Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Догодина Зе РОберто и така ќе има 34 год има нема да може да игра.
Шефе Зе Роберто сега има 33 години.Ама игра и трча ко да има 22.Возраста воопшто не му престаува проблем.Кој ти дава тебе гарант дека нема да биде супер и во другата година?Враќањето на Зе беше полн погодок.Кој мислеше дека толку лесно ќе се замени Харгрејвс?Да Зе е спор за крило,но во Сантос се препороди во позиција на средината на теренот.Одлично одзема топки,одлично додава,комбинира.Но тоа не е важно нели.Важно он ке има 34 години,.и ќе го шутнат туку така.КОја ти е логиката.?За Пандев се е тоа ветер и магла според мене.Не дека не сакам да дојде во баерн,напротив би бил воодушевен но така стојат работите.Друга работа што не ви ја разбирам во фанклубов, е Подолски.Ало го гледал ли некој Принцот како комбинира со Клосе во националниот состав.Добро сега Тони е поефикасен во моменто, но сигурно Подолски не е таков како што го претставувате тука.За Крос сеуште е рано за прв тим.Баерн сега не игра со офанзивец во средниот ред како што е он.Игра со две крила и двајца длабоко поставени играчи.го баталија дијамантот стил на игра од минатата сезона кога го тераа Швајнштаигер да игра позади напаѓачите во очајнички обиди на неинвентивниот магат да го замени Балак.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Па не би ме изненадило да оди во Барса при крајот на сезоната.Плус сеа и Брено го купивме а дечкото е ѕвер,им плус самиот Лам изрази желба да игра за Барса
Ама Барса се заинтересирани и за Даниел Алвез може ќе го земат него а Лам ќе ви го остават ...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Шефе Зе Роберто сега има 33 години.Ама игра и трча ко да има 22.Возраста воопшто не му престаува проблем.Кој ти дава тебе гарант дека нема да биде супер и во другата година?Враќањето на Зе беше полн погодок.Кој мислеше дека толку лесно ќе се замени Харгрејвс?Да Зе е спор за крило,но во Сантос се препороди во позиција на средината на теренот.Одлично одзема топки,одлично додава,комбинира.Но тоа не е важно нели.Важно он ке има 34 години,.и ќе го шутнат туку така.КОја ти е логиката.?За Пандев се е тоа ветер и магла според мене.Не дека не сакам да дојде во баерн,напротив би бил воодушевен но така стојат работите.Друга работа што не ви ја разбирам во фанклубов, е Подолски.Ало го гледал ли некој Принцот како комбинира со Клосе во националниот состав.Добро сега Тони е поефикасен во моменто, но сигурно Подолски не е таков како што го претставувате тука.За Крос сеуште е рано за прв тим.Баерн сега не игра со офанзивец во средниот ред како што е он.Игра со две крила и двајца длабоко поставени играчи.го баталија дијамантот стил на игра од минатата сезона кога го тераа Швајнштаигер да игра позади напаѓачите во очајнички обиди на неинвентивниот магат да го замени Балак.
Логиката ми е дека он може и до 50 да игра ако сака само сметам дека на 34 не може да биде конкурентен со останатите,Рибери Швајнштајгер па и Пандев ако дојде.
Друга работа,знаеш ли ти дека Подолски беше избран за најдобар млад фудбалер на светот на последното светско првентство во конкуренција со милион други како меси на пример.И знаеш лани колку гола постигна а беше стартен???Дали беа 6-7 гола во цела сезона!!!!Епа извини ама тоа не личи на најдобар млад фудбалер.И после таква сезона логично беше да се донесат прави голгетери.А не дека не доби и шанса и оваа сезона и пак разочара.Но веќе гледам дека на последните утакмци на репрезентацијата игра одлично но на позиција на која во Баерн во моментов игра Рибери такада ќе биде малце проблем!Ќе видиме како ќе се развијат настаните.Според медиумите во Италија и Рим преговорите меѓу Пандев и Баерн се во завршна фаза и тој би требало да дојде на Алианц Арената за сума од 18 милиони евра!

