Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
одиме со Кика (најдобрата другарка моја) прво за Бахамите на еден убав провод :devil2: :devil3: :devil1: :twisted:
после одиме во Света Луциа кај Ray :smir: :helou: на ganja :smir: а другото за понатака :vozbud:

*OSS* напиша:
одиме со Кика (најдобрата другарка моја) прво за Бахамите на еден убав провод :devil2: :devil3: :devil1: :twisted:
после одиме во Света Луциа кај Ray :smir: :helou: на ganja :smir: а другото за понатака :vozbud:

Ај сега почни да пишуваш со нормални букви. Ова е форум, а не споменар (така се викаше?:podsmev: ).

bravo

Fluffy напиша:
Ќе ги бутнам у банка на Кајманските острови,ама прво ке даам нешто доброволни прилози на 10-тина организации,и после ќе си живеам од камата и ќе си шетам по светот.

I sega ke izgleda deka ti ja kradam idejata a isto sme mislele:nenene: ali ok e isto bi postapila zatoa sto kamata na tie pari veke e socna od koja mozes da si dozvolis luksuz koj se nadopolnuva i ne mozes da gi potrosis parite koi si gi dobil-mislam osven ako temelno ne se posvetis na toa da rasfrlas kaj stignes ili ako ne pocnes da se drogiras ili propijancis...drugo nema ali nazad u realnosta parite ne gi dobiv jas kaj se kazujte odma:pishtoldz

Дивајн напиша:
Ај сега почни да пишуваш со нормални букви. Ова е форум, а не споменар (така се викаше?:podsmev: ).

оки доки :smir:

(само не знам како ова би ми заличело (не само мене, на било кој) на споменар хмм, лол :helou: )

Би шетал насекде низ светот со мојата девојка, би одделил нешто за некој бизнис, добар стан и кола, а пола би ги донирал во добротворни цели.

Bi si kupila kola i ke gi vlozam vo nekoj biznis, lelele kolku stikllliiiiiiii ke imaaam :)) se zezaaam , ke doniram za decata so posebni potrebi. I ostnatoto ke stavam vo banka:)

Ke si gi vlozam vo nekoj svajcarska banka,edna godina ke si vodam normalen zivot isto ko da gi nemam,a posle koga ke mi legnat...aaaaa nemozam da pisam zasto...ke staam tacka u mojot zivot i ke uzivam vo sekoj moment...

Ќе и ги поклонам на мојата сопруга.....

Би ги трампал за 1 миљонче и искрена љубов!:vozbud:

bi gi stavil u svicarska banka .i sekoj mesec kamatice

edno ferrari enzo 1.5 miljoni
dovrshuvanje na oskata okolu skopje 2 miljona dolari
filingot da vozish 350 km na saat okolu celo skopje ....... PRICELESS

хмммм, 10 милиони еврички....:zlo:

Ех....како прво ќе отворам една супер вила на Малдиви онака за да се занимавам со некој бизнис, па ќе си купам уште една у Мајами.
Послем ќе почнем со бизнис дома.Ќе го отворам најдоброто диско на Балканот у Куманово и цела Македонија ќе доваѓа.За Кумановци 50% попуст на све, а за странци 200% поскупо.:pos2::pos2:

Остало ќе си купам Yamaha R1.(15 000, па и не е многу) и Aston Martin DB 9 и Audi Q7( тука повише ќе се опрчам).

А оние други 9 милиончиња ќе ги разделам по сметки у Швицарска, Девствени острови, Сејшели и до крај на живот ќе живам како Boss.

А ако некогаш ми се досади ќе си ја закупам железницата Скопје - Солун и ќе купам дел од Солунското пристаниште и ќе правам експорт - инпорт.И неколку лични вагони и една флота бродови (ќе ги крстам сите Александар Македонски и секако ќе им опнам Македонско знаме па нека препукнат Грциве).Тие бродови ќе разнасат ајвар по цел свет и ќе донасат кубански пури кои ќе им ги препродавам на Бугарите и на Грците за 100 евра пура):vozbud:

Така набрзо ќе станам Македонски Абрамович и ќе си го купам ФК Куманово и у него ќе ги доведам да играат Анри, Роналдињо, Кака и тако даље и Куманово ќе ги меле Реал Мадрид, Барса, Милан со по 5 гола разлика.

Леле, ама филм си напраив.Да нема некој продуцент овдека?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom