Имате ли дечко (маж) / девојка (жена)?

• Креатор на темата Креатор на темата Sweet Barbie
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам најдобрата, најслатката, најзаљубената девојка... И покрај се, и покрај сите пречки... знам дека ќе се справиме, бидејќи премногу се сакаме... Благодарен сум му на животот што ја донесе покрај мене... Ми значиш сонце, и ќе ми значиш секогаш... :back:

nope , влегов во некој подугачок период на апстиненција ...

Немам :) И не сакам сега да имам... До септември.. После ќе праиме муабет :)

jas imam devojka so koja veke 5ta godina sme zaedno pa za uste edna dve ke mi gi fati kamenot nozete

Немам, а како шо глеам шо гоеда се жениве охридски, не ни планирам да иам во скоро време.

Имав , сега немам ..

Се надевам дека ќе имам у скоро време .. после ЕВРО 2008 , де ..:vozbud:

Имам девојка со која секој поминат ден ја сакам се повеке и повеке најубавата личност што влегла во мојот живот и ми го сменила за 360 степени(на добро)и се надевам дека уште доолго ке остане:pipi:

е јас не знам како да кажам дали имам или немам
До некаде имам еден дечко кој се гледаме веке 2 год али јас сум во странство а он мк па као имаме некоја врска преку нет преку тел и јас кога се врајкам..последно што беше ме ми вели ти мене ке ми бидеш жена али као ако издржиме вака уште 3 год хехе па сеа не знам да кажам дали имам или не

За сите кои сакаат да знаат - слободна сум... Хахахаха

Немам девојка, зашто не сум побарал, а и многу сум срамежлив:icon_redf

Имам дечко, 1 година сме заедно, врската ни е прекрасна, се надевам ќе остане таква и понатаму. :) :srce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom