M
Mario Gómez
Гостин
A oвој?Не ти се смеам тебе.. линкот ме вчудоневиди.
http://www.insidefutbol.com/2010/03/20/bayern-munich-eye-arsenal-man-van-persie-in-ribery-less-future/19302/
A oвој?Не ти се смеам тебе.. линкот ме вчудоневиди.
Боби, а што било тоа дека било јавна тајна дека Торес ќе идел во Баерн? Се изнасмеав кога прочитав.Боби[Мкд];3414638 напиша:
http://fourfourtwo.com/news/england/28501/default.aspxБоби, а што било тоа дека било јавна тајна дека Торес ќе идел во Баерн? Се изнасмеав кога прочитав.
Интересно, интересно во секој случај. Но не знам зошто ни бил уште еден напаѓач, одбранана треба да ја средат. Али ако дојде Торес воопшто нема да се лутамБоби[Мкд];3414718 напиша:http://fourfourtwo.com/news/england/28501/default.aspx
Малце старо, ама имам прочитано и понови кај што вели дека сака да дојде, па ја викам дека треба да се тргне по него.
ne e samo seedorf tuku i klajvert od ajax a xavi,puyol i neznam uste koj od barca site tie prvpat zaigrale za prviot tim uste kako mladi bidejki van gaal im dal sansa i posle toa stanale toa sto se sea van gaal e poznat po toa sto im dava sansa na nekolku mladi.A koa ke vidis sea i Muller i Badtstuber isto taka dobija sansavGaal Alaba go stava samo za edna pricina zatoa sto pred 10god.. go stavil vo igra Sedorf toj se pokazal na taa utakmica i od togas Sedorf stanal (popularen/klasa igrac) sega isto saka i so Alaba
Demek jas go otkriv Sedorf:kesa:vGaal
No so Alaba ne mu uspeva do tolku na deteto pamet mu sedi vo napad toj ne e za bek.Protiv milan za Auti kup go stai poluspic a sega bek
Retki se tie igraci sto mozat da menjavaat pozicii Esien kaj da go staes toj super ce izigra
Гомеж го праќаме негде. И имаме ваков состав!Интересно, интересно во секој случај. Но не знам зошто ни бил уште еден напаѓач, одбранана треба да ја средат. Али ако дојде Торес воопшто нема да се лутам
abe daj ne se palete od nisto od spekulacija prvo Torres ako si odi od liverpool ke se umesaat mnogu timovi a ko vtoro i mnogu pari ke treba.Боби[Мкд];3414754 напиша:Гомеж го праќаме негде. И имаме ваков состав!
--------------Neuer----------------
Lahm----Chiellini---Badi----Contento
--Bommel-----Kroos----Schweini---
Robben10----Torres------Ribery---
Торес ниту е глуп, ниту се дрогира.
Боби[Мкд];3414754 напиша:Гомеж го праќаме негде. И имаме ваков состав!
Боби[Мкд];3414754 напиша:Гомеж го праќаме негде. И имаме ваков состав!
И Џеко, Хамшик и Красиќ.Стави си го Тери место Бади и Евра место Контенто.
Brat da ne igras mnogu football manager ? Dobar si e timot ako ostane ribery i kroos ke se vrati i treba da se kupi toa sto najveke treba bek i golmanБоби[Мкд];3414775 напиша:Како бе... ќе видите летово што зборам. Ете имаш одбрана горе во составот плус голман.
И Џеко, Хамшик и Красиќ.
уште ли бе со боммел??Боби[Мкд];3414754 напиша:Гомеж го праќаме негде. И имаме ваков состав!