Фан клуб: Работнички

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
искрено незнам до кога ќе се лажете самите себеси дека сте не посрале кога дозволивте да се слушаме цела 3та четвртина повеќе од вас , ве посравме на о господе иако бевте 3 пати повеќе од нас , првото полувреме констатно се слушавме , на моменти дури и повеќе од вас , вкупно штом 300 души ова ви го направија треба самите да си признате барем еднаш дека ве уништивме ..

плус на старт кога ви влеговме со урлање се посравте во гаќи ко мали деца , штета а1 што пуштаат реклами цело време па тие на ТВ неможеа да го слушнат али барем вие си знаете :)

нај грев е тоа што се силите со тоа дека сте го сакале клубот и кога тепа и губи , а на првата поголема разлика вие се стишавте и не слушавте нас . :kesa:

ние сме биле комплексирани а вие 3/4 пеевте песни против нас и работнички , за разлика од нас каде што само 1/4 да не кажам и помалце се пееа песни за вас..

PS :
се надевам модераторов нема да се навреди и да ми го избрише коментарот пошто никој не навредив и плус на мојот фан клуб си пишувам каде што ми е дозволено да искажам тоа што мислам и тоа што е вистина пошто нејкам да лажам , сум бил со работнички и кога бевме по 30 души и со 2200 , и сум меѓу оние кој одат одамна за работнички а не за другите ... :toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
27 февруари 2011
Мислења
53
Поени од реакции
11
искрено незнам до кога ќе се лажете самите себеси дека сте не посрале кога дозволивте да се слушаме цела 3та четвртина повеќе од вас , ве посравме на о господе иако бевте 3 пати повеќе од нас , првото полувреме констатно се слушавме , на моменти дури и повеќе од вас , вкупно штом 300 души ова ви го направија треба самите да си признате барем еднаш дека ве уништивме ..

плус на старт кога ви влеговме со урлање се посравте во гаќи ко мали деца , штета а1 што пуштаат реклами цело време па тие на ТВ неможеа да го слушнат али барем вие си знаете :)

нај грев е тоа што се силите со тоа дека сте го сакале клубот и кога тепа и губи , а на првата поголема разлика вие се стишавте и не слушавте нас . :kesa:

ние сме биле комплексирани а вие 3/4 пеевте песни против нас и работнички , за разлика од нас каде што само 1/4 да не кажам и помалце се пееа песни за вас..

PS :
се надевам модераторов нема да се навреди и да ми го избрише коментарот пошто никој не навредив и плус на мојот фан клуб си пишувам каде што ми е дозволено да искажам тоа што мислам и тоа што е вистина пошто нејкам да лажам , сум бил со работнички и кога бевме по 30 души и со 2200 , и сум меѓу оние кој одат одамна за работнички а не за другите ... :toe:
NAJISKRENO :lud:

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
е тоа од секад највеќе сум го мрзел кај вас , се правите некој и нешто на интернет а кога треба нигде ве нема , секое второ дерби со нас некако кореографијата случајно ви се кине предходно или ви се запалила или нешто трето , се прајте кој имал комплекси и кој не му требале титули а изгубивте од нас 3 пати по ред и пола од вас викаа како вака веќе не иде како 20 пателе и што уште не , бевте верни многу ви дадовме 300 карти 200 луѓе дојдовте , навивате за слава за да се напрајте јаки ве боли вас ку*от за мзт ...

Член од
27 февруари 2011
Мислења
53
Поени од реакции
11
е тоа од секад највеќе сум го мрзел кај вас , се правите некој и нешто на интернет а кога треба нигде ве нема , секое второ дерби со нас некако кореографијата случајно ви се кине предходно или ви се запалила или нешто трето , се прајте кој имал комплекси и кој не му требале титули а изгубивте од нас 3 пати по ред и пола од вас викаа како вака веќе не иде како 20 пателе и што уште не , бевте верни многу ви дадовме 300 карти 200 луѓе дојдовте , навивате за слава за да се напрајте јаки ве боли вас ку*от за мзт ...

Напишано од |MkD|hUnTeR
...кога бевме по 30 души...

ne se blamiraj be.. ne kazuvaj koj za kogo go boli kurot...

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
vie da ne ne bevte tolku pred 2-3 sezoni daj be ne mi drzi lekcii za nesto sto neznaesh bidi iskren ili iskren si ali starite ti kazale takvi prikazni

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Moze nekoj od FA da mi kaze ili da mi prati slika kade toa DELIJE imaat zname MENTALITET ??!!! Gledam eden tuka neuk pisal CPB kopirale zname od Delije i zatoa FA napravile kopija so DEBILITET....sega gledam deka toj post go nema nekoj go izbrisal,a mislam deka znam koj go izbrisal toj post ama aj da ne se objasuvame sea.....

ps.cisto informativno takvo zname imaat Firma i UF.....tolku od mene...

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
да бевте во можност да сфатите што означува, ќе беше друга ситуацијата и немаше да има потреба да се прави и вади коцката
вака е полн погодок

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
За да се бодри клубот и навивачката група да е подобра од другата не се потребни кореографии. Потребни се глас и срце. А, некој тоа го нема. И немој молим те да збориш за тоа кој како се слушал коа тимот губел. ФАКТ е дека сите навивачки групи па и вие "центарците" кога ви губи тимот не се слушате.
И што се фативте за песната од Тоше. РИТАМОТ Е ЗЕМЕН, а не текстот. Ондак дај да го убиеме Владо јаневски кој само краде ритами а ? Невероватно е што ви прави интернетов !!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
За да се бодри клубот и навивачката група да е подобра од другата не се потребни кореографии. Потребни се глас и срце. А, некој тоа го нема. И немој молим те да збориш за тоа кој како се слушал коа тимот губел. ФАКТ е дека сите навивачки групи па и вие "центарците" кога ви губи тимот не се слушате.
И што се фативте за песната од Тоше. РИТАМОТ Е ЗЕМЕН, а не текстот. Ондак дај да го убиеме Владо јаневски кој само краде ритами а ? Невероватно е што ви прави интернетов !!
Тоа е, до вчера се собираа Кантер да играат, сега разбрале дека девојчиња се палат на навивачи и лоши момчиња и секој втор е страв и трепет

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
Bravo ubavo si kaza, ama mislam tuka ova nema da go sfatat nekoi....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.675
После 26 минути МЗТ води 48-58 ...
Сосема добра поставеност на МЗT и мислам дека ќе има израмнување за пеколен дуел во Јане Сандански :aplauz:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Како може Стојовски да суди на МЗТ,кога е вработен во Систина,а газда на Систина е-Орце Камчев,спонзорот на МЗТ :toe: . И претходната утакмица го оштети Работнички,и на оваа има неколку грешки кои влијаат на резултатот

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.675
Како може Стојовски да суди на МЗТ,кога е вработен во Систина,а газда на Систина е-Орце Камчев,спонзорот на МЗТ :toe: . И претходната утакмица го оштети Работнички,и на оваа има неколку грешки кои влијаат на резултатот
Незнам што беше финтава на красјов со техничкава на Богоев ама реално МЗТ денес игра маестрално во нападов. Једино ми е криво за Блажевски. Браво мајсторе, и на толку годфини си лидер.
П.С. Готово е, готово :icon_mrgr

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Незнам што беше финтава на красјов со техничкава на Богоев ама реално МЗТ денес игра маестрално во нападов. Једино ми е криво за Блажевски. Браво мајсторе, и на толку годфини си лидер.
П.С. Готово е, готово :icon_mrgr
Има уште малку, не би рекол. Сега е само +5

--- надополнето ---

Кире мајстореееее!!!!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.675
Кире е единствен играч годинава во МЗТ кој ме воодушевува со играта. Многу напреднал и се надевам дека уште ќе напредува. на сметка на тоа, Јане игра прилично слабо...
П.с. Блажевски е пример како треба да се игра до крај. Се бори, има 33 поени, секоја чест :cuc:

--- надополнето ---

Ауу ама тепачка на крајов. Линдзи и Симоновски па и Саздов па на крај и желкиве. Сега сусдир и со навивачите. Ауф мечов во јане ќе биде пекол, ПЕКОЛ!

Kajgana Shop

На врв Bottom