- Член од
- 8 декември 2008
- Мислења
- 643
- Поени од реакции
- 41
Дај поставете клип ако има од ЦПБ, сите ве фалат дека сте биле супер
:helou: ccccc ocekuvanoДај поставете клип ако има од ЦПБ, сите ве фалат дека сте биле супер
Градски Парк изгледа ..Луѓе, каде ке се игра реваншот дали се знае? Борис Трајковски или?
?! :nesvest::helou: ccccc ocekuvano
abe objasni mi seljak utepan so se umrevte od raduvanje domasna sala 1000 luge bevte nie 300 i sto ako ste pobedile ednas ? nie ako e za toa za site pobedi treba na galva da vi se kcauvme pa vie titula ako osviite (a nema da se desi ama da receme deka ke se desi) ke svrsavata u gakji na tribina,,,, sto ste tolku glupavi bog da cuva ej ccccc....А тоа вчера се вика КЛАСИЧЕН СЕКС!!!!
простете педери
Среќен 8-ми Март педерчиња!!!!abe objasni mi seljak utepan so se umrevte od raduvanje domasna sala 1000 luge bevte nie 300 i sto ako ste pobedile ednas ? nie ako e za toa za site pobedi treba na galva da vi se kcauvme pa vie titula ako osviite (a nema da se desi ama da receme deka ke se desi) ke svrsavata u gakji na tribina,,,, sto ste tolku glupavi bog da cuva ej ccccc....
--- надополнето ---
i objasni mi so sto toa vie nas ne UTEPAVTE si navivate vie naviavme nie i so sea? ebate glupite nepsimenite klasicen seks koa ke ne razbiete vie nas u SRED CENTAR KARPOS KOZLE GJORCE ILI BILO KOJA DRUGA NASLEBA SO NAVIVA ZA RABONICKI POSO RABOTNICKI E SRETO NA SKOPJE! togas ke pravime maubet (ne se racuna pederski toa vaseto 10 na 2 koga nasi clenovi se vrakaat od tukmicat i vie cekate..kako so bese so tours koa igravme a vie ne bevte u saraj da si go bodirte vasiot sakana klub i aj sto ke pravime? ke gi cekame cpb na pederski nacin) MIZERIIII !
DA VE EB** U USTA I VAS I MARSALOTСреќен 8-ми Март педерчиња!!!!
можете само на ку**в да ни се качувате....ај што ве ебеме кај нас у сала него педерски е што не признавате дека и кај вас у сала ние сме како домаќини,истат ситуација од завчера.....затоа не кур се пали ти 100% не си ни бил на утакмица!!!
поз и не ви пишувам денес ве оставам да си го прославите празникот со мерак
Ги заборави Драчево, Припор, Усје, Сарај, Инџиково, Батинци, Колишани...abe objasni mi seljak utepan so se umrevte od raduvanje domasna sala 1000 luge bevte nie 300 i sto ako ste pobedile ednas ? nie ako e za toa za site pobedi treba na galva da vi se kcauvme pa vie titula ako osviite (a nema da se desi ama da receme deka ke se desi) ke svrsavata u gakji na tribina,,,, sto ste tolku glupavi bog da cuva ej ccccc....
--- надополнето ---
i objasni mi so sto toa vie nas ne UTEPAVTE si navivate vie naviavme nie i so sea? ebate glupite nepsimenite klasicen seks koa ke ne razbiete vie nas u SRED CENTAR KARPOS KOZLE GJORCE ILI BILO KOJA DRUGA NASLEBA SO NAVIVA ZA RABONICKI POSO RABOTNICKI E SRETO NA SKOPJE! togas ke pravime maubet (ne se racuna pederski toa vaseto 10 na 2 koga nasi clenovi se vrakaat od tukmicat i vie cekate..kako so bese so tours koa igravme a vie ne bevte u saraj da si go bodirte vasiot sakana klub i aj sto ke pravime? ke gi cekame cpb na pederski nacin) MIZERIIII !