Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Imamo i prvu postavu i klupu, imamo small ball centra kako sto gu mesti igru Marin, moze nesto da se napravi.Ako uspee Marin da gu postavi ii odbranu kako treba, posebno protiv visoki igraci, ke ima rezultati. Skopski ekipe imav dobri prvi postave, ali ne i klupe, a ostali ekipe mislu deka slab mercato imasva. Imas pravo za potrebu od igraca od kalibra na Mekikja, ali tuj ostavljam na Stevanovica i na Maksima da pokazev deka vrediv za svoi pare i da ga krsiv rezultat kd treba, posebno protiv skopski ekipe. