Колку проценти од девојките прават се' и што мислите за таквите девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
cYb3rc0re напиша:
[Ако е мажена значи прави све + знај да готви нешо.
Не ти чини логикаа, сајбер, ама ич. Нит праам све (вотевер ит стендс фор) нит готвам, нит пеглам, нит перам, нит чистам. А све знам :wink:

divine напиша:
Сајбер, не зависи све до мажот, ама како и да е, бракот според мене не е мерило за ништо ...
Значи ти така ако мислиш не би требале ние мажените да пишиме ниту еден ред на овие теми а? Не ме разочарувај :lol: :wink:

Паметен маж сака паметна жена, а паметна жена нема предрасуди и сака да проба се, + готви по нешто. Паметен маж помага и исто така знае да готви, само жената не смее да биде неука во готвењето. Тоа ја прави жена, паметна е, прави све, готви. Девојката пишува споменари, не знае да готви, сонува.

Вие мажените сте тука да ги учите немажените, а тоа е благородна работа и подобро да учествувате. Но, темата е за девојки. За вас ке биде само фалење. :wink:

И не, не зависи све од мажот.

За бракот, друга тема...

Се надевам нема да те разочарам... :lol:

Aceva напиша:
Еве бе: од анал - попраам казанчиња, од орал - знам кафе да смучкам, а тоа третото - шо знае нека праи, завесите да не ги гиба.
Знам и бушони да сменам. Ау, што све знам :wink: :lol:

Така е.

cYb3rc0re напиша:
Вие мажените сте тука да ги учите немажените, а тоа е благородна работа и подобро да учествувате. Но, темата е за девојки. За вас ке биде само фалење. :wink:

И не, не зависи све од мажот.

За бракот, друга тема...

Се надевам нема да те разочарам... :lol:

И мажените има работи што ги прават и работи што не ги прават ... ама ако темава ви е баш само за девојки немажени океј нема лутиш, терајте така :lol:
п.с. Ај да речиме дека не ме разочара 8)

А бе, стигнавте до пет страни...кул!

него, не знам колку проценти девојките прават се, ама знам колку проценти мојата девојка прави се. :lol:
Мистичен, немој да си се осудил да ми кажеш дека лупам пароли од Вегета и Аргета, готов си! енд ај мин ит, знам каде живееш. :lol:
Озбилен сум со тоа што го кажав погоре, туѓа ораница се додека не е моја не ме интересира, или како што би рекол потписот на Ацид со трансцедентално значење пренасочено кон...а бе ај доста бладам.
=)))

Aaa, не, никако Аргети и Вегети спомињање сеа. Убав и паметен пост си пиша. Паметно кажано! :)

На некои девојки им е страв од анален секс, на други им е гадно орално да го задоволуваат партнерот, а на трети им е глупаво да им прска по нив...
Мое мислење е дека тоа зависи од тоа какви партнери имале претходно и од муабети што слушале од други како поминале во такви ситуации...
Мене не ми се допаѓа аналниот секс :cry: А другото си е во ред :P :lol:

Штом зависи од претходните партнери а ти имаш трауми од анален, логичниот заклучот би бил дека бившиот незнаел да те подмачка убаво и да пенетрира внимателно! :)

Тешко дека некогаш пак би се решила на анален секс... Еднаш пробав и никогаш повеќе... Затоа и кажав дека зависи од претходните партнери... Одбивност имам..

A бе бифши, бифши...да даде господ тоа боцкалото да ти се исуши за траумите што си и ги напраил на Форчн! Сега други ќе неможат да пробаат ради тебе бе бифши! :)

Мистичен напиша:
A бе бифши, бифши...да даде господ тоа боцкалото да ти се исуши за траумите што си и ги напраил на Форчн! Сега други ќе неможат да пробаат ради тебе бе бифши! :)
Така е ! Дај боже таквото на челото да ти порасне !!! Ќе видишшш ти!!

Мистичен напиша:
Ах колку си ме насмеал вака на сета мака истрауматизирана... :lol: :lol: :lol:
Абе не е убаво да се колне, ама да му се исуши, да не му стане веќе!!! :lol:
Добро сега, не велам дека нема да може друг да проба, може ќе ме попали и нема да осетам ништо :lol: Зависи, никогаш не се знае :wink: :lol:

Така е! Бифши да бил "мајстор свог заната" ќе те настрвел, та сама да посакаш да му се наденеш анално! :)

Ај можеби ќе се погоди некој "мајстор свог заната", но имам изгубено надеж за тоа :lol: ...
Очајно да сакаш, да се молиш при секое легнување во кревет да успее да те натера да бараш сама и никако! :lol: :lol: Ах маки :cry: :lol:

Не верувам дека некоја некогаш сама би се настрвила да се надене анално ... колку и да е подмачкано или незнам какви техники ... абре не е тоа тоа :lol: :lol: :P

FortunE напиша:
Ај можеби ќе се погоди некој "мајстор свог заната", но имам изгубено надеж за тоа :lol: ...
Очајно да сакаш, да се молиш при секое легнување во кревет да успее да те натера да бараш сама и никако! :lol: :lol: Ах маки :cry: :lol:

Не очајувај јави ми се ко ќе имаш мака :wink:
:lol: :lol:

divine напиша:
Не верувам дека некоја некогаш сама би се настрвила да се надене анално ... колку и да е подмачкано или незнам какви техники ... абре не е тоа тоа :lol: :lol: :P
Абе некој треба ДОБРО да ме настрви, за да посакам анално, а сама не би се наденала нормално :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom