Како да направам?

• Креатор на темата Креатор на темата ^MooN_RideR^
  • Време на започнување Време на започнување
Еј а како може да си стаам графит по моја желба на кантер ?

Tempdecal,postoo takva programa link nemozam da ti daam odi teri na google ili imash na www.fpsbanana.com grafiti kako so se bomb site B i nekoj od takvo tip.
mislam oti pomognah a ako ti treba nesto oste na msn me imash :)

KAKO DA PRAVAM B-hop MN BRZO KAKO NEKOI STO PRAVAT NA DEATHURN MAPITE ???? pozz

Јас сум правел сервер,другарите пробаа да ми се уклучат ама неможат па отогаш не сум се нафаќал да правам cs сервер!!!!

може некој да ми објасни што треба да направам за да мозам да ограм преку интернет counter strike ?

Пишуваш у конзола connect cs.tabu.com.mk:27030 и пукаш.

кога купувам оружје ми се покажува само со бели букви од страната нема слика ,знае некој каде се мести тоа?

Znaci instalirav cs 1.6 kgb na windows 7 32 bit .Ama rezulucijata e slaba ne se pravi i puskata ne se prefrla na desna strana .Ako znae nekoj kako da se resi problemot neka kazuva HELP:)na xp se bese vo red.

Znaci instalirav cs 1.6 kgb na windows 7 32 bit .Ama rezulucijata e slaba ne se pravi i puskata ne se prefrla na desna strana .Ako znae nekoj kako da se resi problemot neka kazuva HELP:)na xp se bese vo red.

Како мислиш резулуцијата е слаба ?!
"cl_righthand 1" ти е шифрата за пушката во десна рака . Инаку на виндоус 7 да играш игри некако хмм не ми оди баш :) XP си стај господ да те виде :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom