Фан клуб: Работнички

T

ToseFamilija

Гостин
Можете само да му се фатите на Пупович, а ако некој сака да го јаде стапот тоа е Саздов !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.073
Бтв ова ќе биде шанса за прв пат МЗТ да стигне подалеку од Работнички. Само еднаш пред 2-3 години МЗТ остана подолго во живот од Работнички кога и двете екипи загубија со 3-1 од Струмица односно Фени, но МЗТ играше ден покасно :)

--- надополнето ---

Сега видов на дополнителна снимка. Само замавнуваа меѓусебе Саздов и Линдзи но никој не го погоди противникот. Потоа додека отпоздравуваа играчите на Работнички, наеднаш Саздов се сврте и со шише со вода го погоди Линдзи кој беше кај клупата на МЗТ. Како што кажа и претходно тогаш еден во цивилка (незнам дали беше од ЦПБ или резервен на Работнички8) со клоца ги мавна Јане и уште еден кои се обидоа да разделат откако Саздов повторно тргна кон Линдзи. Доста педерски го направи ова Саздов откако страститер се смирија и полицијата повеќе се насочи кон публиката...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770
Бтв ова ќе биде шанса за прв пат МЗТ да стигне подалеку од Работнички. Само еднаш пред 2-3 години МЗТ остана подолго во живот од Работнички кога и двете екипи загубија со 3-1 од Струмица односно Фени, но МЗТ играше ден покасно :)

--- надополнето ---

Сега видов на дополнителна снимка. Само замавнуваа меѓусебе Саздов и Линдзи но никој не го погоди противникот. Потоа додека отпоздравуваа играчите на Работнички, наеднаш Саздов се сврте и со шише со вода го погоди Линдзи кој беше кај клупата на МЗТ. Како што кажа и претходно тогаш еден во цивилка (незнам дали беше од ЦПБ или резервен на Работнички8) со клоца ги мавна Јане и уште еден кои се обидоа да разделат откако Саздов повторно тргна кон Линдзи. Доста педерски го направи ова Саздов откако страститер се смирија и полицијата повеќе се насочи кон публиката...
Каде имаше дополнителна снимка? Има линк или некако да се погледне?

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Не коментирам за утакмицата, премногу сум нервозен, Марин врати се...

Сега, за навивањето, на почеток беа ок и двете групи можда ЦПБ боље, кореографијата верувам дека беше одлична, не можев да ја видам цела имаше дал од неа пред мене, кога Работнички поведе со 12 разлика ФА скоро и да не пееја, од тој момент, ФА ги згази, и згази е мал збор за тоа што се случи, озбилна навивачка група не смее да си го дозволи ова, јасна ми е важноста на натпреварот и сите тие ствари но со ваква бројка не смееше ова да се случи, барем не во ваква мера, се на се на ЦПБ им давам едвај прелазна на ФА, 4.

ПС. Ако е затворена темата МЗТ што кур пишувате ваму, ме курчат коментари у стилот "2-2, ајде идеме", "пекол наредната во Јане", "Ги згазивме" итн. такви коментари си се пишуваат у свој фан клуб, овде коментирај игра, навивање итн, а вие си се јачате меѓу себе, ова важи за сите, Комити, ФА и сите остали симпатизери на МЗТ, мислам дека сум во право, администрација на потег

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.151
Мислам дека Саздов испи еден бокс, ај разгледај ја убаво снимката. :)

Не е битно ни тоа, во постот претходно го заборавив и Марин кој ги води на тренининзи но не и за време на натпреварите, десеткувани се и од играчки аспект и од тренерскиот, очекував до плејофов дека повторно ќе се реши да биде дел од тимот и за време на мечевите против МЗТ али јок, како и да е не можам да му замерам на одлуката бидејќи причините се веќе добро познати, здравствени проблеми.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.073
Не коментирам за утакмицата, премногу сум нервозен, Марин врати се...

Сега, за навивањето, на почеток беа ок и двете групи можда ЦПБ боље, кореографијата верувам дека беше одлична, не можев да ја видам цела имаше дал од неа пред мене, кога Работнички поведе со 12 разлика ФА скоро и да не пееја, од тој момент, ФА ги згази, и згази е мал збор за тоа што се случи, озбилна навивачка група не смее да си го дозволи ова, јасна ми е важноста на натпреварот и сите тие ствари но со ваква бројка не смееше ова да се случи, барем не во ваква мера, се на се на ЦПБ им давам едвај прелазна на ФА, 4.

ПС. Ако е затворена темата МЗТ што кур пишувате ваму, ме курчат коментари у стилот "2-2, ајде идеме", "пекол наредната во Јане", "Ги згазивме" итн. такви коментари си се пишуваат у свој фан клуб, овде коментирај игра, навивање итн, а вие си се јачате меѓу себе, ова важи за сите, Комити, ФА и сите остали симпатизери на МЗТ, мислам дека сум во право, администрација на потег
ЦПБ како да се мачеа да навиваат. Не зборам за тоа кој колку беше гласен пошто од Тв не се оценува, ама во фаците им се гледаше. И кога водеше Работнички, тие млитави се гледа дека никој нема емоцијан да навива само буњаат, никој ни плеска со раце ни ништоб (со исклучок на тие што бера одма под камерата кои стварно си навиваа). Таму во главниот дел повеќе како театарска публика да беа...
Најдобро ќе им биде тие што одат во јане да си навиваат и во Градски Парк, подобро 300 души да пеат цело време, отколку вака да се добива впечаток дека се една огромна нула...

