Музика за пиење - DRINKTRACK

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Pa ne mos da go sfanam Fallen'Angel....:toe:
Mislam sfakam te deka ne mozes da zivees bez
rock i Iron Maiden( i jas slusam rock ama ne do toku tia)
mislam imat nekoja pesna ubava ama nekako ne mi se svigat...
Ama kako mozes da reces deka mozes da pies na rock ili metal....
Prasanje e isto i do drugite...mislam minava 7-8 drugari 5kila vino u park
i cela vecer Crvena Jabuka.....ama tia lupanja nekako ne idat...
Za dobro pienje na men samo vino ili pivo drugarite do osmo
CD-to od maturska (rastajemo se ) pogotovo i moze da se pocne....i ja utre koa ke stanam ke slusam Deep Purple Ili Jimi Hendrix ama na taa muzika ne mos da se pie(ednostavno ne lizga)
A NOGU MRAZAM RAP I RAPERI

Pa ne mos da go sfanam Fallen'Angel....:toe:
Mislam sfakam te deka ne mozes da zivees bez
rock i Iron Maiden( i jas slusam rock ama ne do toku tia)
mislam imat nekoja pesna ubava ama nekako ne mi se svigat...
Ama kako mozes da reces deka mozes da pies na rock ili metal....
Prasanje e isto i do drugite...mislam minava 7-8 drugari 5kila vino u park
i cela vecer Crvena Jabuka.....ama tia lupanja nekako ne idat...
Za dobro pienje na men samo vino ili pivo drugarite do osmo
CD-to od maturska (rastajemo se ) pogotovo i moze da se pocne....i ja utre koa ke stanam ke slusam Deep Purple Ili Jimi Hendrix ama na taa muzika ne mos da se pie(ednostavno ne lizga)
A NOGU MRAZAM RAP I RAPERI
Тоа си е индивидуално, секој со тоа што му се допаѓа.

Искрено да кажам јас не ги разбирам тие што можат да пијат на квази групи како црвена јабука, дивље јагоде маги супа, риба у поврчу и слични ју срања, ама па тоа си е нивна работа.

Тоа си е индивидуално, секој со тоа што му се допаѓа.

Искрено да кажам јас не ги разбирам тие што можат да пијат на квази групи како црвена јабука, дивље јагоде маги супа, риба у поврчу и слични ју срања, ама па тоа си е нивна работа.

:pos: Али барем за рапери се погодивте...

Туку, Психопатиа... го почитувам твоето мислење, ама ако се декларираш како рокер, тогаш не си, бидејќи вистинските вљубеници во одреден стил на музика не се преокупираат навечер со шунд.

Кога пијам глеам тоа да е на Хард Рок или Хеви Метал.....
Друго нешо сакав да кажам....Многу ми е смешно ко ќе видам онака начукани и ќе му ја трефнат песната(претежно кафански луѓе), и готово ќе се кине цел, ќе крши флаши од глаа, па уше и муабетот ,пуштиме бе пеер пуштиме сеа ќе си ибам матер:pos2:и онака црвен од дерење и од алкохол, абе се ијам газено од смеење во такви ситуации со другари, или женскиве на овие турбо хитовиве дали ме вара, отишо си сарму пробо ни си куче лаје а ја мислим ти си....:pos2:па се у транс се фрлаат, ептен зафаќам сеир у такви работи.
и да додадам уше нешто... коа почнува да ме зафаќа тоа пијанството многу гласно почнувам да се смеам(кокошка):kesa:

Туку, Психопатиа... го почитувам твоето мислење, ама ако се декларираш како рокер, тогаш не си, бидејќи вистинските вљубеници во одреден стил на музика не се преокупираат навечер со шунд.
Не бе Викса ни тука не сме погодени. Јас несакам кич и премногу бои и во превод се што е вештачко наметнато и не се прави од чиста љубов.
На пример јас може не го сакам оној чинги ама подеднакво не ги сакам и појзн.

најслатко пиењето на Кежлтис, Експлојтед, Кеос ЈуКеј, ЏиБиЕјџ и Скурдрајвер...
од српскиве - ама баш никој! азра мали исклучоци некад...

од нашиве, деф. највеќе на Лошите Деца и Љу Полис Стејт... а и дефекат праат добра атмосфера + ноу контрол...

Музика за пиење се знае Танкард \m/ , Koprikiani, Pantera, R.a.t.m....

И, ќе го заборајв Мишо Ковач:D

Најчесто пијам на балади ..
На српско зависи од друштвото , ама ја НЕ би сакал !

Па неам нешто така на мерак да ми е кога пијам али стално у друштво иде песната од Миле Китич - Коцкар. Веќе на памет ја знам

Epa dobro...ti kako shto velish jas sum 'vljuben' vo rokot,
eve sega pisam u slusam Deep Purple, pred da legnam slusam koa ke stanam koa odam na skolo na mob toa slusam...
nikogash ne sam pustil doma pesna na pm. Nesanica ili pa Zapalicu pola
grada...ama na izlavanja poeke od drugarite se kafanski svet... i jas so moite tri drugi drugari( so sa kako mene) da zeeme da pustame deep purple ili led zeppelin
rasipuvame raspolozenije i od vecerta nisto...i zatoa DRINKTRACKS
mi sa tia na men valjda i da ne mi se svigat

Кога пијам глеам тоа да е на Хард Рок или Хеви Метал.....
Друго нешо сакав да кажам....Многу ми е смешно ко ќе видам онака начукани и ќе му ја трефнат песната(претежно кафански луѓе), и готово ќе се кине цел, ќе крши флаши од глаа, па уше и муабетот ,пуштиме бе пеер пуштиме сеа ќе си ибам матер:pos2:и онака црвен од дерење и од алкохол, абе се ијам газено од смеење во такви ситуации со другари, или женскиве на овие турбо хитовиве дали ме вара, отишо си сарму пробо ни си куче лаје а ја мислим ти си....:pos2:па се у транс се фрлаат, ептен зафаќам сеир у такви работи.
и да додадам уше нешто... коа почнува да ме зафаќа тоа пијанството многу гласно почнувам да се смеам(кокошка):kesa:
A bash me interesira TI i tvoite FRIENDS koa se opiete so praeete?
cmaete po cela vecer, ili sho?

Ај објасни ми зашто би чмаеле? Ако не слушаат српско, тоа автоматски значи дека мора да се чмае?

По мене, врска нема. Најубаво се расположувам на рок/метал(во
зависност од расположение и ситуација)

А конкретно за мене, на српско ќе чмаам цела ноќ, било трезен или пијан.

A bash me interesira TI i tvoite FRIENDS koa se opiete so praeete?
cmaete po cela vecer, ili sho?

Извини ама никој не чмае.... сите си се забавуваме нај ок и ептен ни е супер батка и си пивкаме квалитетно на метал и рок
Испаѓа според тебе дека само на турбо фолк се пие, епа треба повеќе да се распрашаш на која музика од секогаш највеќе се пиело.
Поздрав:smir:

Музика за пиење Цеца нормално, нема кој непие на Цеца :cug: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom