Фан клуб: Работнички

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...А тоа што автопревозниците нејќеа да ни дадат автобуси од страв тоа е друга работа ...
od strav nejkele da vi dadat avtobusi? pa da ne jadete sedista ili retrovizori pa ne vi dale? ili na avtobusite lecite kompleksi,unistuvajki im ja vnatresnosta,stvarno mnogu jako!! krsi racki za potpiranje,kini sedista,gazi,pa ne e avtobusot na tatko ti,kur te boli...toa se vistinski huliganski maniri!!!

--- надополнето ---

Значи се признава дека сте отишле организирано .... ајде да видиме колку федерацијата ќе се погрижи за мамините и татините ветерковци да бида казнети :salut:
...koj navijac si ti koga cekas federacijata da gi kazni tvoite rivali sto se snasle i otisle na gostuvanje vo vreme na nekoja "zabrana"...za greota si decko...

--- надополнето ---

... Прашај ги момците како си поминале на гости, овај на слава:vozbud:
...pa ako slavata bila u sala,gledas deka ubavo si pominale,ima sliki mozes da vidis...samo ne im dale za po pat pastrmajlii...

--- надополнето ---

... Криво ке ми биде што пријави ќе ви лупнат, а и на домакинот зошто не ве одстранил од сала
...vidis ni prvoto,ni vtoroto nema da se sluci,zavrsil mecot lugjeto si dosle doma...mada za prvoto ne veruvam deka bi ti bilo krivo...naprotiv...

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
...koj navijac si ti koga cekas federacijata da gi kazni tvoite rivali sto se snasle i otisle na gostuvanje vo vreme na nekoja "zabrana"...za greota si decko...

Нејкам да ви стегнат пријави, после на еден натпревар нема да се појавите, само да видам дали важи истиот закон и за вас, кој што изгледа го применуваат само над нас ... Ќе летаат 500 евричи:tapp:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Барем сега си меѓу главните фаци во твојата група, како можеш вакви дебилни постови да пишуваш!?
...epa deka on e sega kao megju"glavnite",zatoa im e grupata na toa nivo,a postovite negovi se samo realna slika na negovata intelegencija-nisto poveke od toa...

--- надополнето ---

Во време на забрана торко
...ova se kazuva na nekoj sto razbira,vo sprotivno dzabe e napisanoto...

--- надополнето ---

Ако се истакне транспарент на гостинскиот тим значи има навивачи негови, кои според вас не оделе организирано, немало транспарент, не пееле за својот клуб, немало полиција околу нив ... а изгледа биле на слава кај стриковците и тетините

--- надополнето ---

Да не беше забраната, повеќе да не ке отидевте ..... Али пак спомнуваш забрана значи забрането е да се декларираш како навивач на гостинскиот тим, или транспарент извадивте
...posle serijalov debilni postovi samo ke konstatiram deka si za zalenje maestro...ZA ZALENJE!!!...
zemi sam zabrani se ke im zavrsis GOLEMA RABOTA na tvoite,tebe ne ti treba zabrana ,tebe ti treba deportacija od drzavava!!!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...може не се членови на СПБ, меѓутоа Селодромските гејови од радио Милева уште не дознале
ke doznaat kaj i da e,kako za se drugo sto site doznavame,bas od tie tvoite pouzdani drugari voditeli vo toa "radio mileva"...ne se sekiraj poprvo drugite doznavaat,otkolku vasite clenovi vo grupata,toa vi e manir na site,JAVNO KAZUVANJE,sto direkno po sistemot covek na covek,sto preku FB,na koj nekoj ima seriski film narecen"glupostite na gospodarot"...

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
[/COLOR]
...ova se kazuva na nekoj sto razbira,vo sprotivno dzabe e napisanoto...

--- надополнето ---

...posle serijalov debilni postovi samo ke konstatiram deka si za zalenje maestro...ZA ZALENJE!!!...
zemi sam zabrani se ke im zavrsis GOLEMA RABOTA na tvoite,tebe ne ti treba zabrana ,tebe ti treba deportacija od drzavava!!!
Бидејќи ништо не ти е јасно ... односно нејќеш да ти биде јасно .... Се гледа кој е Дебил или сељак покондурен за депортирање од градов

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
toa e toa... zbunetost...
Ако сакаш да ти потврдам дали сме биле, нема да ти го дадам тоа задоволство, мислам дека ако малце имаш мозок можеш да сватиш ....