--- надополнето ---

Мислам дека Саздов испи еден бокс, ај разгледај ја убаво снимката. :)

Не е битно ни тоа, во постот претходно го заборавив и Марин кој ги води на тренининзи но не и за време на натпреварите, десеткувани се и од играчки аспект и од тренерскиот, очекував до плејофов дека повторно ќе се реши да биде дел од тимот и за време на мечевите против МЗТ али јок, како и да е не можам да му замерам на одлуката бидејќи причините се веќе добро познати, здравствени проблеми.
Неможам да најдам видео на нет, кога ќе излезе ќе оцениме. Мислам дека прво Сазсдов замавна во празно, па и овој мавна клоца во празно а во меѓувреме судијата ги разделуваше за потоа да дсојдат друите играчи и да расчистат. откако се смирија страстите саздов педерски постапи како што напишав погоре :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Наинтересно беше кога после цела дешавка еден од играчите на Работнички зема шише и го фрли кон Линзи кој седеше на клупата на МЗТ:tv:,исто така интересен момент беше и кога еден од CPB се обиде да се симне од ограда па се мучеше после да се качи:pos:

M

marko 1996

Гостин
Иначе циганот на почеток им ркнал на транспарент на ЦПБ поточно на лордовите. После ова нема што понатаму да праиме муабет кој ги почнува глупостите. А и на А1 се гледа циганот мава бокс и саздов му мава нога и овој со бокс го утна.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
ЦПБ како да се мачеа да навиваат. Не зборам за тоа кој колку беше гласен пошто од Тв не се оценува, ама во фаците им се гледаше. И кога водеше Работнички, тие млитави се гледа дека никој нема емоцијан да навива само буњаат, никој ни плеска со раце ни ништоб (со исклучок на тие што бера одма под камерата кои стварно си навиваа). Таму во главниот дел повеќе како театарска публика да беа...
Најдобро ќе им биде тие што одат во јане да си навиваат и во Градски Парк, подобро 300 души да пеат цело време, отколку вака да се добива впечаток дека се една огромна нула...

--- надополнето ---

Неможам да најдам видео на нет, кога ќе излезе ќе оцениме. Мислам дека прво Сазсдов замавна во празно, па и овој мавна клоца во празно а во меѓувреме судијата ги разделуваше за потоа да дсојдат друите играчи и да расчистат. откако се смирија страстите саздов педерски постапи како што напишав погоре :)
Па не би рекол баш, и на тие луѓе (повеќето) срцето им чука за Работнички, ама на трибина не дошле повеќе од 5 пати пред оваа сезона и затоа многу тешко им оди навивањето воопшто (посебно кога губи Работнички)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.073
Па не би рекол баш, и на тие луѓе (повеќето) срцето им чука за Работнички, ама на трибина не дошле повеќе од 5 пати пред оваа сезона и затоа многу тешко им оди навивањето воопшто (посебно кога губи Работнички)
Може не викам не, ама паузата од неколку години плус и многуте нови генерации си го прави своето:)

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Само што ми кажаа дека кореографијата на ЦПБ била истата од Борис само исечена на три дела, џабе "добра замисла", јас сум разочаран, све што се работеше сезонава падна у вода

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
МОЧАЊЕ само тоа можам да ви го кажам....и уште еднаш и уште еднаш се виде кој е кој....педери едно запаметете сме ве ебеле и ке ве ебеме!!!

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.391
Поени од реакции
5.509
Од то шо можев да гледам на ТВ ќе ви кажам:
ЦПБ одлична кореографија, секоја чест :bravo: за навивањето до крајот на 2/4 бевте добри односно дури имаше предност Работнички бевте добри, останатиот дел од натправарот ве немаше, сум гледал многу вакви пресметки меѓу овие екипи каде и ЦПБ биле во доста подобро издание, ама последните 2 натправари на свој паркет искрено кажано за ваква бројка бевте ТАПА !!! На гостувањето шо беше во Јане Сандански бевте да речам дури водеше Работнички рамо до рамо со ФА кои беа 3-4 пати повеќе од вас !!!
За Фемили не видов колкава бројка се оти цело време во кадар беа ЦПБ, за навивањето 2 полувреме беа далеку подобри од ЦПБ.
Според мене заслужи МЗТ да победи, требаа да победат и на мината кога се играше во Градски Парк кога Симич погоди на 15 сек до крај. Јас незнам како МЗТ си дозволи и дома да изгуби (ама добро тогаш се играше пред празни трибини, оправдано му е :) ) иначе до сега ќе беше завршено со 3:0 скор во корист на МЗТ.
Кирил Николовски беше ѕвер денес ова беше и најдобрата партија во неговата кариера со вкупно 25 поени, 4 тројки , имаше и 7-8 офанзивни скока сварно е одличен дечкото особено ме изненади со тројките. Тој и Линдзи беа најдобрите денес кај МЗТ. Кај Работнички најдобар беше Перо Блажевски но не можи сам против сите за негова возраст со ваква игра респект :bravo:...
За инциденот незнам шо туку скока онај со носот Симоновски, како ветрушка е еден шамар него и нема да знај кај се наоѓа, и онај Богоев..
Штета шо се распадна Пелистер, иначе прашај те си го Марин Докузовски како си врвеа Битола :)
За ова шо се случи мислам дека ФА ќе му вратат во Јане Сандански..
П.С. Работнички неќат да го примат поразот и ај сега ќе се тепаме хахахахах РАБОТНИЧКИ СИТЕ СТЕ ПИ*КИ !!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.151
ПЕЦЕ ВРАТИ СЕ ! :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom