Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Вердер се во мала криза. Ме интересира како ќе одигра Рибери денес, ама и да не одигра сјајно нема да биде изненадување по толку време пауза. Би требало да влијае психолошки неговото враќање. Очекувам убедлива победа.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Вердер се во мала криза. Ме интересира како ќе одигра Рибери денес, ама и да не одигра сјајно нема да биде изненадување по толку време пауза. Би требало да влијае психолошки неговото враќање. Очекувам убедлива победа.
Рибери и дефинитивно нема да настапи денес,бидејќи вчера се пожалил на болки во мускулите како нормална реакција на напорните тренинзи кои ги имал за да се врати во форма.Докторите констатирале дека може слободно да игра денес,но сепак секогаш постои мал ризик,такада Клинсман нормално нема да ризикува,и Рибери ќе настапи во среда против Нирнберг од натпреварот од купот.Кај Вердер нема да настапат Фрингс Фритц,Алмеида и уше некој.Како и да е,очекувам сигруна победа!!!

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Не ми се верува :nesvest: 0-2. Овие Вердер две шанси - два гола. Баерн не играат како што треба. Демикелис претерува со стартови, веќе му дадоа жолт картон, а ако така продолжи ништо чудно и црвен да добие. Подолски може повеќе, а истото важи и за другите. Мора да се подобри играта! Ај да видиме дали ќе има пресврт во второто полувреме.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
0-3 :kesa:...

едит: 0-4 Пизаро. Целосно фијаско денес. До душа има уште 30 минути, ама 0-4 е преголема разлика.

В

Вори

Гостин
Леле бе ме оборија спортска,ауууу каков дебакл значи КАТАСТРОФА.Клинсман нека замине слободно!!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Пи*ку матер, цел живот навивам за Баерн, а го типувам на ливче никогаш не фаќам :(

В

Вори

Гостин
0-4 Пизаро,ауауауауауауа во Челси голови не даваше овде дава,цццццццц.БРУКИ!!!

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Боровски 2-5. Изгледа од Баерн само нему му е денес денот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom