Фан клуб: Работнички

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Абе другарче. Работнички ко пунеше сали и ко играше баскет Фени не постоеше, така да не мрчи. Напраиле некое клупче и главен настан на годината во Кавадарци финале со Работнички и ајдеееееееееее цел град на баскет, пола и више немаат везе шо е тоа.
Поштуем брат, поштуем. хахахахахахахаха Него остаа таа слушаа ваа, Се бара сурово дрво за горење у Фени у печките имало мањак. Кој че се пријаве доброволно доживотно е обезбеден со никел, а гледам дека имаш талент за горење кажуј по брзо дали даа редиме да те пишам у списокот, кај нас еве у кавадарци никој не се пријавува ама знам дека во Скопје има типови како тебе шо имат срце и шо се топ. Поштуем мислам стварно брат ке искочи некој знам со ногите у печка, или главечки ко Јан Торп. Абе топ. Пиши побрзо да знам дали да рачунам на вас. Поздрав.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Братучед, за вас само Елтон Џон ви е спасот
Имаш потенцијал за хумор....ама само потенцијал..хумор никако...
и ако имаш нешто да кажеш кажи ако не..не лупај....
и за информација
Угриновски е добар мука нема дечкото го видов прееска ми кажа дека ке игра у кавадарци.....

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Имаш потенцијал за хумор....ама само потенцијал..хумор никако...
и ако имаш нешто да кажеш кажи ако не..не лупај....
и за информација
Угриновски е добар мука нема дечкото го видов прееска ми кажа дека ке игра у кавадарци.....
Како и да е, се е ОК, ама не све објективни кога зборувате дека судиите не ви помогнаа во последниот надпревар. Ама како и да е, кажа едно дете пред мене, било поминало, водите со два нула меѓутоа надпреварувањето само шо почна. Имаме по силна екипа од вас тоа му е јасно на сите, потребно е само да се направат некои промени во начинот на игра. А на нашите момци му е потребна подршка пошто ништо не е загубено - имаме по добар тим, но немаме добра организација во играта.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Како и да е, се е ОК, ама не све објективни кога зборувате дека судиите не ви помогнаа во последниот надпревар. Ама како и да е, кажа едно дете пред мене, било поминало, водите со два нула меѓутоа надпреварувањето само шо почна. Имаме по силна екипа од вас тоа му е јасно на сите, потребно е само да се направат некои промени во начинот на игра. А на нашите момци му е потребна подршка пошто ништо не е загубено - имаме по добар тим, но немаме добра организација во играта.
Натпревар,Натпреварувањето:smir:

готово нема надежи за вас....сеа треба само дома да си тепаме..а осеќам дека ке ве пецнеме пак у кавадарци пак ке плачете судиите вака онака...може имате добар тим да...али тие петорица неможе цела утакмица да ја држат...кај нас има и клупа..а кај вас?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
na rabotnicki zel zivot im pomaagat sudiite.... ama i na feni im pomognaa posledniot duel so nas !!!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Поштуем брат, поштуем. хахахахахахахаха Него остаа таа слушаа ваа, Се бара сурово дрво за горење у Фени у печките имало мањак. Кој че се пријаве доброволно доживотно е обезбеден со никел, а гледам дека имаш талент за горење кажуј по брзо дали даа редиме да те пишам у списокот, кај нас еве у кавадарци никој не се пријавува ама знам дека во Скопје има типови како тебе шо имат срце и шо се топ. Поштуем мислам стварно брат ке искочи некој знам со ногите у печка, или главечки ко Јан Торп. Абе топ. Пиши побрзо да знам дали да рачунам на вас. Поздрав.
Мислааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам, хелоооооуууууууууууууууууу:toe:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
dobro se javi eve napateniot aerodromec cel zivot sudiite vis e krivi zs rabotnicki ve :sekss: te molam nemoj dr pat sudii da krivis

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Abe da se razbereme sekogas sudiite pomagaat na nekogo,ali vcera najmalce ni pomagaa na nas ako ni pomagaa ke nemase zasto da gi pcueme,pljukame,da peeme protiv niv.....

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе стварно, не му помагаат судиите на Работнички...на Милан му помагаат, местачи се тие, башка и оној газдата шо му е, прајм министер на Италија, шо сакате....абе местачи:nerv::nerv::nerv:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
:nesvest:
Која сељачана еј.Овие од нива изглеа одма во сала.И глеј како се наредени сите до прозори.Тука се прават манги и фраери а во Скопје нема гз да дојде.
Ко првачиња на 1 Септември се:pos:, не знаат што со себе.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ако немаме гз да дојдеме во Скопје немаше минатата сезона да идеме 4-5 пати.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom