SCORPIO__20
Your sex is on fire
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 4.380
- Поени од реакции
- 72
do sega edinstveno nesto vo mene sto ja budi strasta i erotskata fantazija e zenata
a za drugo ne razmisluvam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе да се сакаат мажи со мажи или жени со жени ај да прифатам, демек нешто хормони она ова, ама никако да прифатам да им се дозволи посвојување на деца. Кој е тој што може да каже е ова дете ке има 2 мајки, а нема да има татко, или 2 татковци ,а нема да има мајка, или мајката ке биде маж или поима неам како оди тоа. Затоа сум многу против вакви работи.
Значи, прашањето е јасно и се однесува на негов партнер од ист пол, нормално, пред да започне Вашата врска?
1. Дали на претходниот партнер ќе гледате исто како да била девојка?
2. Што е тоа што работите Ви ги прави поразлични?
3. Што ако Ви тврди дека тогашната “неопределеност“ ја надминал?
4. Дали на него ќе гледате како на вистински маж, или, ако одлучите да останете со него, ќе го сметате за помалку вреден, и, и покрај тоа што ќе останете со него во врска, ќе работите на тоа врската што побрзо да се распадне?.
Тој типот, или е латентен геј, кој поради нормите што постојано му ги учукувале у глава, не се осмелил или немал прилика претходно да запознае геј, или е само би-љубопитен, што би значело дека го интересира само квалитетот на сексот. Оти, јас никаде не прочитав негова изјава дека почуствувал и емоционална конекција кон машкото (во случајов, три машки).А овој типов пробал и од стрејт станал би(му се допаднало???што!??),ова значи и дека од геј се станува би?????
Најде некоја и сега пробни балони пушташ!?
Реков јас кога тогаш ќе се вратиш на правиот пат.
Ама он се дружел во меѓувреме и со девојки,значи...не се само машки т.е не е геј![]()
За да не отворам посебна тема (иако и оваа не е добро насловена), еве може да дискутираме овде:
Значи, прашањето е јасно и се однесува на негов партнер од ист пол, нормално, пред да започне Вашата врска?
1. Дали на претходниот партнер ќе гледате исто како да била девојка?
2. Што е тоа што работите Ви ги прави поразлични?
3. Што ако Ви тврди дека тогашната “неопределеност“ ја надминал?
4. Дали на него ќе гледате како на вистински маж, или, ако одлучите да останете со него, ќе го сметате за помалку вреден, и, и покрај тоа што ќе останете со него во врска, ќе работите на тоа врската што побрзо да се распадне?
Дами, Ве молам, само искрено :back:
(До админите: дали може да се додаде анкета на темава?)
Значи, претходно имав некое либерално мислење за бисексуалците, но од неодамна целосно го променив. Не знам, не се препознавам по однос на тоа. Сметав дека се способни да сакаат се’, дека најпрвин ја гледаат личноста, а потоа полот.
Но, откако запознав неколку такви, видов дека не е така. Всушност, тие не знаат што сакаат. Многупати некои од нив изјавиле дека чувствуваат огромен психички притисок, други изјавиле дека “некој треба да им помогне“, голем е делот на тие кои веќе се женети, со деца... па ја изневеруваат жената, а лично знам и пример за пар, каде бисексуалецот отворено му ставил на знаење на партнерот дека кога-тогаш, ќе се жени. Плус тоа, статистиките покажуваат дека станува збор за најпромискуитетната категорија.
Јас, како геј, никогаш не сум бил на памет да пробам со женско.
Едноставно, немам потреба да се лажам себе си, да подлегнувам пред некакви си општествени очекувања (иако имало притисоци и за тоа), ниту пак да и’ создавам илузија на девојката дека сум заинтересиран за врска.
Едноставно, не е фер.