Dota Heroes build

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ја шо знам Тито (ака Потато) ги има тепано МУМ така да ти џабе глеаш тимови као ТеГ и остали да газат на балканско коа на европско, губат во 15мин од тимови како МУМ или Блајт.Инт :)

Касниш и за тоа како за македонскиот турнир =))

http://www.gosugamers.net/dota/news/11028

TeG ги победи iGG во финалето, трето место се SG кои според мене се 2 пати подобри од романците =)))

iGG се ретарди сите, а ТеG немаат лидер.

Касниш и за тоа како за македонскиот турнир =))

http://www.gosugamers.net/dota/news/11028

TeG ги победи iGG во финалето, трето место се SG кои според мене се 2 пати подобри од романците =)))

iGG се ретарди сите, а ТеG немаат лидер.

брат фала со ми кажа видено ми е не се секирај ти..само појасував дека прво да ја гледаме балкаснката лига, па послем европската..не се преферирај толку да ми докажиш нешто..значи прво убо свати го одговорот... па послем вметнувај пост.

Кога ќе бидат македонски тимови приклучени на вакво натпреварување? Никогаш?

немора да значи..не е така то појди пријаве се учествувај..прво треба спонзори и волја..ама нашите играчи немаат волја..џабе само underground играчи се..

rofl, требало спонзори =))

Тоа беше турнир на '' најдобрите '' кланови од Грција, Хрватска, Грција и Романија.

Барем 4 тима од Македонија можат да ги победат и на iGG и на TeG.

SG се малку подобри.

брат фала со ми кажа видено ми е не се секирај ти..само појасував дека прво да ја гледаме балкаснката лига, па послем европската..не се преферирај толку да ми докажиш нешто..значи прво убо свати го одговорот... па послем вметнувај пост.

немора да значи..не е така то појди пријаве се учествувај..прво треба спонзори и волја..ама нашите играчи немаат волја..џабе само underground играчи се..

Најнормално е друго е кога имаш позадина ти плаќаат некои фирми за се, а друго е кога играат некој мотивирани средошколци на кој им е филм да се гејмери.

@FLiX
-треба само сериозно да се седни и да се игра..а не така ајде гејмери сме па да играме сега :)

@Potato
-ти брат не си за на форумов..пак мешаш други работи..прајме муабет за општо македонциве што не учестуваат..а не дали биле тоа меѓу тие држави или незнам кој..и треба спонозори не се секирај...освен ако си толку богат напрај си тим и платете по нз колку евра таму..нека ве изгора па играјте .. :) шо да ти речам др.

Абе какво плаќање? Тава не е LAN, туку ONLINE " tournament ", може да учествува КОЈ САКА, без никаков паричен надоместок. Македонците не учествуваат поради тоа што е ТУРНИР меѓу Грција,Бугарија,Хрватска и Романија.

Кој ти вели дека Македонци не учествуваат на турнири? Погледни кој ги освои последните Српски, Босански, Македонски гарена турнири.

Те молам, не зборувај за работи кои не ги знаеш : ) Што мислиш ти, на тие '' pro '' Европски кланови ги плаќаат месечно? Само кога одат да играт лан турнир, им даваат по некоја пара од спонзорите, и тоа најчесто со задоцнување со месеци.

Колку ја шо знам Тито (ака Потато) ги има тепано МУМ така да ти џабе глеаш тимови као ТеГ и остали да газат на балканско коа на европско, губат во 15мин од тимови како МУМ или Блајт.Инт :)

so znaes ti ...

pateticen si :toe:

mozam da ti najdam mnogu replay da vidis kako tepaat romancite samo preku k*r im e od dota pa ne ja svakjaat taka seriozno, koga pravea oni boot camp ( za ESL i za F4F neznam koja sezona bese )i koga treskaa sekoj se cudea site.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom