B
black angel
Гостин
zavisi koga kako i kako sum raspolozena no najveke slusam gotic najubavo mi lezi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама добро тоа да... Но зошто би се правеле цели тектови кои би се мозгале по саат време, неможејки да се направи една строфа и таа да ја врти цело време... Ако пее така жими мене никогаш нема да приметам дека цело време повтара една строфа, а мислал дека и ти ( во случај да го немаш прочитано некстот ) не би приметил...Како ке испушта growl-ови ако не изговара зборови? Каде е идеологијата ако нема зборови?
Јас најмногу слушам хеви, мислам од метал само хеви слушам :wink:
И да ве прашам нешто, ама без навреди и разни напади ова она... Зошто е потребно пишување на текстови , лурици на Дет Метал песни кога само се слишаат повраќаници... А за свирка шо можат да направи Дет Меал бенд капа симнувам... Но сепак се се сведува на вкусови, значи не критикувам не напаѓам само прашувам... :salut:
Ама добро тоа да... Но зошто би се правеле цели тектови кои би се мозгале по саат време, неможејки да се направи една строфа и таа да ја врти цело време... Ако пее така жими мене никогаш нема да приметам дека цело време повтара една строфа, а мислал дека и ти ( во случај да го немаш прочитано некстот ) не би приметил...
toa e istorija, vecna istorija:nesum:
Ех иако не идев често, секогаш си врвев лудо, со точено екстра пиво, одлична музика што ја пушташе Зоки, убајни беше бе, башка во Аеродром населба , али убаво кажа, историја е сега сето тоа
Инаку слушам метал, најчесто death,trash, најретко power и Progresiv ( ма да и во овај стил има одлични бендови, кои уживам да ги слушам ). Не ретко знам да слушам и Grind, black слушам периодично, само кога начекам нешо добро. Фолк метал и тоа многу ретко, арно ама сакам експериментален метал, некој забеган![]()