Sprite
Bayern Fanatic
- Член од
- 23 јули 2007
- Мислења
- 447
- Поени од реакции
- 36
Или Волфсбург ќе го јаде 3,4:0 или ја ЧЕНТО да не се викам!
bogami posle niza od 2 losi utakmici vreme e za pobeda
Или Волфсбург ќе го јаде 3,4:0 или ја ЧЕНТО да не се викам!
Шефе Зе Роберто сега има 33 години.Ама игра и трча ко да има 22.Возраста воопшто не му престаува проблем.Кој ти дава тебе гарант дека нема да биде супер и во другата година?Враќањето на Зе беше полн погодок.Кој мислеше дека толку лесно ќе се замени Харгрејвс?Да Зе е спор за крило,но во Сантос се препороди во позиција на средината на теренот.Одлично одзема топки,одлично додава,комбинира.Но тоа не е важно нели.Важно он ке има 34 години,.и ќе го шутнат туку така.КОја ти е логиката.?За Пандев се е тоа ветер и магла според мене.Не дека не сакам да дојде во баерн,напротив би бил воодушевен но така стојат работите.Друга работа што не ви ја разбирам во фанклубов, е Подолски.Ало го гледал ли некој Принцот како комбинира со Клосе во националниот состав.Добро сега Тони е поефикасен во моменто, но сигурно Подолски не е таков како што го претставувате тука.За Крос сеуште е рано за прв тим.Баерн сега не игра со офанзивец во средниот ред како што е он.Игра со две крила и двајца длабоко поставени играчи.го баталија дијамантот стил на игра од минатата сезона кога го тераа Швајнштаигер да игра позади напаѓачите во очајнички обиди на неинвентивниот магат да го замени Балак.Догодина Зе РОберто и така ќе има 34 год има нема да може да игра.
Ама Барса се заинтересирани и за Даниел Алвез може ќе го земат него а Лам ќе ви го остават ...Па не би ме изненадило да оди во Барса при крајот на сезоната.Плус сеа и Брено го купивме а дечкото е ѕвер,им плус самиот Лам изрази желба да игра за Барса
Логиката ми е дека он може и до 50 да игра ако сака само сметам дека на 34 не може да биде конкурентен со останатите,Рибери Швајнштајгер па и Пандев ако дојде.Шефе Зе Роберто сега има 33 години.Ама игра и трча ко да има 22.Возраста воопшто не му престаува проблем.Кој ти дава тебе гарант дека нема да биде супер и во другата година?Враќањето на Зе беше полн погодок.Кој мислеше дека толку лесно ќе се замени Харгрејвс?Да Зе е спор за крило,но во Сантос се препороди во позиција на средината на теренот.Одлично одзема топки,одлично додава,комбинира.Но тоа не е важно нели.Важно он ке има 34 години,.и ќе го шутнат туку така.КОја ти е логиката.?За Пандев се е тоа ветер и магла според мене.Не дека не сакам да дојде во баерн,напротив би бил воодушевен но така стојат работите.Друга работа што не ви ја разбирам во фанклубов, е Подолски.Ало го гледал ли некој Принцот како комбинира со Клосе во националниот состав.Добро сега Тони е поефикасен во моменто, но сигурно Подолски не е таков како што го претставувате тука.За Крос сеуште е рано за прв тим.Баерн сега не игра со офанзивец во средниот ред како што е он.Игра со две крила и двајца длабоко поставени играчи.го баталија дијамантот стил на игра од минатата сезона кога го тераа Швајнштаигер да игра позади напаѓачите во очајнички обиди на неинвентивниот магат да го замени Балак.
Зе роберто,Швајнштајгер не играат на иста позиција.Зе Роберто и Пандев да не и зборуваме.Како може Пандев и Зе да си конкурираат за позиција не ми е јасно.Логиката ми е дека он може и до 50 да игра ако сака само сметам дека на 34 не може да биде конкурентен со останатите,Рибери Швајнштајгер па и Пандев ако дојде.
Ако се сеќаваш добро ТИ истово го тврдеше летоска за Буларуж.Напишале весници во Англија дека дошол во Баерн.Што испадна?Сакам да кажам дека едионствен меродавен извор е Fcb.de,или ако го видам Пандев да каже јавно дека преговори има.А не да му извртуваат изјави италијански весници.Според медиумите во Италија и Рим преговорите меѓу Пандев и Баерн се во завршна фаза и тој би требало да дојде на Алианц Арената за сума од 18 милиони евра!
Ок.Не ме разбираш што сакам да ти кажам околу Зе Роберто ама ќе ме сватиш догодина!Зе роберто,Швајнштајгер не играат на иста позиција.Зе Роберто и Пандев да не и зборуваме.Како може Пандев и Зе да си конкурираат за позиција не ми е јасно.
Ако се сеќаваш добро ТИ истово го тврдеше летоска за Буларуж.Напишале весници во Англија дека дошол во Баерн.Што испадна?Сакам да кажам дека едионствен меродавен извор е Fcb.de,или ако го видам Пандев да каже јавно дека преговори има.А не да му извртуваат изјави италијански весници.
Hint:Не си го губи времето со goal.com,tribalfootbal.com,bild.de и други слични на нив.Еден ќе измисли сите препишуваат:smir:
А да не мрчиш ти,а?Шо викаш?Ај гитлај се од фан-клубов!
Глеаш колку е лошо кога нема да си во тек со работите.Види каква глупост напиша во врска со LouWeed.Како што може да се види од претходните постови на LouWeed дека он не е фан на Баерн и неговото мрчење на сите им дојде преку глава па затоа му рековме да не пишува више.Си има фан-клубови на другите екипи од Германија па таму нека пишува.А не дека го проглсаив за некомпетентен или било какви глупости што си набројал,нема врска.Тоа не го кажав само јас туку и многу други од фан-клубот ако видиш убаво!Шефе нејќам да се расправам со тебе.САКАМ да дојде Гоче,ама нема да се случи.Факт.Ке го осознаеш кога тогаш фактов.Таму пишува треба да се знае после дербито.И? се дозна?Румениге кажа дека Баерн е блиску до Брено,вест што ја има на страната на Баерн.Тоа е меродавна вест.
Смело од твоја страна да даваш квалификации кој е а кој не е во тек!Шериф.Браво Ако добро се сеќавам и Louweed,човек кој е запознаен со приликите во германскиот фудбал,од проста причина дека живеел таму,го прогласи за некомпетентен.Смело,смело...
тое е грешката на секој тим не само на БаернНајголемата грешка на Баерн е што секогаш ги потценуваат слабите екипи, затоа кикснуваат без потреба
:bayern: