Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Дај поставете клип ако има од ЦПБ, сите ве фалат дека сте биле супер

Луѓе, каде ке се игра реваншот дали се знае? Борис Трајковски или?

А тоа вчера се вика КЛАСИЧЕН СЕКС!!!!
простете педери

abe objasni mi seljak utepan so se umrevte od raduvanje domasna sala 1000 luge bevte nie 300 i sto ako ste pobedile ednas ? nie ako e za toa za site pobedi treba na galva da vi se kcauvme pa vie titula ako osviite (a nema da se desi ama da receme deka ke se desi) ke svrsavata u gakji na tribina,,,, sto ste tolku glupavi bog da cuva ej ccccc....

--- надополнето ---

i objasni mi so sto toa vie nas ne UTEPAVTE si navivate vie naviavme nie i so sea? ebate glupite nepsimenite klasicen seks koa ke ne razbiete vie nas u SRED CENTAR KARPOS KOZLE GJORCE ILI BILO KOJA DRUGA NASLEBA SO NAVIVA ZA RABONICKI POSO RABOTNICKI E SRETO NA SKOPJE! togas ke pravime maubet (ne se racuna pederski toa vaseto 10 na 2 koga nasi clenovi se vrakaat od tukmicat i vie cekate..kako so bese so tours koa igravme a vie ne bevte u saraj da si go bodirte vasiot sakana klub i aj sto ke pravime? ke gi cekame cpb na pederski nacin) MIZERIIII !

seci ja dolnata i preku vardar kaj brakata :)))))))))))

--- надополнето ---

AKO RABOTNICKI E SRCETO NA SKOPJE OBJASNI MI KAKO NA DOMASNI NATPREVARI ODVAJ VO SALA KAJ VAS IMA PO 100 GLEDACI
PA VIE SEKOJA UTAKMICA BORIS TREBA DA JA POLNITE ,A NE BIBL LIGA LANI BEVTE BRUKATA NA MAKEDONIJA NE SAMO NA SKOPJE SO PO 30 GLEDACI NE BIDI SMESEN.
DRACEVO JA ZABORAVI OD NASELBITE KE SE NALJUTAT FANOVITE NA RABOTNICKI.
PAK KE TI PISAM NE SPOREDUVAJ KLUPSKI TI KOSARKAR SI ILI NAVIVAC GLEDAJ GORE NA TRIBINA TAMU NE MI KAZUVAJ 14 TITULI PA NIE ZA VAS NA TRIBINA DA OCENUVASE SKOK KAKO PORANO CAS PO NAVIVANJE 20-0 SEGA ZA SEGA E ZA NAS :)))
VIE NE SI GO SAKATE KLUBOT NEMATE EDNA PESNA ZA NEGO SAMO NIE SME VI VO USTA KOMPLEKSI NELI GOLEMI I SAMO PROTIV NAS PEETE :))))

ZA VAS SME EVROPA KOGA POMINUVATE ZELEZNICKA SE CUDITE :))))
VIE GLEDAM SEGDE GO BODRITE VASIOT RABOTNICKI SE NAJAVUVATE 20 DENA ODNAPRED DEKA KE IDETE I POSLE NE NE PUSTIJA NE BIDETE SMESNI :)))
DA POSTOESE ZABRANATA DALI KE SE OBIDEVTE DA PRISUSTVUVATE VO AERODROM TESKO PRASANJE NELI :))))

abe objasni mi seljak utepan so se umrevte od raduvanje domasna sala 1000 luge bevte nie 300 i sto ako ste pobedile ednas ? nie ako e za toa za site pobedi treba na galva da vi se kcauvme pa vie titula ako osviite (a nema da se desi ama da receme deka ke se desi) ke svrsavata u gakji na tribina,,,, sto ste tolku glupavi bog da cuva ej ccccc....

--- надополнето ---

i objasni mi so sto toa vie nas ne UTEPAVTE si navivate vie naviavme nie i so sea? ebate glupite nepsimenite klasicen seks koa ke ne razbiete vie nas u SRED CENTAR KARPOS KOZLE GJORCE ILI BILO KOJA DRUGA NASLEBA SO NAVIVA ZA RABONICKI POSO RABOTNICKI E SRETO NA SKOPJE! togas ke pravime maubet (ne se racuna pederski toa vaseto 10 na 2 koga nasi clenovi se vrakaat od tukmicat i vie cekate..kako so bese so tours koa igravme a vie ne bevte u saraj da si go bodirte vasiot sakana klub i aj sto ke pravime? ke gi cekame cpb na pederski nacin) MIZERIIII !
Среќен 8-ми Март педерчиња!!!!
можете само на ку**в да ни се качувате....ај што ве ебеме кај нас у сала него педерски е што не признавате дека и кај вас у сала ние сме како домаќини,истат ситуација од завчера.....затоа не кур се пали ти 100% не си ни бил на утакмица!!!
поз и не ви пишувам денес ве оставам да си го прославите празникот со мерак

Среќен празник,ова е ваш ден.:)

Среќен 8-ми Март педерчиња!!!!
можете само на ку**в да ни се качувате....ај што ве ебеме кај нас у сала него педерски е што не признавате дека и кај вас у сала ние сме како домаќини,истат ситуација од завчера.....затоа не кур се пали ти 100% не си ни бил на утакмица!!!
поз и не ви пишувам денес ве оставам да си го прославите празникот со мерак

DA VE EB** U USTA I VAS I MARSALOT

Немој нас бе,чувај се за твоите денеска многу чекаат натртени,таков бил денот :)

--- надополнето ---

Ги заборави Драчево, Припор, Усје, Сарај, Инџиково, Батинци, Колишани...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom