...Clint Eastwood e eden od vidnite clenovi na City Park Boys,izrevoltiran od odnosot na nekoi clenovi na prvata ekipa na CPB veke e so izguben kompas,neznae vo koj orientir odi i zatoa nema drugo tuku da pluka po timot i grupata sto najveke ja saka...Veruvajte!! Vo voda ja frli seta svoja i toa kako golema kariera po makedonskite tribini....Ne piat voda veke negovite zborovi izgovoreni tuka...
...ocigledno jaki spekulacii imate okolu mene,samo napred jas sum tuka sekogas prisuten so komentari i spremen za diskusii so site.mozes ti ili bilo koj da se zamaras,da nagagjas,da me sporeduvas,da vadis pretpostavki,samo napred!
toa sto jas imam svoj stav okolu slucuvanja i nastani povrzani so makedonski"navivacki" grupi e moja rabota,i ni ti ni bilo koj ovde nemoze toa pravo da mi go uskrati! vo makedonija ne postojat vo momentov navivacki grupi koi mozat da se pofalat deka nesto vredat,osven FA! ZAPAMTI deka ke dojde den koga moite zborovi ke ti se vrtat u glava non-stop i sam ke si ja priznaes sopstvenata mizerija.
vo makedonija samo FA momentalno funkcionira spored nekoi navivacki standardi,i moze delumno komiti,vie NE!
vasi clenovi od taa "PRVA POSTAVA"(smesen termin) javno si gi kazuvaat makite sto gi imate vo grupa vnatre,na clenovi na komiti,NA CLENOVI NA FA,na drugari svoi,nema koj vo gradov neznae sto vi se slucuva.site znaat za napadot od "sverceri" sega pred nekoj den,se znae deka nemate ekipa da se sprotivstavite seriozno na rivalite koi vi podelija nekolku lekcii vo navivackiot zivot.
lani grupata vi broese lugje kolku na prsti na 2 race da se izbrojat,sega ste vo BROJCAN(i samo vo brojcan podem),se drugo e nekvalitet i daaaalekuuuuuu od vistinska slika za seriozna navivacka grupa...
vidi moze nivoto na svakjanje na nestata nekomu e tolkavo,pa si misli deka toa e ok,najdobri sme,a na prvoto soocuvanje na mec so rivalite komentarite se deka vi se slucila BLAMAZA!
samo ke te zaprasam,STO NE JA POKAZAVTE TAA ENERGIJA OD MECOT SO LIRIJA DOMA,barem vo mal obid da se upatite kon butel koga trebase tamu da gostuvate?
i za kraj se lazes debelo deka cpb kako grupa na fa im se preokupacija,VIE peevte na 4,5 od 7,8 meca anti-aerodrom pesni,na vasite maici stoi natpis anti-aerodrom,vie imate kompleks od niv ne tie od vas!
nemas ekipa druze da bides siguren vo sebe,nekoj drug ima i na najdobar nacin toa vi go pokazuva,toa e vasata bolka! da ne ja siram diskusijata,ke ima uste mnogu sto da se kaze na tema derbi i sl,pa ke se citame ovde...