Групен секс

Групен секс ?!

• Вкупно гласачи
    811

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Групен секс или оргија е ритуален молитвен чин.Сите тие што мислат дека е тоа само добро дупење се лажат. Затоа што преку тој чин и се молат на една римска паганска божица (ја заборавив како се викаше) за здравје, среќа, пари, бериќет итн.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
abe ok e to , 2,3,5 zenski , partali , lom , perduvi ke letaat ... Ama edno e tvojata perverzna i manijacka fantazija drugo e so kries vo gakjite , kolku e strasen tvojot "najdobar drugar" :) ke ti treba mozda ne tolku snazen kolku cvrst i izdrzliv "best friend" da te zastiti od tolpa zeski lavici :):):)

oti znaes so ke se sluci ako frlis ckorce vo vulkan :):):)

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
abe ok e to , 2,3,5 zenski , partali , lom , perduvi ke letaat ... Ama edno e tvojata perverzna i manijacka fantazija drugo e so kries vo gakjite , kolku e strasen tvojot "najdobar drugar" :) ke ti treba mozda ne tolku snazen kolku cvrst i izdrzliv "best friend" da te zastiti od tolpa zeski lavici :):):)
лавот секад е спремен :vozbud::vozbud:

абе бидете срекни
една ако најдете

знаете тешки времиња и економска криза (намалено купување кондоми)

тешко се наога женска :smir:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Ne sum probala a i ne mi e voopsto predizvik grupen sex...:toe:, smetam deka toa e premnogu licno i intimno t.e pomegu mene i partnerot:smir:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Жени бе, и кога се сексате за една вечер со некого и тогаш ли го осеќате близок партнерот? Нели од забава е тогаш, па зошто да не го сметате и групниот како забава.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Жени бе, и кога се сексате за една вечер со некого и тогаш ли го осеќате близок партнерот? Нели од забава е тогаш, па зошто да не го сметате и групниот како забава.
Групниот секс или оргија е молитва кон римска паганска божица.Во денешново опшество се прикажува како забава но во сржтта тоа е тоа.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
абе множината да се женски и немам ни ја ништо против
проблемот е шо тешко да најдеш девојки за групен.....
Еми дур да најдиш девојки за групен, соберете се група другари и вежбајте....

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
a zamisli 7 macomani vo isto vreme da rabotaat na tvojte 7 tocki na koi najmnogu se palis , mmmmmm po kratka postapka sestro NIRVANA KE DOZIVEES :):):)
gledaj si ti rabota i ne se sekiraj za mene kako jas niravana da doziveam,dosta mi e mene eden sto vredi za 10 za jas da imam nirvana a vo vrska so tockite i ti imas edna tocka a toa e dupot i neka ti ja aktivira nekoj da doziveees SUPER NIRVANA

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Eeeee....kolektivna raspaljotka u forum. Aj luge, soberete se i ne pisuvajte gluposti.
Prasanjeto e jasno, a takov treba i da bide odgovorot.
Aj zivti grupnio ni seks.:)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Не сум пробал, а би сакал да пробам, баш се палим на лезбејке :kesa::kesa::kesa:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Е јас ко ќе пробам сеа наскоро, ќе ви се пофалам :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom