Н
'Никола'
Гостин
За четврт финалето одиме кај Филе во емисија. Само не знам дали првата или втората, не знам како ќе договорат.hehehe mn mi e krivo sega)) zaso mi kaza ebate aj sigurno ke bide uste poludo za cetvrtfinaleto
За четврт финалето одиме кај Филе во емисија. Само не знам дали првата или втората, не знам како ќе договорат.hehehe mn mi e krivo sega)) zaso mi kaza ebate aj sigurno ke bide uste poludo za cetvrtfinaleto
Ќути,ќе ни стаат една плазма у ВЦ да не вознемируваме невина раја :pos2:Хехехе се додека не не бркаат за дигање галама добро е... :пиво
hehehe mn mi e krivo sega)) zaso mi kaza ebate aj sigurno ke bide uste poludo za cetvrtfinaleto
За четврт финалето одиме кај Филе во емисија. Само не знам дали првата или втората, не знам како ќе договорат.
))) hehehe da da obavezno kaj file mora da vidi cela makedonija koj se najdobrite navivaci vo drzavava
Ќути,ќе ни стаат една плазма у ВЦ да не вознемируваме невина раја :pos2:
Да да!Тебе да те броиме за кај филе така???:helou:
lud si? kaj mozete bez mene da idete hehehehhe obavezno brat
Одлично!!!!
Имаме информации дека Рибери тајно започнал преговори со Лион......
E za ova ti veruem :pos2:Одлично!!!!
Имаме информации дека Рибери тајно започнал преговори со Лион......
Опапа, статива! На Челзи ОЧАЈНО им треба таков играч (голема е можноста дуелот со Интер да го покажи тоа за моја жал).А да бидеме реални Реал беше убедливо најпопален. Те Зидан те Перезе те незнамкој... Не гледам зошто друга екипа би опрчила грдни пари во моментов за него. На Манчестер им треба ама колку што знам не стоја сјајно финансиски, на Челзи не им треба реално на Барса па ич. Во Италија не е луд да оди.
Како што кажав ако после ова отиде во Реал ич нема да ми е криво зошто ќе ми е јасно каков човек е и такви не ми требаат во Баерн. Да речеше сакам мн поголема плата во старт ок ама сега лицемерија да гледам не сакам.