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Логиката ми е дека он може и до 50 да игра ако сака само сметам дека на 34 не може да биде конкурентен со останатите,Рибери Швајнштајгер па и Пандев ако дојде.
Зе роберто,Швајнштајгер не играат на иста позиција.Зе Роберто и Пандев да не и зборуваме.Како може Пандев и Зе да си конкурираат за позиција не ми е јасно.
Според медиумите во Италија и Рим преговорите меѓу Пандев и Баерн се во завршна фаза и тој би требало да дојде на Алианц Арената за сума од 18 милиони евра!
Ако се сеќаваш добро ТИ истово го тврдеше летоска за Буларуж.Напишале весници во Англија дека дошол во Баерн.Што испадна?Сакам да кажам дека едионствен меродавен извор е Fcb.de,или ако го видам Пандев да каже јавно дека преговори има.А не да му извртуваат изјави италијански весници.
Hint:Не си го губи времето со goal.com,tribalfootbal.com,bild.de и други слични на нив.Еден ќе измисли сите препишуваат:smir:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Зе роберто,Швајнштајгер не играат на иста позиција.Зе Роберто и Пандев да не и зборуваме.Како може Пандев и Зе да си конкурираат за позиција не ми е јасно.

Ако се сеќаваш добро ТИ истово го тврдеше летоска за Буларуж.Напишале весници во Англија дека дошол во Баерн.Што испадна?Сакам да кажам дека едионствен меродавен извор е Fcb.de,или ако го видам Пандев да каже јавно дека преговори има.А не да му извртуваат изјави италијански весници.
Hint:Не си го губи времето со goal.com,tribalfootbal.com,bild.de и други слични на нив.Еден ќе измисли сите препишуваат:smir:
Ок.Не ме разбираш што сакам да ти кажам околу Зе Роберто ама ќе ме сватиш догодина!
А еве мало потсетување околу Пандев.Кој ти вика дека не дал изјава?Очигледно слабо ги пратиш настаните.Еве да те потсетам:

ВЕРЕЧВА НА "ОЛИМПИКО" СЕ ИГРА ГОЛЕМОТО ДЕРБИ ПО КОЕ ТРЕБА ДА СЕ ЗНАЕ ДАЛИ СТРУМИЧАНЕЦОТ ЗАМИНУВА ВО НАЈДОБРИОТ КЛУБ ОД ГЕРМАНИЈА
Баерн Минхен по Пандев во Рим!!!
*"Не кријам дека понудата од Германија е одлична, но вечерва треба да се исполни мојата најголема желба, а тоа е да & дадам гол на Рома и да славиме во големото дерби", коментира нашиот најдобар фудбалер
Според сите најави и пишувања на медиумите до Италија, Горан Пандев ги брои деновите во Рим и Лацио. Најдобриот фудбалер на "лацијалите" е пред бомбастичен трансфер за кој неговиот клуб ќе добие многу милиони на евра. Вечерва Рим ќе "гори" а нашиот Пандев најверојатно го игра последното дерби со Рома. Струмичанецот е пред трансфер во Баерн Минхен и тоа за цифра од 25 до 30 милиони евра.

"Знам дека во овие денови главна тема се понудите кои ги има Лацио за мене. Преговорите се во финална фаза и тоа веќе не е за криење. Сепак, за мене вечерва главен настан е пресметката со Рома или вечната битка на двата клуба од Рим. Со години моја голема желба е да бидам стрелец против Рома", открива Горан Пандев во изјавата за "Македонски спорт".
Делегација на Баерн Минхен од вчера е во Рим. На највисоко ниво Лацио и клубот од "баварија" ги прецизираат деталите околу трансферот на Пандев во Минхен. Веќе е сигурно дека нашиот најдобар фудбалер во јануари ќе замине во најславниот клуб на Германија, а сите финеси околу договорот се прецизираат денеска и утре.

Управата на Лацио поради финансиите се одлучува да го продаде својот најдобар фудбалер, а и тренерот Делио Роси пред неколку дена потврди дека по крајот на есенскиот дел од сезоната Пандев ќе замине.

"Сега веќе дојде времето кога некои понуди не се за одбивање. Сигурен сум дека со мојот менаџерски тим ќе ја одбереме најдобрата. Баерн Минхен!? Зошто да не", коментира Пандев.

Според она што го дознавме од струмичанецот, неговите менаџери заедно со управата на Лацио и претставниците на Баерн Минхен веќе имале три-четири средби во четири очи. Денеска ќе се прецизираат сите нејаснотии па така од утре може да се очекува дека трансферот ќе биде комплетиран. По с$ изгледа дека Баерн Минхен е желбата на Горан Пандев во однос на преостанатите понуди кои од финансиска гледна точка се речиси идентични како и понудата од Германија. Колку за потсетување дека во трката за услугите на најдобриот фудбалер на Лацио се Реал Мадрид, Ливерпул, Тотенхем, Динамо Киев, Локомотив Москва....Сите тие нудат цифра над 20.000.000 и тоа се пари кои големите клубови ги даваат само за големи фудбалски имиња.

