиште како лев бек.:nesvest:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Боби[Мкд];3474617 напиша:
Се согласувам, ми иде да го скршам телевизорот Бадштубер бек кога игра, со оне глаиштено огромно неможе да трча. Кога че тргне напред, ем не добива топка ем додека се врати, светлосни години треба.

Се најебавме со одбраната годинава, го продаде Ван Гал Лусио, biggest FAIL ever, и го донесе медиокритетот Брафхајд.:tapp:

И останавме со Демихелис, кој кикса на секој натпревар и со трактор/детиште како лев бек.:nesvest:

U pravo si za sve da znaes...kako moze da se napravi greska u stilot da se prodade najdobar stopper i da se zeme Brafhajd...toa ama ic ne mozam da go razberam.

M

Mario Gómez

Гостин
Еве некои новости од Билд:

Крос денеска бил во Минхен, дискутирал со Ван Гал, дури се шпекулирало нов договор за него, со многу поголема плата.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/04/13/toni-kroos/trifft-zum-1-mal-louis-van-gaal-exklusiv-fotos.html

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/04/13/franz-beckenbauer/bayern-braucht-dzeko-nicht.html

Бекембауер вика дека не ни треба Џеко, и дека може Лука Тони да ни биде втор класичен напаѓач.:toe:И дека бараат голман.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/04/13/hamit-altintop/bald-gespraech-mit-altintop.html

И дека сакаат да го продолжат договорот со Алтинтоп.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Боби[Мкд];3474710 напиша:
Еве некои новости од Билд:

Крос денеска бил во Минхен, дискутирал со Ван Гал, дури се шпекулирало нов договор за него, со многу поголема плата.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/04/13/toni-kroos/trifft-zum-1-mal-louis-van-gaal-exklusiv-fotos.html

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/04/13/franz-beckenbauer/bayern-braucht-dzeko-nicht.html

Бекембауер вика дека не ни треба Џеко, и дека може Лука Тони да ни биде втор класичен напаѓач.:toe:И дека бараат голман.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/04/13/hamit-altintop/bald-gespraech-mit-altintop.html

И дека сакаат да го продолжат договорот со Алтинтоп.

Odlicno Toni Kroos e eden od najdobrite igraci za negovite godini ako ne e i najdobar za pozicijata kade igra i super ke bide da dobie golema plata za da se motivira i da igra perfektno.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ne veruvam ova za luka toni deka ke se vrati za da sedi na klupa ednostavno mnogu mu e golema platata za da go drzime dzabe ke bide stvarno debilen poteg da ne se prodade luka toni.

P

PoisonLady

Гостин
ne veruvam ova za luka toni deka ke se vrati za da sedi na klupa ednostavno mnogu mu e golema platata za da go drzime dzabe ke bide stvarno debilen poteg da ne se prodade luka toni.
Во право си,но ќе видиш дека Тони нема да се врати во Баерн.Ем заради големата плата (ваљда управата на Баерн не е до толку глупа за да го плаќа за ништо),ем ако остане Ван Гал и следната сезона нема да смета на него (исто ко и оваа полу-сезона),ем самиот Тони сака да си остане во татковината.

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
stvarno be mn ste optovareni so transferive :)) uste ima da se igra i niso ne se znae mn spekulacii glavava mi zabole :))) ovoj ke idel onoj ovoj go sakam toj ne go sakam pa dajte malce be nema nas da ne prassat koj sakame ili koj ne sakame :)) pocekajte uste malce neka zavrsi sezonava pa ke vidime so ke se sluci koj ke dojde koj ke zamine i se toa :) sega samo chill out i da se nadevame deka ke osvoime sto moze poveke tituli a za narednata sezona ke praime pokasno muabet

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom