Near
Рандом лик од соседството
od kaj znaes ti mzt kakvi igraci ke ima?????
Абе зборам какви играчи имаат веќе 3-4 години...Се борат за 5 и 6 место да играат плеј оф
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
od kaj znaes ti mzt kakvi igraci ke ima?????
Добив некои информации, па ајде да фрлам по некоја шпекулација во етерот.
Според мене има 2,3 сценарија....
1. Фершпед блефира заради фрката - т.е. ќе се врати пак.
2. Трифун Костовски се наговестува како нов спонзор.
3. Некоја наша или Странска фирма да стане инвеститор.
Според мене,
најдобро би било Трифун да го земе ОД САМО ЕДНА ПРИЧИНА.
А таа е - човекот сака да игра во Европа (јадранска да ја наречам)
уште подобро сценарио би било да Работнички биде превземен од некоја странска фирма која сигурно ќе направи нешто повеќе од педеров Штерјо !!
------------------------------------------------------------------------
Он уште пред 2-3 месеци со Марин се срчка нешто дека сварно многу малце играше и Марин имал од горе притисоци да му ја смалат дупло платата и не понудил.a zosto nenad zivcevic si otide od rabotnicki?
daj link neso ako mozes zs neso neke da vleze na dnevnik stranta
vo noviot broj na makedonski sport go ima pismoto.isto dobra statija ima i vo nova makedonija..daj link neso ako mozes zs neso neke da vleze na dnevnik stranta
Преѓеска со еден другар разговарав и ми кажа една поента шо стварно ми се виде многу интересна, и нешто на кој што незнам колку од вас се запрашале.
Викате дека Работнички без проблем ке најде нов моќен спонзор.
А зошто еве Кометал Ѓорче Петров сеуште неможе да најде салам спонзор? Нели традиции, трофеи (и тоа каде каде признати трофеи, не треба муабет, бренд во македонскиот спорт...) Клуб од Скопје е се...
Шознам...
eve velite ste klub so tradicija pa aj ako mozi nekoj od cpb da postira nivni dostignuvanja(na rabotnicki)za vreme na SFRJ bas me interesira kaj bese mak kosarka to vreme