--- надополнето ---

Ejjjjj sea epten go zaeba so postov
Не верувам дека го заебав .... Сам се буши ... чим ги врти моите зборови

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
ja sve razbiram ... ali deka ovoa prijatelchevo clint do tolku moze da vi go dudla ... :))))) pa daj zemete go na utakmica neka ponaviva vo sabota vs feni

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Бидејќи ништо не ти е јасно ... односно нејќеш да ти биде јасно .... Се гледа кој е Дебил или сељак покондурен за депортирање од градов
na nitu eden post NEZNAES DA VRATIS,NA NITU EDEN!!!toa e zatoa sto NEMA STO PAMETNO DA KAZES,nemas argumenti,neuk si,mislis si nekoj navivac,pojma nemas,POJMA!!!...DALEKU E NAVIVANJETO od tebe maestro!!! DALEKU!!!
ziveete po sistemot KAKO DUVNE VETEROT,za eden mec ste vo sostojba da otecete od pisuvanje,a koga ve nema,A VE NEMASE I LANI CELA POLUSEZONA,i sega ovaa sezona vo BUTEL,STRUMICA,togas i ovde na forumive ve nema,nikade ve nema...
zemi preslusaj nekoja pesnicka od cigani i grobari,cigani imaat nova pesna,zemi odma napraj i remiksce vase,toa e sega moderno,lapaj si pesni na gotovo od niv,taka ke bides NAJDOBAR PLAGIJATOR vo makedonija!!!
a i ne e cudno sto kradete od srbite postojano,tolku GOSPOD nekomu pamet dal,ne e covek da zamera...

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...Не верувам дека го заебав .... Сам се буши ... чим ги врти моите зборови
i da NE VERUVAS deka si me zaebal,da znaes deka sega si najveke vo PRAVO!!!...ne veruvam deka imas kapacitet na intelegencija DA ZAEBES nekogo,za takvo nesto bi te dale na CNN...:tv:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.566
ja sve razbiram ... ali deka ovoa prijatelchevo clint do tolku moze da vi go dudla ... :))))) pa daj zemete go na utakmica neka ponaviva vo sabota vs feni
Не праиме ние мобилизации, не фрламе пари на сокчиња и сендвичи.
Кој го сака клубот и мисли дека треба да дојде да навива е добредојден, ние никого нема да фатиме за уво и да го однесеме у сала. ;)

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
na nitu eden post NEZNAES DA VRATIS,NA NITU EDEN!!!toa e zatoa sto NEMA STO PAMETNO DA KAZES,nemas argumenti,neuk si,mislis si nekoj navivac,pojma nemas,POJMA!!!...DALEKU E NAVIVANJETO od tebe maestro!!! DALEKU!!!
ziveete po sistemot KAKO DUVNE VETEROT,za eden mec ste vo sostojba da otecete od pisuvanje,a koga ve nema,A VE NEMASE I LANI CELA POLUSEZONA,i sega ovaa sezona vo BUTEL,STRUMICA,togas i ovde na forumive ve nema,nikade ve nema...
zemi preslusaj nekoja pesnicka od cigani i grobari,cigani imaat nova pesna,zemi odma napraj i remiksce vase,toa e sega moderno,lapaj si pesni na gotovo od niv,taka ke bides NAJDOBAR PLAGIJATOR vo makedonija!!!
a i ne e cudno sto kradete od srbite postojano,tolku GOSPOD nekomu pamet dal,ne e covek da zamera...
Клинторисче, немој мене да ме оценуваш каков навивач сум ... еве имаш отворена покана да ни се придружиш во навивањето против Торус, таман да те направиме црвен во душа ... мислам разбираш што сакам да кажам
Доста го тупиш што не немало минатата полусезона .... 2010/2011 е оваа сезона
Се знае кои се плагијатори во безбројни примери ... ако не ти јасно ке потенцирам дека се ФА ....

--- надополнето ---

Не праиме ние мобилизации, не фрламе пари на сокчиња и сендвичи.
Кој го сака клубот и мисли дека треба да дојде да навива е добредојден, ние никого нема да фатиме за уво и да го однесеме у сала. ;)
Па од гејови како вас како може да се очекува поддршка .... Само може да ни го подржите

Kajgana Shop

На врв Bottom