Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
те мислам... те премислувам... Гад дем ит, каде си...? што правиш...? си правам филмчиња, ќе дојдам со количето, ќе те соберам, во позадина иде омиленото цд, ти со осмех ќе ме пречекаш, и заедно до бескрајот и назад... или барем до кај тебе дома... :) ама во моментот кога ќе го замислам тоа, сфаќам дека никогаш нема да биде.. ах, кај ми беше паметот...

Мислам на тебе.... Се прашувам што правиш, дали си добар, дали можеби помислуваш на мене, или уште ти е преку глава од се и неможеш да мислиш на ништо па ни на мене? Се прашувам дали да ти пишам... Или ќе згрешам? Ама незнам што да ти пишам, сакам нешто убаво ама не сум сигурна дека било што може да те израдува во таква состојба... Многу сакам да ти помогнам, ама неможам ако не ми дозволиш.....А незнам зашто не ми дозволуваш... Незнам што ти е... Неможам да те сфатам, стварно.... Што ти стана? Јас згрешив нешто? Некој друг? Што ти се случи? Зашто се смени толку нагло? Го сакам стариот ти... Со него ми беше поубаво и поинтересно.... Како и да е, знај, ако ти треба нешто тука сум... Ќе ми биде мило да ти помогнам... Да знаеш... А знаеш ли? Не верувам.... Ми значиш...Ама изгледа ни тоа не го знаеш... Или нејќеш да го знаеш? Стварно ми значиш... Нејќам да те изгубам

Ми требаш.......аааххх кога ќе ми заврши смената,па да си дојдам,па да те изнагушкам........(Се понашам како тинејџерка,не ми замерувајте)!!!!!!!!!!

Vecerva ovde bez tebe..imam nekoe nedefinirano cuvstvo...besna sum toa e sigurno..tazna dali sum...sum ..ama go prikrivam toa ,a planiram i ponatamu taka da bide...zoshto ? ..pa doagja preku glava koga se ponashash vaka..ajt

Дремам...и тотално ништо друго...

~*~

Вечерва овде, без тебе ...
Гледам во телефонски именик полн со броеви, имам милион и еден договор и некако пак не сум исполнета, зошто, не знам.
Веројатно ми требаш и ми фали твојот глас.
Но зошто е љубовта кога не го добива своето заслужено место?
Што ако те љубам кога тоа ме прави осамена и мизерна?

Понекогаш посакувам да се вратиш ... понекогаш му се молам на Бога да си заборавил како се викам.

Не знам.
Ништо не знам.

Ај мис ју олреди.

Срце тешко ми е.Ми недостигаш.Ми требаш до мене.Аман нека дојде тој топол јули да те гушкам секоја вечер.

~*~

Вечерва овде без тебе:

Well, my boy's in the next room
Sometimes I wish he was you
I guess we never really moved on
It's really good to hear your voice
saying my name
It sounds so sweet

Вечерва овде без тебе...не знам што чувствувам. Не знам зошто ама ми недостигаш за да си муабетиме. Ама па не можам јас со тебе. Секогаш имам некое глупаво чувство дека ме лажеш. До мене е, знам дека не си ти во прашање. Јас сум ти полошо од дете. И ми требаш и не ми требаш.

Знаеш што... не знам што сакам. Сакам да си тука, ама па и не сакам. Не те мразам, ама не те ни сакам. Чувствувам потреба за тебе..или мислам дека чувствувам. Вечерва сакам да дознаам што чувствувам, ама изгледа ни тоа нема да се случи:nesum:

Вечерва овде, без тебе... ќе се мрднам. Ми недостигаш проклето многу, сакам да те видам, да те почувствувам, да ти кажам колку многу ми требаш и те сакам. Ама силна сум, ќе издржам уште малку, па после пак ќе можеме да си заспиваме и да се будиме еден до друг, знаејќи дека ништо не може да не’ раздели. :gze:

Не збориме на мсн. Не збориме воопшто. До кога вака ? Времето ќе покаже ... А и да, не ми недостигаш нешто многу. Можам да издржам без тебе. Прашањето е дали можеш ти без мене ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom