Фан клуб: Работнички

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Општина АЕРОДРОМ се ново лисиче и лисиче....така да уживај
а командоси не доагаат со нас

П

Паспарту

Гостин
Општина АЕРОДРОМ се ново лисиче и лисиче....така да уживај
а командоси не доагаат со нас
Многу добро знам дека Лисиче и Ново Лисиче се под општина Аеродром, до вчера живеев во Аеродром...

Само не ја сфаќам поентата на СеЛаВи, дали тоа значи дека за Работнички може да навиваат само луѓе од Центар!? Припор, Сопиште, Драчево, Пинтија, Бардовци, Ѓорче, Геге, Кисела Вода и на другиве населби/општини да не им е забранет пристапот во сала случајно? Секој има право да навива за кого сака без разлика каде живее, како што кажав и јас живеев во Аеродром па за МЗТ ме боли колку што ме боли за Шкендија.

Ова со Пиративе од Автокоманда да му го кажуваш на друг, искрено ме мрзи да барам слики и видеа со нивни транспаренти на ваш натпревар... :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Од 16 часот ја направија утакмицава???

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Од последниве 1-2 год нема да најдеш слика колку и да бараш,за пред тоа не зборам!!!

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Ова од секогаш ме нервирало бладање пред утакмица ние вака вие вака такви вакви......тој што ке преживее ке раскажува :)

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
da de da .... vas ve boli sto sme se poveke i poveke i proubvate na sekakov nacin da najdete neso so moze da ne ocrni i da izedet gomna deka davaat nz sto kako ... a koga se ustvari se plaka dali nekoj saka dukser majca sal ,mora da si plati a kartite da ni se moze bez pari se zaso da ne... ne sme samo nie navivacka grupa so ne plakaat karti ima mn vo drzavava i zatoa ne umaraj a koga bese potrebno za klubot plakavme site karti....da de pripor zaboravi da kazes KUCEVSITE DOBRI DOL supak eden smrden sve da ti ebam u picka ja na tebe :mad: jadate gomna a pola avtokmoadna i madzari i lisice selo lisice i site tie lisicnja sto postojat gorno dolno levo desno pod nad kako i da se ne gi racunate a? ili ne priznavate a ima deca sami so kazuvaat deka idat so vas od tie naslebi,odnosno sela ! eve dokaz kloku luge smao po forumov baraat karti za da idat so vas a neznaat kaj mozat da najdat znaci tie ne bile u zivot so vas na tribina a sakaat sea da idat i zatoa ne serete mn mn !

zebra

MUFC
Член од
30 октомври 2010
Мислења
13
Поени од реакции
2
А какви се тие "АЕРОДРОМЦИ" од Ново Лисиче, Лисиче и Автокоманда, баш ме интересира...
Пирати и Фемили беа во супер односи и како да беа збратимени затоа и имаат идено и Пирати со Фемили и Фемили со Пирати. И тие и тие си вадеа сопствени транспаренти.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.173
Поени од реакции
46.346
Oваа песнава што се врти '' Играј Ти Работнички '' нова е ? Прв пат ја начекувам денес, полн погодок е. :aplauz:

Инаку,месец дена на форумов се дискутира за дербиво а во ниту 1 наврат не начекав муабет за она што ќе се случува на теренот, прогнози и слично. :)
Работнички се далеку посилни од она што беа во првиот дел од сезоната, Богоев, Божич и Вејр, слаба страна за мене како и да е, е тренерската позиција, има уште Србо леб да јаде.
Од друга страна играчиве на МЗТ и срце и бубрези оставаат на терен скоро цела сезона и одлично се уиграни бар од тоа што го имам видено ( првата изгазија со контри и игра во одбрана ). Типувам навивачки нормално, за Работнички, среќно ... :cug:

П

Паспарту

Гостин
Пирати и Фемили беа во супер односи и како да беа збратимени затоа и имаат идено и Пирати со Фемили и Фемили со Пирати. И тие и тие си вадеа сопствени транспаренти.
Грешен човек си одбрал да цитираш друже, тоа да им го кажеш на децана кои мислат дека кошарката постои од вчера или завчера, а такви ги имаш мал милион на форумов...

Јас многу добро ги познавам работите :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Грешен човек си одбрал да цитираш друже, тоа да им го кажеш на децана кои мислат дека кошарката постои од вчера или завчера, а такви ги имаш мал милион на форумов...

Јас многу добро ги познавам работите :)
И они те познаваат тебе :D

Kajgana Shop

На врв Bottom