Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Смени тогаш картичка од некој друг пријател/роднина во близина. :)
ако ни со друга картичка нема мрежа, оди во сетингс напрај ресет ол :) ако неќе ни така и имаш гаранција трк до Мобико, ако немаш гаранција до најблискиот сервис.

Јас :)
контакт: 02,5211745 - алфамобил
075421493 - Божидар.

Причекај неколку недели, сега го фиксираа џеилбрејкот кај и да е пред февруари би требало и анлок, барем така шпекулираат.

земав sony ericsson xperia x8 од т-мобиле и работе само на картичка од т-мобиле а сакам да го користам со број од оне.дали може да се декодира и колку пари ке кошта???

2200 денари е декодирање, ако сакаш контактирај ме на скајп или пп.

Здраво имам два проблеми едниот е во тоа сто не мозам никако да му направам update на нокијата 5230 ни со усб кабел ни директно на интернет со неа и вториот кај lg cookie fres не му работи алармот и сакам да му направам мастер ресет како да го направам тоа благодарам однапред.
Батеријата е секогаш полна на нокијата кога сакам да го надградам

Декодирање на самсунг s7350 (заклучен е на т-Мобајл) време и цена ?????

бива ли да се симне скајп за самсунг с5620 ? за една никаква нокиа експрес мјузик имаше скајп, сеа за овој нов модел на самсунг нема
или пак скајп за т-мобиле от800? и за тој нема

Таа никаква XM Нокиа да не имала OS случајно?
Затоа што на нокиава и сестра ми што има 9 години ќе знае да инсталира Skype:
nokia_7650.jpg

а за овој телефон ниту јас незнам да инсталирам Skype - и покрај тоа што работам повеќе од 8 години со апликации за мобилни телефони.
samsung-wave2-pro-1.jpg

а и незнам некој што би успеал :)

Здраво. Каде и колку ке ме чини декодирање на Samsung GT-E1151, донесен е од Шпанија?

Ти пратив приватна порака со потребните информации.

htcwildfire kupen od one zaklucen mibara 8 brojki poms sakam da go koristam na vip.???

Колку пари чини екран за Samsung D900i , заедно со работна рака???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom