Фан клуб: Работнички

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Pogolem biser bese toa sto taa parola ja izvadija VRZ druga parola koja sto bese posvetena na Gogo Seljaceto na kogo mu izrazuvaat "ogromna" poddrska. Sto li pomislil kutriot vo sabotata koga videl deka Koki ima prednost vo sporedba so nego? ...
Цццц битно да се напише нешто нели?? Ако си бил на утакмица ќе знаеш дека паролите се извадија многу рано и си беа една до друга а не една преку друга и беа карши вашата трибина. Или ти не си бил на утакмица па лошо ти пренеле или незнам што е работата...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Pogolem biser bese toa sto taa parola ja izvadija VRZ druga parola koja sto bese posvetena na Gogo Seljaceto na kogo mu izrazuvaat "ogromna" poddrska. Sto li pomislil kutriot vo sabotata koga videl deka Koki ima prednost vo sporedba so nego? ...

Гого е најдоброто од Аеродром и немој да го ставаш во уста зошто може да те снајдат многу незгоди педерче едно.Не фолирам озбилно,немој да кажуваш лоши работи за тој дечко зошто ќе си создадеш главоболки

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
epa drugar kaj da dadat na tv tepacka sto se desila pred da pocne mecot,ne me zaebavaj sega!ova me buni drugar sega!!! ve mavale so basketi !!! pa od kaj imale basketi kaj niv,neli togas vlagale??? a i toj so stolicata vasiot sto ja frli nakaj niv,ne se pokaza bas.edvaj do klupata za rezervi dobaci!da ti kazam pravo ne ja frli ni 2metra od nego! pod hitno od spanakjot na popaj da mu dadete da ojaca!!!
ps/kazi mi ako znaes toa sto prasav pogore,sto im bese koreografijata na pederive,imaa li oni nekoja parola ,edna ko da vidov vo tek na mec,ama ne se gleda od pozadi na kamerive.toa me interesira oti tuka znaat stalno da ve "pecnat",majcini se za toa .
i ova zaboraviv! stvarno li trebalo nekoj od vodjive vasi od postarive za zena da pobara javno nekoja devojka kako na pink emisijata"sve za ljubav"?
zatoa navodno bila i muzikata donesena,ama se predomislil ?
За болдов..прво еден од Фемили мавна накај Цпб со баскет и они го вратија:smir:

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Гого е најдоброто од Аеродром и немој да го ставаш во уста зошто може да те снајдат многу незгоди педерче едно.Не фолирам озбилно,немој да кажуваш лоши работи за тој дечко зошто ќе си создадеш главоболки
UUUUUUUUUUUU СЕ ЈАВИ ПРВИОТ ПЕДЕР

И не јади гомна за гого мрсул еден скапан,

Pozdrav i do vas dvajca. Kaj vidovte deka go vregjam Gogo? Pogolemo vregjanje i nepostovanje od toa sto go napravivte zavcera ima li?

PS: Bojane NEMOJ NE ME RADUJ!!!:vozbud:

Цццц битно да се напише нешто нели?? Ако си бил на утакмица ќе знаеш дека паролите се извадија многу рано и си беа една до друга а не една преку друга и беа карши вашата трибина. Или ти не си бил на утакмица па лошо ти пренеле или незнам што е работата...

:smir:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Ova dezonformacii se deka si zaminale nekoi od Rabotnicki ili..??!!!
Jas kolku sto znam,potocno zborev so eden od igracite od Rabotnicki i mi kaza deka Cekovski i Mikarovski imaat dogovor deka ako najdat stranski angazman mozat da si zaminat od Rabotnicki,za druigite neznam....mislam deka Cekovski i Mirakovski zimaat plata od drugo mesto a ne od Rabotnicki...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Pozdrav i do vas dvajca. Kaj vidovte deka go vregjam Gogo? Pogolemo vregjanje i nepostovanje od toa sto go napravivte zavcera ima li?

PS: Bojane NEMOJ NE ME RADUJ!!!:vozbud:

:smir:

Ни ти ни никој друг да не сте го ставиле Гого во уста, да не јадеш тапан во глава...

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
dosta vladeeja toj fk vardar,treba i drugite da osetat pehar vo raka.neka se raspadnat i ednite i drugite,toj vardar so sloga da si igra vo region
Само немој да го спомнуваш ФК ВАРДАР, затоа што тој ФК ВАРДАР веќе цели 8 години нема освоено титула, во последниве години се наоѓа во најголемата криза во историјата досега, а и покрај тоа КОМИТИ се убедливо на врвот на мак тифо сцената.

И како може да посакуваш да се распадне тим и бренд како што е ВАРДАР бе море неписмен еден. Само некој што е тотално заостанат и ретардиран може да посакува да се распадне тим со традиција и реноме.
Продолжете си со дебатата само не го мешајте Вардар во ова.

Иначе Фемили уште еднаш браво, одлично издание од ваша страна. Поздрав

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Само немој да го спомнуваш ФК ВАРДАР, затоа што тој ФК ВАРДАР веќе цели 8 години нема освоено титула, во последниве години се наоѓа во најголемата криза во историјата досега, а и покрај тоа КОМИТИ се убедливо на врвот на мак тифо сцената.

И како може да посакуваш да се распадне тим и бренд како што е ВАРДАР бе море неписмен еден. Само некој што е тотално заостанат и ретардиран може да посакува да се распадне тим со традиција и реноме.
Продолжете си со дебатата само не го мешајте Вардар во ова.

Иначе Фемили уште еднаш браво, одлично издание од ваша страна. Поздрав
pa jas be druze i da sakam nemozam da go raspadnam vardar sam si se raspagja!!! preku glava mi e od spasiteli od stranski biznismeni bozem sto ke finansirale ama gledam nema fajde od toa.zatoa rekov neka idat u region pa kako olimpija ljubljana se od pocetok!ne e temava za komiti ovde,ama da ti kazam neutralno deka nisto posebno ne ste za mene kako navivaci.cist makedonski prosek i nisto poveke od toa.femili se daleku pred vas!!! a i cpb iako ne se kako porano bar si go zadrzale nivniot stil vakvi ili takvi.vie samo lutate i kradete od internet eden kup raboti i posle se pravite pametni.pa vidi gi ckembari po vozrast i po ekipa kakva imaat,i sakas da mi kazes deka ste fizicki pojaki od niv?10 pati vi bile tuka u sala a vie tamu niednas!!! ako sta jaki sto ne otidete sami bez policija nenajaveni,pa sto bide bide,a ne stalno se vadite policija ova ona.
poprvo femili ke otidat u bitola nego vie posto direktorot na mzt e od bitola i ke im sredi za karti da im dadat posto mu treba na mzt da vleze vo super 6 ligata!
aj zdravo:salut:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
pa jas be druze i da sakam nemozam da go raspadnam vardar sam si se raspagja!!! preku glava mi e od spasiteli od stranski biznismeni bozem sto ke finansirale ama gledam nema fajde od toa.zatoa rekov neka idat u region pa kako olimpija ljubljana se od pocetok!ne e temava za komiti ovde,ama da ti kazam neutralno deka nisto posebno ne ste za mene kako navivaci.cist makedonski prosek i nisto poveke od toa.femili se daleku pred vas!!! a i cpb iako ne se kako porano bar si go zadrzale nivniot stil vakvi ili takvi.vie samo lutate i kradete od internet eden kup raboti i posle se pravite pametni.pa vidi gi ckembari po vozrast i po ekipa kakva imaat,i sakas da mi kazes deka ste fizicki pojaki od niv?10 pati vi bile tuka u sala a vie tamu niednas!!! ako sta jaki sto ne otidete sami bez policija nenajaveni,pa sto bide bide,a ne stalno se vadite policija ova ona.
poprvo femili ke otidat u bitola nego vie posto direktorot na mzt e od bitola i ke im sredi za karti da im dadat posto mu treba na mzt da vleze vo super 6 ligata!
добар си:tapp:

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Ни ти ни никој друг да не сте го ставиле Гого во уста, да не јадеш тапан во глава...

Sedi be decko, ti da ne bese od tie sto vlegoa vo teren i stignaa do polovinata na istiot, a dodeka kazes "TITULA" se vratija pak na tribina site?

PS: Tapanot e ist za site ... :smir: :)

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
За Вардар ти реков да не збориш воопшто за некој работи затоа што не си доволно информиран. Само да знаеш дека оваа цела полу сезона КОМИТИ го оддржуваат клубот во живот и благодарение на КОМИТИ клубот постои.
Како прво неможе да се прави споредба меѓу Комити и Фемили затоа што Фемили се навивачи само во кошарка и никогаш неможе да се сретнеме ние со нив како дуел меѓу двете групи. Така да меѓу Комити и Фемили никогаш нема да постои ривалство. Моментално Фемили се најдобри во кошаркарската тифо сцена, додека од групите што навиваат во фудбал веќе со години КОМИТИ се на врвот. Исто така и од минатото има добри односи меѓу нас и Фемили и некои други работи што ти не ги знаеш a немам намера да ти објаснувам некои работи од историјата пошто ти нема да ги разбереш затоа што не си навивач, не припаѓаш на ниту една група а се правиш паметен на форумов даваш оценки за групите како функционираат. Штом не припаѓаш на ниту една група значи си само еден од тие што даваат критики за групите а уствари немаат поим што е тоа навивање.

И уште еднаш, оваа тема е за работнички, нека бидат разговорите на релација работнички-мзт и цпб-фа, немој безпотребно да ги мешаш Комити и Вардар на оваа тема !

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ej sto zboris be ti, ekipata na ckembari so Vardar e taa sto ja imas u glava tim neznam kolku si idel na derbi utakakmici na Vardar pa da vidis so Komiti koi idat

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
abe jas nemora da sum dobar be druze,ti bidi si ok(ne sum na tvoe nivo) ama taa e vistinata nema druga...u bitola u sala ne ste bile taka???
i ako debatiras so mene ke te zamolam so fakti da zborime ne so veter i magla ok?
па затоа и ти кажав дека си добар:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom