Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Си кулиркам :3::3:Феноменоменално се осеќаме
(Феномен)оменално го пронајдовме
Феноменоменално ќе го лапне мрак
Кога ќе ни дојде пак во парк
НАНАНАНАНА![]()
Си кулиркам :3::3:Феноменоменално се осеќаме
(Феномен)оменално го пронајдовме
Феноменоменално ќе го лапне мрак
Кога ќе ни дојде пак во парк
НАНАНАНАНА![]()
Ако ако, кулирај додека можеш.:hump:Си кулиркам :3::3:
:helou:Ако ако, кулирај додека можеш.:hump:
да беше зверско, и после утакмица ги бркавмеВчера беше ептен ѕверско.
Тие на терен како летаа а баш сакав да се размаам.Исто се живо и диво се фрлаше откако тој од Фени испровоцира нешто па иза малце ќе изедеше стаклено шише.
А Лозари тој циганот од Кавадарци го земавте?
И да што се деси после надвор?Фативте некој.
А колку што сватив од претходните постови тој типот со кошулата што еден и рипна од кај нас да го тепа од Кавадарци беше?Оти да немаше џандари ќе го изедеше ќутекот.
И да не идеа под трибиниве овие играчиве ќе ги избањаа од шлајмови.
Мислам дека нема да игра.Угриновски до каде е со повредата?
Јас знам дека ке игра...на фејсбук ми кажа се било топ со него се спрема за кавадарци хахахахахуахауахаухаМислам дека нема да игра.
Значи грешка сум разбрал.:smir:Јас знам дека ке игра...на фејсбук ми кажа се било топ со него се спрема за кавадарци хахахахахуахауахауха
:pos2::pos2::pos2: super ubavo e da se razviva selski turizam u Makedonija...Ќе се обидеме селски да ве дочекаме:helou:
Абе Стеф4е, не е тоа финтата...и вас ве дуваше промаја ако е за тоа.:pos2::pos2::pos2: super ubavo e da se razviva selski turizam u Makedonija...
se izvinuvam za OFF TOPIC......ajde se gleame i popravete avtobusite stavete im novi prozori da ne vi duva promaja na sledno gostuvanje kaj nas ako docekate:smir: