Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Било каде само не тука... сакам било каде, сам... потполно сам... ништо и никој не ми треба...:uvo::tapp:

На некоја планина затрупана со снег...во некоја дрвена куќичка...со камин и топло чоколадо...со многу бакнежи и прегратки мммм :back:

Во моментот поради тоа што сум многу напната и нервозна би сакала де заминам некаде
1. каде што е топло
2. каде што ќе бидам сама
3. каде што ќе уживам не замарајќи се за ништо

ама тоа моментално не е возможно затоа ќе мора да се задоволам и со седењето дома:tapp:

Што подалеку од тука (од злобна личност за која мислев дека ми е најблиска :tapp: ),негде сам без никој и да одморам од сите замрања и сите околу мене...не ми треба НИКОЈ!!!!!:nenene::nenene:

Во моментот поради тоа што сум многу напната и нервозна би сакала де заминам некаде
1. каде што е топло
2. каде што ќе бидам сама
3. каде што ќе уживам не замарајќи се за ништо

ама тоа моментално не е возможно затоа ќе мора да се задоволам и со седењето дома:tapp:

Може и јас да дојдам со тебе таму:vozbud: ама ќе треба да се откажиш од второто барање

шо знам ... негде далеку сам во некоја планина кај шо има мн снег, отсечен од светот ... или па да сум негде со неа ...

многу ми студииииииииииии
273_cold_person_shivering.gif

било на кое место само да грее сонце и да е температурата над 25 :vozbud::vozbud::vozbud:
214.gif

било каде,со главата заринкан меѓу две цицки!! :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom