Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
hehehe mn mi e krivo sega :))) zaso mi kaza ebate aj sigurno ke bide uste poludo za cetvrtfinaleto
За четврт финалето одиме кај Филе во емисија. Само не знам дали првата или втората, не знам како ќе договорат.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
hehehe mn mi e krivo sega :))) zaso mi kaza ebate aj sigurno ke bide uste poludo za cetvrtfinaleto

Ич да не ти е криво!Четврт финале може само полудо да биде!

И како што би рекол баварецот:„Ние баварците живееме кратко,ама квалитетно“ .Така и вчера,ни се скрати живото за 2-3 години,ама беше ТОП!!!

За четврт финалето одиме кај Филе во емисија. Само не знам дали првата или втората, не знам како ќе договорат.

Еееее да!Идеме кај Филе обавезно,и идеме масовно сите!!

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
:)))) hehehe da da obavezno kaj file mora da vidi cela makedonija koj se najdobrite navivaci vo drzavava

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ќути,ќе ни стаат една плазма у ВЦ да не вознемируваме невина раја :pos2:

Ако е у ВЦ арно да не е пред врата :pos2: Ма што го ебам кај е док ни носат пиво и има ТВ со Баерн cheers:

I

InF3cTeD

Гостин
сметајте и на мене ако се оди кај филе,идам и ја :vozbud: ќе му го урнеме студиото :bayern:

Н

'Никола'

Гостин
Да бидеме реални, Рибери не сакаше да замине стрикно во Реал, туку тој сакаше да игра за тим со реални можности за освојување на ЛШ. Секако дека доколку Баерн е таков тим, приоритетно му е останување. А е.:)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
А да бидеме реални Реал беше убедливо најпопален. Те Зидан те Перезе те незнамкој... Не гледам зошто друга екипа би опрчила грдни пари во моментов за него. На Манчестер им треба ама колку што знам не стоја сјајно финансиски, на Челзи не им треба реално на Барса па ич. Во Италија не е луд да оди.

Како што кажав ако после ова отиде во Реал ич нема да ми е криво зошто ќе ми е јасно каков човек е и такви не ми требаат во Баерн. Да речеше сакам мн поголема плата во старт ок ама сега лицемерија да гледам не сакам.

F

fantomX

Гостин
А да бидеме реални Реал беше убедливо најпопален. Те Зидан те Перезе те незнамкој... Не гледам зошто друга екипа би опрчила грдни пари во моментов за него. На Манчестер им треба ама колку што знам не стоја сјајно финансиски, на Челзи не им треба реално на Барса па ич. Во Италија не е луд да оди.

Како што кажав ако после ова отиде во Реал ич нема да ми е криво зошто ќе ми е јасно каков човек е и такви не ми требаат во Баерн. Да речеше сакам мн поголема плата во старт ок ама сега лицемерија да гледам не сакам.
Опапа, статива! На Челзи ОЧАЈНО им треба таков играч (голема е можноста дуелот со Интер да го покажи тоа за моја жал).
Но, финансиите ќе диктираат, и желбите на Рибери. :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Не дека ве истурив од пратење (искрено нели? :smir:) ама мислам дека имате повеќе од доволно квалитет во тимот и без Рибс. И мислам дека ќе го поминете Интер али тоа е само мое мислење...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom