Ајде честито нека ни е прва победа сезонава во Лига на Шампиони и нека се множат!!!!Леле тој голманот на Стеауа да не беше 3:0 ќе беше минимум,ама и нашиот беше на висина на задача.:helou::helou:
Едвај го чекам дуелот со вас,мислам дека ќе биде одличен натпревар!!!cestitki za pobedata....doma 2 kolo so ovie pickive Lion da gi zgazite, i nie ke gi zgazime Steaua doma
Baern i Fiorentina na prvite 2 mesta
Па реално главната опасност на Стеауа беше од ударите од далечина,но сепак не толку опасни.Во текот не целиот натпревар,дали имаа и една организирана акција.Одбраната наша беше перфектна!!!Честитки. Минимално, но сосема доволно за стартна победа во ЛШ. Ме изненадија Романциве, пошто навистина добор одиграа, дури на два пати ја погодуваа и стативата, но топката ниту еднаш не влезе во мрежата на Баерн ... !!!* :wink:
Се согласувам дека нема да биде баш вистинско дерби,со оглед дека секоја година играме се подобро против Вердер.Сепак интересно ќе биде тоа што Пизаро ќе игра против Баерн.Пизаро помина многу време кај нас и мислам дека ќе има емоциии кон поранешниот тим.Следна Цел:Вердер Бремен
Ова ќе биде далеку понеинтересно дерби од претходните години,со оглед дека според мене Вердер реално нема шанси,гледајќи ја нашата форма,и фактот дека ќе го имаме Франк Рибери!!!!Официјално својот прв настап после 3 месеци ќе го има против Вердер.Не е сигурно дали тоа ќе биде од почетокот или од клупата.Клосе најверојатно ќе биде во аут,но затоа Подолски е тука.Прогнозирам победа на Баерн,од 2:0,3:0 евентуално!!!!!