Еве уште едно ако не ти е доволно:

*За сума од 18.000.0000 евра Баварците се договориле со тимот од Рим

Му ги бројат деновите на Горан Пандев во Рим. Вчера најнова "бомба" поврзана со нашиот најдобар фудбалер кој поради повреда не е со националниот тим во Израел. Весникот "Ил Месаџери" објавува дека Пандев ќе потпише договор со Баерн Минхен со важност до 2011 година и дека за сума од 18.0000.000 евра тимот од Германија ќе го купи најдобриот играч на Лацио.

"И јас ги прочитав овие најави и зачуден сум. Уште нема ништо конкретно. Преговорите се во тек, но јас не сум информиран за овие податоци", изјавува Пандев за натписите кои се појавија по весниците во Италија.

Од она што може да се прочите слободно може да се заклучи дека има голема разлика во цифрата. Првата понуда на тимот од Минхен беше 30.000.000 евра, а сега речиси двојно помала. Во првата варијанта Пандев требаше да потпише договор на 6 години, а сега тој треба да биде на 3,5 години.

"Има време. Преодниот рок почнува во јануари. Имам уште натпревари во дресот на Лацио", порачува Пандев за шпекулациите околу неговиот трансфер.

ОВА СЕ ИНФОРМАЦИИ ОД МАКЕДОНСКИ СПОРТ!

И дај не збори за работи за кои не си во тек!

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Шефе нејќам да се расправам со тебе.САКАМ да дојде Гоче,ама нема да се случи.Факт.Ке го осознаеш кога тогаш фактов.Таму пишува треба да се знае после дербито.И? се дозна?Румениге кажа дека Баерн е блиску до Брено,вест што ја има на страната на Баерн.Тоа е меродавна вест.

Смело од твоја страна да даваш квалификации кој е а кој не е во тек!Шериф.Браво Ако добро се сеќавам и Louweed,човек кој е запознаен со приликите во германскиот фудбал,од проста причина дека живеел таму,го прогласи за некомпетентен.Смело,смело...
А да не мрчиш ти,а?Шо викаш?Ај гитлај се од фан-клубов!

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
Сепак не можеме ништо да веруваме додека не потврди Пандев, или да потврдат од Баерн...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Шефе нејќам да се расправам со тебе.САКАМ да дојде Гоче,ама нема да се случи.Факт.Ке го осознаеш кога тогаш фактов.Таму пишува треба да се знае после дербито.И? се дозна?Румениге кажа дека Баерн е блиску до Брено,вест што ја има на страната на Баерн.Тоа е меродавна вест.

Смело од твоја страна да даваш квалификации кој е а кој не е во тек!Шериф.Браво Ако добро се сеќавам и Louweed,човек кој е запознаен со приликите во германскиот фудбал,од проста причина дека живеел таму,го прогласи за некомпетентен.Смело,смело...
Глеаш колку е лошо кога нема да си во тек со работите.Види каква глупост напиша во врска со LouWeed.Како што може да се види од претходните постови на LouWeed дека он не е фан на Баерн и неговото мрчење на сите им дојде преку глава па затоа му рековме да не пишува више.Си има фан-клубови на другите екипи од Германија па таму нека пишува.А не дека го проглсаив за некомпетентен или било какви глупости што си набројал,нема врска.Тоа не го кажав само јас туку и многу други од фан-клубот ако видиш убаво!

Плус пишав дека не си во тек со работите зашто викаш дека Пандев не дал изјава дека има во тек преговори со Баерн,а има дадено изјава!Дај не ги вртете работите како сакате!А дали ќе се случи трансферот-само Господ знае!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Утре е голем ден.Едноставно мора да се победи и ќе се победи Волфсбург минимум 3:0.Мора да се врати шампионскиот непобедлив дух кој малку го изгубивме во претходните 3 утакмици и да го освоиме есенскиот дел од сезона!

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
Важно е да победиме, резултатот не толку...Важно е да освоиме 3 бода..

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Мислам дека утре гарант победуваме! Нема што повеќе да се каже :pipi:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Баерн влезе во мала криза, ама не е важна, немаше толку значајни утакмици да одлучуваат за НЕШТО директно :)
Ќе се мачат против Волфсбург, знам ама сепак мислам дека ќе ги победат..како и да е оваа година нема друг кандидат освен Баерн за освојување на Германското, па и на Уефа купот.. :)

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
Најголемата грешка на Баерн е што секогаш ги потценуваат слабите екипи, затоа кикснуваат без потреба
:bayern:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom