Фан клуб: Работнички

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ел Че се изнатреска глупости така посабајлечки. Да не го должиме со мерење на тоа на кој му е поголем само ќе те прашам дали ќе доаѓаат оние постари ЦПБ што во вашето најбројно гостување кај нас (99та година) така добро јадеа ќотек и бегаа гз преку глава а три бисери и ситните пролази таму добро ги имаат запаметено ... или па не се сеќаваш затоа што у кола си влегол набрзинка?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.710
Поени од реакции
3.052
Ел Че се изнатреска глупости така посабајлечки. Да не го должиме со мерење на тоа на кој му е поголем само ќе те прашам дали ќе доаѓаат оние постари ЦПБ што во вашето најбројно гостување кај нас (99та година) така добро јадеа ќотек и бегаа гз преку глава а три бисери и ситните пролази таму добро ги имаат запаметено ... или па не се сеќаваш затоа што у кола си влегол набрзинка?
A ti bese tamu???

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Епа ако не може никој и ништо да ве спречи зашто тогаш не бевте на утакмиците во Струмица,Бутел и во Куманово? Зашто тие мал милион начини не беа искористени во овие 3 случаи?
Сеа ќе ми кажеш дека ти не си од ЦПБ и дека на погрешно место го поставувам прашањето :)
Strumica bese prv natprevar vo gosti od koga pocna da vazi zabranata od kfm i jas kolku sto znam vodstvoto na cpb odluci da ne se ide da ne se pravat prblemi samo i dopolnitelni kazni zosto sepak cpb ne se fa,nemaat ist tretman ke jadat odma kazna pa na 50 rati ke ja isplakat posle...sega slusam prv pat deka imalo samoinicijatnivo koj otisle nekoi....Za butel obajsiv jas ubavo,vrati se nekoja strana ponazad i procitaj nemam namera 100 pati da se povtaram a za kumanovo bea trgnati i na patarina im pravele problemi i pred kumoanovo,ne sum bil tamu ne znam tocno taka da nejkam da zboram od rekla kazala.....i sto e bitno ova se,pak li krivi drini ke ispravame tuka..jas zboram edno ti treto,milion mal pricini KAKO DA SE SPRECI GOSTINSKA NAVIVACKA GRUPA DA VLEZE OD POLICIJA a ne oni da vlezat vo sala,preprocitaj mi go postot pak moze ke ukapiras sto sakam da kazam....da ja ispravam samo gluposta sto ja tresna tuka nekoj so kartite a se razvi debata vo drug pravec....kristalno jasno mi e mene deka ako saka policija da te spreci ke te spreci da vlezes nekade samo vo nikoj slucaj so zabrana za kupuvanje karti i ne mora so primeri ti da me potsekas...i nema grupa opsto posiroko a ne pogotovo kaj nas sto moze toa da go smeni...

Tebe mozat i prvite luge od grobari,delije,gate 13,torcida itn... da ti zavidat....huligan od 9 godini !!!! Da mu go procitame i dosieto na Ivan Boganov mislam deka od pokasno stanal huligan...samo taka prodolzete...netov belji pravi golemi...da go ukinat youtube nekad ke vi nastane kriza vo grupa...

Член од
13 јануари 2011
Мислења
15
Поени од реакции
6
O neno_Ova za youtube ti e stvarno dobro...Da go nemalo ke sme imale kriza.Aj sporedi gi nasite novi pesni vo minative 2 sezoni i nivnata originalnost i vasite kako sve sto sad hocemo jee i racunajte na nas pa kazi mi koj bi imal kriza ako go ukinat youtube.Ustvari aj za racunajte na nas gi imate eden del od vasite opasni sto se redovni na jug (pod redovni mislam edno derbi u godinata do dve) pa izgleda oni od tamu ja donele.Deka neli postara pesna e.Drugite originali da ne vigispominjam.

Aj za butel u redu e do nekade da veruvam deka stvarno ste imale pritisok od policija i sve toa ama ostanatite neodraboteni gostovanja?

I ti sipo nemoj mnogu mnogu da se rasprasuvas.Ste ste rasprasuvale i prosliot pat pa znaes sto vi se desi.Ke treba do saraj da doagame ili da se nadjemo na pola puta?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Само Едно Ке Ти Кажам Стари ЦПБ Ќе Дојдат, а Они Многу Убаво Тепаат Само не заборавај !!
Среќа што има вака по форуми информации да дознаеме...фала друже...извини за сите постови погоре...

--- надополнето ---

netov belji pravi golemi...da go ukinat youtube nekad ke vi nastane kriza vo grupa...
Богами треба да се укине...доста крадевте ритмови...почнете малце како овие пичкиве од Аеродром што не идат на гостовања поради забрана да наоѓате свои автентични песни

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не би ти значело, комита си ти ... знаеш сликање со шалови, Крушево ова-она:3:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.710
Поени од реакции
3.052
Не би ти значело, комита си ти ... знаеш сликање со шалови, Крушево ова-она:3:[/QUOTE

haha Pa sum ali bas me interesira taa godina 99ta koj si tepal posto toa vreme idea i del od starite komiti za rabotnicki, ali gleam me znaes dobro e toa, daj bar da bide obostrano toa :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не ти е форумов агенција за контакти :nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom