- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 3
Од австралуја ми пратија нокиа 3205 дали мози да се декодира ... ако сакате одговор...фала унапред ... бт
не е за наше држиште, но ако уклучен телефон без сим картичка и 112 свртиш ти збори оператор - тогаш има шанси за само софт унлоцк, ако не работи на 900мхз - тогаш ен би ти било исплатливо околу 1200 е декдоирањето.Од австралуја ми пратија нокиа 3205 дали мози да се декодира ... ако сакате одговор...фала унапред ... бт
свртив на 112 како со ми описа без сим но нема нисто од операторот мртво е сепак фала за одговорот...:raz:не е за наше држиште, но ако уклучен телефон без сим картичка и 112 свртиш ти збори оператор - тогаш има шанси за само софт унлоцк, ако не работи на 900мхз - тогаш ен би ти било исплатливо околу 1200 е декдоирањето.
само софтверски анлок е 500 денари.
флет - 2150 денари
маска - 1900 денари
незнам што не си ме разбрал,
оригинален флет кабел со монтажа за н90 е 35 евра, имам и неоригинални т.е. наводно според типот што ми ги шитка 26 евра - 1700 денари ама до сега само 2 монтирано и поголем шит немам видено, неполни 5-6 недели траеа само.
маската да, оригинал е - но да се разбереме, едно е тоа што искача прво на лента, друго е второто што искача...
во секој случај истата маска ќе ја најдеш и во алфа копи за 3800 денари.
а за маската...заинтерсиран сум...пиши на MSN да се додоговориме шо-какоD-M напиша:флетот не е проблем.....не ме разбра ти мене....имам луфта коа е склопен телефонот....нели слајд е...ме разбираш ??
а за маската...заинтерсиран сум...пиши на MSN да се додоговориме шо-како
поз.
ОК друже...супер....само уште тел.број да ми дадеше..за контакт...или на MSN да пишеше и се ќе беше ОКда де јас сум напрај утка при куцање, за н95 сфатив дека се работи.
значи ако немаш проблеми со флет кабелот, тоа што има луфта - со маската се решава, заедно со маската доаѓаат и лизгачите.
единствено што не спаѓа со маската е тастатура.
се останато доаѓа во комплетот за таа цена.