Дали сте фотогенични?

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
воопшто не сум фотогенична на сите слики сум катастрофа :toe: и не обожавам да се сликам многу онака ако ме фатат на брзанката може поубаво да искочам

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Ич не сум фотогенична:kesa:

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Фотогеничен сум ко монголоид. Уште кога ќе направам некоја уплашена гримаса или израз на лице "дали да бегам од апаратот или што биде нека биде" абе ужас.

T

theTinule

Гостин
Абе па мислите Андријана Лима на сите слики убаво испаѓа???

Иначе не ме бива...ич не сум фотогенична...од едно 15 слики 1 шо ми се свиѓа дали ќе ми се погоди. На спонтаните поубаво испаѓам...:pipi:

Член од
2 јули 2009
Мислења
59
Поени од реакции
3
Слики на кои сум сликана ненамерно ми се далеку поубави и далеку подраги... а за тоа дали сум фотогенична најискрено ми зависи од расположението. Колку и да не сум убава на одредена слика, доколку сум задоволна од личностите и околината сликата е убава :)

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Не сум ич :(.Ама тоа оти нели убавите луѓе не се фотогенични.
Тешам се.:kesa:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Кога случајно ќе упаднам у фотка ми се свиѓа повеќе отколку сто саати да се местам и фејк смајлс.Не сум нарцис со апарат у рака и немам кујзнае колку слики, на тие шо ги имам сум средно фотогенична, ако може така да се каже.

D

dh00|

Гостин
не дека се фалам (а се фалам:pos2:) колку-толку фотогенична сум:pipi:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
ич не сум фотогеничен и мразам да се сликам :nerv:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Fotogenicna sum,obozavam da slikam da pravam dobri fotki na luge so se so mene.Koa bevme na odmor jas postojano so digitalniot vo raka bev i gledav da fatam nesto jako,interesno,cudno,zanimlivo....:baeh:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Само со фотошоп :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Fotogenicna sum,obozavam da slikam da pravam dobri fotki na luge so se so mene.Koa bevme na odmor jas postojano so digitalniot vo raka bev i gledav da fatam nesto jako,interesno,cudno,zanimlivo....:baeh:
И јас обожававам да сликам :pos:

M

M del Mar

Гостин
не сум фотогенична и мразев да се сликам али некако во последно време тоа исчезнува...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Zaso be fotoshop pa slika prilika sum so preubava sum nema potrteba od potoshop tie so ne se bendisuvaat neka se pravat ja su prirodna lepota :pusk:
грешно ме разбра , јас реков значи за мене дека сум фотогеничен само со фотошоп, не за тебе. Се навреди за џабе .
Јас онака напрајв мајтап дека и јас сакам да сликам :)
ете да видиш што сликам .
http://flixter.deviantart.com/gallery

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
грешно ме разбра , јас реков значи за мене дека сум фотогеничен само со фотошоп, не за тебе. Се навреди за џабе .
Јас онака напрајв мајтап дека и јас сакам да сликам :)
ете да видиш што сликам .
http://flixter.deviantart.com/gallery
Dobro decko za da ja ispravime greskata ja ke te slikam i ke ispadnes najubav na cel svet i ne se lutam :back:

Kajgana Shop

На врв Bottom