Брат/Сестра

WondeR`

Дипломат
Член од
2 февруари 2008
Мислења
156
Поени од реакции
5
Имам една сестра, бааги е помала од мене али животот би го дал за неа.

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Епа ја си иам брат... и е постар од мене и неверојатно мн ми фалии и се би направила за него и мн го сакам..иако некогаш ме дави за некои работи но тоа е .... сепак благодарејќи на мобилните интернетот.. компјутерите се слушаме секојдневноо... Ај лов хим а лот!!!! :back:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Епа ја си иам брат... и е постар од мене и неверојатно мн ми фалии и се би направила за него и мн го сакам..иако некогаш ме дави за некои работи но тоа е .... сепак благодарејќи на мобилните интернетот.. компјутерите се слушаме секојдневноо... Ај лов хим а лот!!!! :back:
офтопик:Лигло ај не ги лажи луѓето...
онтопик: спонав дека не ја мењам сестра ми за ништо на светот?...:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
онтопик: спонав дека не ја мењам сестра ми за ништо на светот?...:)
Знаеме, вреќите за боксирање денес се скапи. И јас дома имам една таква, ама мојата пишти.
Воопшто не се согласувам со неа, дури исто како да не ми е сестра. По цел ден сум со братучедите, тие како да ми се браќа, а не како сестра ми да ми е сестра. Лигле невидено.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Знаеме, вреќите за боксирање денес се скапи. И јас дома имам една таква, ама мојата пишти.
Воопшто не се согласувам со неа, дури исто како да не ми е сестра. По цел ден сум со братучедите, тие како да ми се браќа, а не како сестра ми да ми е сестра. Лигле невидено.
Знам како ти е...и сестра ми некат ми стиска рандом букви и стиска ентер, и после треба да изведувам кунг-фу зафати...:)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Немам ни сестра ни брат за жаал :nesvest:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Помал брат една година... Си го сакам, нормално :) Знае да биде pain in the ass ама и тоа е нормално, навикната сум... Се немаме степано одамна :) Порано очи си вадевме... Како проаѓа време, се' поблиски сме, јесда малку затворен тип е и не сака да збори, али се подобрува :)

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Немам ни брат ни сестра порано додека бев помала не ми недостасуваше тоа али сега ми недостасува.Иако и кога бев помала одсекогаш сакав да имам поголем брат.Имам братучед кој ми е како брат али ипак тоа не е тоа .Ништо неможе него да го замени.

Kajgana Shop

На врв Bottom