Фан клуб: Работнички

Член од
10 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
3

ajde momci utre jako da izigrame da probame da izednacime! pa muski neka bide sto ke bide do kraj

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
ајдее одлична игра до сега ама мора да се задржи ова темпо . Симич игра одлично...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Абе Симиќ бе, ја имаше победата во свои раце:tapp:

--- надополнето ---

Мамицата сељачка цел меч ќутеа сега за земјотресот пеат. Абе сељаци бе, на домашен терен играте како на гостинсјки, па од немоќ со вувузели свират :kesa:
Затоа немаат муда да дојдат ни во парк ни во Јане...
СЕланиииии :tapp:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Абе Симиќ бе, ја имаше победата во свои раце:tapp:

--- надополнето ---

Мамицата сељачка цел меч ќутеа сега за земјотресот пеат. Абе сељаци бе, на домашен терен играте како на гостинсјки, па од немоќ со вувузели свират :kesa:
Затоа немаат муда да дојдат ни во парк ни во Јане...
СЕланиииии :tapp:
абе ај не зборувај кој дошол,кој не дошол на гостување...на СИТЕ гостувања шо можеше да одиме,бевме ваа година. Иначе гледа Господ-фаулот беше после истекот на регуларното време,и му дадоа 2 слободни...не надигравте оваа утакмица у пичку матер,среќно победивме

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
ТОни Симич во стил на вистински професионалец си го утна второто слободно фрлање изгледа сам сети дека беше фаулиран после истекот на регуларното време :pos2::pos2::pos2::pos2::sekss:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.150
Kaпа доле за момците и за одиграното, друго незнам што да кажам, се на се 7 играчи играат само, беа и без Горан Крстевски, имаат еден Центар кој душа остава на терен, играат против далеку подобар противник ( нема потреба од цртање зашто е тоа така ) и сепак пружија и те каков отпор на гостински терен и удрија уште една потврда за грешката која многумина ја направија пред сезона кога беа дел од отпишаните за оваа сезона.

Без разлика што беа пред победа, и ова е една од оние работи кои само ја надминуваат онаа линија на маскимум за сезонава, после влезот во финале, после победата во Купот Се е плус за нас и немаме апсолутно никаква причина за незадоволство, буквално ништо нема што да се изгуби во ова финале.

А за она на крајот, дискутабилно е, точно, али ебаго, 21ви век е, уште малце фали и место семафор на оние картонските да го гледаме резултатот и да го мериме времето со стоперица. Јебига, во вакви моментални никакви услови аналогни на почетоци на девеести постои голема веројатност да се дешаваат вакви срања каде без разлика на одлуката секогаш ќе има незадоволна страна. :toe:

Честитки за Фени за победата, заслужено. :smir:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Kaпа доле за момците и за одиграното, друго незнам што да кажам, се на се 7 играчи играат само, беа и без Горан Крстевски, имаат еден Центар кој душа остава на терен, играат против далеку подобар противник ( нема потреба од цртање зашто е тоа така ) и сепак пружија и те каков отпор на гостински терен и удрија уште една потврда за грешката која многумина ја направија пред сезона кога беа дел од отпишаните за оваа сезона.

Без разлика што беа пред победа, и ова е една од оние работи кои само ја надминуваат онаа линија на маскимум за сезонава, после влезот во финале, после победата во Купот Се е плус за нас и немаме апсолутно никаква причина за незадоволство, буквално ништо нема што да се изгуби во ова финале.

А за она на крајот, дискутабилно е, точно, али ебаго, 21ви век е, уште малце фали и место семафор на оние картонските да го гледаме резултатот и да го мериме времето со стоперица. Јебига, во вакви моментални никакви услови аналогни на почетоци на девеести постои голема веројатност да се дешаваат вакви срања каде без разлика на одлуката секогаш ќе има незадоволна страна. :toe:

Честитки за Фени за победата, заслужено. :smir:
да да и за малце можеја да победат со помош на судиите, али тоа за нив е рутина :)

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Od kaj mi e poznat deckovo sto go drzi dresov.....:nesum: :nesum: :baeh: :baeh:

deckovo ima navivano za MZT i ima ziveeno vo Aeorodrom, stanuva zbor za kleptoman, pa ne bi me cudelo koa gi krade drugarite da go smeni i klubot, da se prodade.

абе ај не зборувај кој дошол,кој не дошол на гостување...на СИТЕ гостувања шо можеше да одиме,бевме ваа година. Иначе гледа Господ-фаулот беше после истекот на регуларното време,и му дадоа 2 слободни...не надигравте оваа утакмица у пичку матер,среќно победивме

Ooooo sto citam na forumov. kazi mi koj gostuvanja gi imavte godinava osven vikendov sto gostuvavte vo park ?!

