Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мора да се врзат уште 3 победи поред па тогаш ќе бидам задоволен. А овој Вороњин се мрдна (хет трик) ама сепак мислам дека ќе паднат и тоа скоро.
Па на тоа е целат.ЛШ им е осигуран па овие натпревари ќе одат на се или ништо.Херта нема сили да издржи докрај како и ХОфенхајм,Хамбург,Волфзбург,Шалке и др.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Па на тоа е целат.ЛШ им е осигуран па овие натпревари ќе одат на се или ништо.Херта нема сили да издржи докрај како и ХОфенхајм,Хамбург,Волфзбург,Шалке и др.
За Херта, Хамбург и Волфзбург - ДА, но Хофенхајм и Шалке неверувам дека лесно ќе се предадат. Првиве, иако новајлии сепак имаат големи шанси, а Шалке... знаеме како ја изгубија титулата пред 2 години, така да мислам и тие оваа година ќе атакуваат на титулата.

M

Mario Gómez

Гостин
Да ми кажуваше некој порано дека Херрта ќе биде прва и тоа со 4 бода предност немаше да му верувам

I

InF3cTeD

Гостин
Да ми кажуваше некој порано дека Херрта ќе биде прва и тоа со 4 бода предност немаше да му верувам
тоа е тоа лугето запнале играат имаат некоја си мотивација....ама сепак мислам дека немаат квалитети да го издржат тоа темпо до крај..исто како хофенхајм шо не издржа...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ајде кикс на Леверкузен со Бохум (1:1). Сега мислам дека Баерн нема да изгуби минимум 3-4 кола по ред (тука спаѓа и без нерешен резултат).

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
па не знам зашто толку паника па баер си е баерн ако сака да биде шампион ке биде ако не ке му остави една сезона на некоја друга екипа да се радува :vozbud::vozbud::vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
па не знам зашто толку паника па баер си е баерн ако сака да биде шампион ке биде ако не ке му остави една сезона на некоја друга екипа да се радува :vozbud::vozbud::vozbud:
Така е, Баер си е Баерн .

M

Mario Gómez

Гостин
Соочени со суровата реалност и фактот дека мали се шансите оти ќе успеат да ја задржат најголемата ѕвезда, репрезентативецот на Франција, Франк Рибери, раководните лица на германскиот гигант, Баерн (М), веќе ја подготвуваат тактиката која ќе има за цел да го пополни минусот, кој ќе се создаде по заминувањето на одличниот играч за врска.
Огромните пари што ќе се заработат со продажбата на Рибери, а најверојатно таа ќе биде обезбедена или од понудата на Барселона или од онаа на Манчестер Јунајтед, ќе биде искористена за купување на три фудбалера од светски калибар.

Убедливо најголемиот дел ќе биде потрошен за потписот на репрезентативецот на Македонија и најголема ѕвезда во дресот на римски Лацио, Горан Пандев.
Од поодамна се знае дека баварскиот гигант е подготвен да издвои околу 20 милиони евра за голгетерот на "светлосините".

Втор на листата желби е репрезентативецот на Германија и стандарден првотимец во дресот на лондонски Челзи, Михаел Балак, за кого изминатве недели се пишуваше дека на лето ќе направи кам-бек во баерскиот гигант.

Магичниот триаголник би требало да биде комплетиран со ангажирањето на хрватскиот интернационалец од редовите на Шалке, Иван Ракитиќ.
Раководните лица на бундеслигашот од Гелзенкирхен, на неколку пати изјавија дека се подготвени да се ослободат од услугите на младиот играч за врска под услов заинтересираната страна да испрати официјална понуда не помала од 15 милиони евра. http://www.vecer.com.mk/?ItemID=872428B9B02BF5438052936EFA406B59

Ова е доказ дека нашите медиуми пишуваат чисти лаги за секакви видови трансфери.

Инаку за бундес лигата повторно сме на 2 место со 4 бода зад Херта Берлин...
1. Херта 23 14 4 5 38:27 46
2. Баерн (М) 23 12 6 5 49:31 42
3. Хофенхајм 23 12 6 5 49:31 42
4. Волфсбург 23 12 6 5 46:29 42

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Според мене, и да го продадете Рибери, ако ги купите Горан Пандев, Иван Ракитич и Жереми Тулалан, ќе имате многу појак тим од овој сеа!:smir:

M

Mario Gómez

Гостин
Според мене, и да го продадете Рибери, ако ги купите Горан Пандев, Иван Ракитич и Жереми Тулалан, ќе имате многу појак тим од овој сеа!:smir:
Не верувам,јас би го продал на Ман.Сити за големи пари и тогаш би бил сигурен дека ќе купиме 5 закон играчи за 5 позиции.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ништо не сме направиле ако на местото на Рибери дојде Ракитиќ.Тоа се смешку у боја.Ракитиќ е далеееку од нивото на Рибери.Со Ван Дер Ваарт или Снајдер би се размислувало за негова продажба.Сепак јас цврсто стојам на фактот дека не смееме да го продадеме Рибери,туку напротив мора да се задржи,и дополнително да се појача тимот летово.Ако Рибери си отиде ние губиме топ-5 најдобар играч во свет кој може да се замени само со Кака Чави Меси или Роналдо,со други зборови невозмоожно е да се замени.Плус не сваќам како Пандев ќе го замени Рибери.Мене ми е огромна желба да дојде Пандев,али Пандев прво е напаѓач,а второ нема шанси да биде некаква си замена за Рибери.Не смееме да го изгубиме французинот.Огромни пари ќе треба да се дададт за да се поплни неговото место.А зошто да се троши за нешто што веќе го имаш???Само треба да се појачаме.Да дојде Балак Рафиња Пандев евентуално и ќе биде лудница!!!

плус Вечер е далеку од релевантен фактор во однос на Баерн,па и општо.

M

Mario Gómez

Гостин
Да разбериме дека ни Пандев ни Балак не ни требаат.Не треба да се надеваме на глупи трансвери кои само ќе ја уништат нашата екипа...Воопшто не сакам да дојде Пандев бидејќе сигурен сум дека нема да се снајде во нашата екипа...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Да разбериме дека ни Пандев ни Балак не ни требаат.Не треба да се надеваме на глупи трансвери кои само ќе ја уништат нашата екипа...Воопшто не сакам да дојде Пандев бидејќе сигурен сум дека нема да се снајде во нашата екипа...
Па не би рекол дека Пандев нема да се снајде во Баерн.Он долги години игра италијански стил на игра,односно италијански напад.Сооглед на тоа само да се потсетиме на Лука Тони,кој игра сличен стил со Пандев и кој е фантастичен играч за Баерн.Плус Пандев е помлад од Тони побрз,технички подобар и ќе биде одличен играч во дресот на Баерн Минхен.Неговото доаѓање во Баерн за мене е остварувње на еден долгопосакуван сон.Па знаеш ли каква ке биде еуфоријата во Македонија за Баерн???Тоа ќе биде фантастично.
Балак во неколку наврати спомнав од кој аспект ни е и тоа како потребен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom