- Член од
- 10 март 2011
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 3
ajde momci utre jako da izigrame da probame da izednacime! pa muski neka bide sto ke bide do kraj
КОМПЛЕКСИГЛАС
ajde momci utre jako da izigrame da probame da izednacime! pa muski neka bide sto ke bide do kraj
Od kaj mi e poznat deckovo sto go drzi dresov.....:nesum: :nesum: :baeh: :baeh:
абе ај не зборувај кој дошол,кој не дошол на гостување...на СИТЕ гостувања шо можеше да одиме,бевме ваа година. Иначе гледа Господ-фаулот беше после истекот на регуларното време,и му дадоа 2 слободни...не надигравте оваа утакмица у пичку матер,среќно победивмеАбе Симиќ бе, ја имаше победата во свои раце
--- надополнето ---
Мамицата сељачка цел меч ќутеа сега за земјотресот пеат. Абе сељаци бе, на домашен терен играте како на гостинсјки, па од немоќ со вувузели свират :kesa:
Затоа немаат муда да дојдат ни во парк ни во Јане...
СЕланиииии
да да и за малце можеја да победат со помош на судиите, али тоа за нив е рутинаKaпа доле за момците и за одиграното, друго незнам што да кажам, се на се 7 играчи играат само, беа и без Горан Крстевски, имаат еден Центар кој душа остава на терен, играат против далеку подобар противник ( нема потреба од цртање зашто е тоа така ) и сепак пружија и те каков отпор на гостински терен и удрија уште една потврда за грешката која многумина ја направија пред сезона кога беа дел од отпишаните за оваа сезона.
Без разлика што беа пред победа, и ова е една од оние работи кои само ја надминуваат онаа линија на маскимум за сезонава, после влезот во финале, после победата во Купот Се е плус за нас и немаме апсолутно никаква причина за незадоволство, буквално ништо нема што да се изгуби во ова финале.
А за она на крајот, дискутабилно е, точно, али ебаго, 21ви век е, уште малце фали и место семафор на оние картонските да го гледаме резултатот и да го мериме времето со стоперица. Јебига, во вакви моментални никакви услови аналогни на почетоци на девеести постои голема веројатност да се дешаваат вакви срања каде без разлика на одлуката секогаш ќе има незадоволна страна.
Честитки за Фени за победата, заслужено. :smir:
Od kaj mi e poznat deckovo sto go drzi dresov.....:nesum: :nesum: :baeh: :baeh:
абе ај не зборувај кој дошол,кој не дошол на гостување...на СИТЕ гостувања шо можеше да одиме,бевме ваа година. Иначе гледа Господ-фаулот беше после истекот на регуларното време,и му дадоа 2 слободни...не надигравте оваа утакмица у пичку матер,среќно победивме
НО ТОА НЕ Е СЕ! заборави еден многу важен момент!!! дечкото е брат на член на форумов кој е активен на овој подфорумdeckovo ima navivano za MZT i ima ziveeno vo Aeorodrom, stanuva zbor za kleptoman, pa ne bi me cudelo koa gi krade drugarite da go smeni i klubot, da se prodade.
Vo aJrodrom ziveel......aaaaaaaaaaaa.....:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:......abe talicen tom,dete zlatno,me iznasmea ne znaes kako....i daj doobjasni mi go ova za toa sto kradel....bas me zanima sto bila rabotata....???!!!deckovo ima navivano za MZT i ima ziveeno vo Aeorodrom, stanuva zbor za kleptoman, pa ne bi me cudelo koa gi krade drugarite da go smeni i klubot, da se prodade.
Ajde be otkrij go koj e.....jas moze mrcam muda ama ti so ova sto si pisal minijaturno i mi treba lupa da procitam pokazuva samo deka nemas muda....НО ТОА НЕ Е СЕ! заборави еден многу важен момент!!! дечкото е брат на член на форумов кој е активен на овој подфорум
Можете слободно да нагаѓате, јас нема да го откријам кој е.
Освен ако не почне да мрчи муда ко и секогаш!
neno_skopje памет у глава!
Добро е барем што не негираш дека навивал за МЗТ и дека дресот му е од тоа време:nesum:Vo aJrodrom ziveel......aaaaaaaaaaaa.....:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:......abe talicen tom,dete zlatno,me iznasmea ne znaes kako....i daj doobjasni mi go ova za toa sto kradel....bas me zanima sto bila rabotata....???!!!
Vo aJrodrom ziveel......aaaaaaaaaaaa.....:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:......abe talicen tom,dete zlatno,me iznasmea ne znaes kako....i daj doobjasni mi go ova za toa sto kradel....bas me zanima sto bila rabotata....???!!!
Ajde be otkrij go koj e.....jas moze mrcam muda ama ti so ova sto si pisal minijaturno i mi treba lupa da procitam pokazuva samo deka nemas muda....
inace ne se krijam od nikoj vooposto i taka 90% na forumov znaat koj sum za razlika od site tuka vas sto se kriete i neli ukapira deka ironicno go postaviv prasanjeto za toa od kaj mi e poznat deckoto na slikata se so cel da dobijam odgovori i da se iznasmeam malce kako sto sega mi dade "provereni" informacii Talicniov tom za deckovo :pos2: :pos2:
ps.da ne se javese ti so tvojot post,ke se javea bar uste dvajca/trojca so "provereni" informacii da se iznasmeam uste malce ama mi ja unisti cela ideja...:tv: :tv:
Pa imame drugari koi igrale i momentalno igraat vo Mzt....kocov,avramovski itn...pa taka da dresovite dadeni se na drugarska baza a ne zatoa sto nekoj navival za mzt(ne daj boze)....i posle derbi natpevar megu mzt i rabotnicki ima zivot vo skopje i se druzat nekoi bez razlika za koi timovi igraat ili navivaat...ne se site degeni i napaleni majmuni kako nekoi koi se vlezeni vo film....Добро е барем што не негираш дека навивал за МЗТ и дека дресот му е од тоа време:nesum:
Mangupe mal prvo tresna tesko glupost deka nekoj ziveel vo aerodrom pa kako da ti se veruva ponatamu sega....znam deka ne e lesno da imas brat lopov, toa e !!! ubavo si znaes ti on sto pravel, a deka idel so family na tribina mozes i samiot da potvrdis ! aj sea bidi mangup i objasni pred site tuka zoso go vikaat kasper brat ti ?!