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
deckovo ima navivano za MZT i ima ziveeno vo Aeorodrom, stanuva zbor za kleptoman, pa ne bi me cudelo koa gi krade drugarite da go smeni i klubot, da se prodade.
НО ТОА НЕ Е СЕ! :vozbud: заборави еден многу важен момент!!! дечкото е брат на член на форумов кој е активен на овој подфорум
Можете слободно да нагаѓате, јас нема да го откријам кој е.
Освен ако не почне да мрчи муда ко и секогаш!

neno_skopje памет у глава! :pipi:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Vo aJrodrom ziveel......aaaaaaaaaaaa.....:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:......abe talicen tom,dete zlatno,me iznasmea ne znaes kako....i daj doobjasni mi go ova za toa sto kradel....bas me zanima sto bila rabotata....???!!!:vozbud: :vozbud:

НО ТОА НЕ Е СЕ! :vozbud: заборави еден многу важен момент!!! дечкото е брат на член на форумов кој е активен на овој подфорум
Можете слободно да нагаѓате, јас нема да го откријам кој е.
Освен ако не почне да мрчи муда ко и секогаш!

neno_skopje памет у глава! :pipi:
Ajde be otkrij go koj e.....jas moze mrcam muda ama ti so ova sto si pisal minijaturno i mi treba lupa da procitam pokazuva samo deka nemas muda....
inace ne se krijam od nikoj vooposto i taka 90% na forumov znaat koj sum za razlika od site tuka vas sto se kriete i neli ukapira deka ironicno go postaviv prasanjeto za toa od kaj mi e poznat deckoto na slikata se so cel da dobijam odgovori i da se iznasmeam malce kako sto sega mi dade "provereni" informacii Talicniov tom za deckovo :pos2: :pos2:

ps.da ne se javese ti so tvojot post,ke se javea bar uste dvajca/trojca so "provereni" informacii da se iznasmeam uste malce ama mi ja unisti cela ideja...:tv: :tv:

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Vo aJrodrom ziveel......aaaaaaaaaaaa.....:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:......abe talicen tom,dete zlatno,me iznasmea ne znaes kako....i daj doobjasni mi go ova za toa sto kradel....bas me zanima sto bila rabotata....???!!!:vozbud: :vozbud:
Добро е барем што не негираш дека навивал за МЗТ и дека дресот му е од тоа време:nesum:

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219

Ajde be otkrij go koj e.....jas moze mrcam muda ama ti so ova sto si pisal minijaturno i mi treba lupa da procitam pokazuva samo deka nemas muda....
inace ne se krijam od nikoj vooposto i taka 90% na forumov znaat koj sum za razlika od site tuka vas sto se kriete i neli ukapira deka ironicno go postaviv prasanjeto za toa od kaj mi e poznat deckoto na slikata se so cel da dobijam odgovori i da se iznasmeam malce kako sto sega mi dade "provereni" informacii Talicniov tom za deckovo :pos2: :pos2:

ps.da ne se javese ti so tvojot post,ke se javea bar uste dvajca/trojca so "provereni" informacii da se iznasmeam uste malce ama mi ja unisti cela ideja...:tv: :tv:

znam deka ne e lesno da imas brat lopov, toa e !!! ubavo si znaes ti on sto pravel, a deka idel so family na tribina mozes i samiot da potvrdis ! aj sea bidi mangup i objasni pred site tuka zoso go vikaat kasper brat ti ?!

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Добро е барем што не негираш дека навивал за МЗТ и дека дресот му е од тоа време:nesum:
Pa imame drugari koi igrale i momentalno igraat vo Mzt....kocov,avramovski itn...pa taka da dresovite dadeni se na drugarska baza a ne zatoa sto nekoj navival za mzt(ne daj boze)....i posle derbi natpevar megu mzt i rabotnicki ima zivot vo skopje i se druzat nekoi bez razlika za koi timovi igraat ili navivaat...ne se site degeni i napaleni majmuni kako nekoi koi se vlezeni vo film....

ps.ne pagaj samo na nivo na talicniov tom i da kazuvas ne provereni raboti zs me faka smea....

znam deka ne e lesno da imas brat lopov, toa e !!! ubavo si znaes ti on sto pravel, a deka idel so family na tribina mozes i samiot da potvrdis ! aj sea bidi mangup i objasni pred site tuka zoso go vikaat kasper brat ti ?!
Mangupe mal prvo tresna tesko glupost deka nekoj ziveel vo aerodrom pa kako da ti se veruva ponatamu sega....
Prvo me zasmejuvase ubavo ama pocna da me kurcis sega......Gluperdo edna nadimak ne mu e kasper,nikoj ne go vika taka,taka e pisan na fb zosto kuceto ni se vika Kasper gluperdo edna,edno vreme i jas bev pisan taka na fb.....
a za toa kradenejto cekam odgovor ???!!!! a i brat mi ceka odgovor zosto mu e nejasno ??!!!

ps.pripazi malce na recnikot koga zboris za nekoj tret a vo slucajot za brat mi da ne se cudis posle.....moj sovet ti e ova najiskren,jas ne se krijam zad pederski nikcinja....aj pozdrav i obavezno pisi mi preku poraka ili tuka za kradenjeto...i tuka zavrsuva razgovorot za tetki,braka,baldski itn...moderatorov neka gi izbrise postovive...

Kajgana Shop

На врв Bottom