Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рашфорд џабе се труди, едноставно од него не бива фудбалер .... играта му е силување, ќе влезе лево ќе се уплетка со 15 противнички фудбалери и ќе нафрли некаде каде што не расте ни трева ... или ќе силува некој шут со 15 фудбалери пред него.

Види го бе…
Автоматски споено мислење:

Од цел тим би ги задржал само Меину у Бруно и можда голманот. Се друго би избркал.

Ебати скапаницата ова да не знаеш да го погодиш од 10 метра, оди отепај се клошар еден. Проклет да е денот кога се врати да играш пак за Јунајтед.

Ебати скапаницата ова да не знаеш да го погодиш од 10 метра, оди отепај се клошар еден. Проклет да е денот кога се врати да играш пак за Јунајтед.
па друже сега и ти, за 320.000 фунти неделно толку ... за повеќе треба а да биде и подобро платен.

Рашфорд аут Балеба ин, ама ќе биде Тилеманс за Балеба оти нема напаѓач улавио. Керик е страшна работа, или му е наложено или не ги гледа утакмиците Керик, или па појма нема од фудбал.

Ако до сега не ја изритавме примадоната сега ич нема.

Јас мислам дека тренериве само фигурираат, а некоја друга виша сила одлучува кој да се форсира и да игра во тимот и затоа сме кај што сме.. :)

Без грижа Рашфорд ке ја сврти сега, само да си ја најде самодовербата и да научи да игра фудбал.

Back
На врв Bottom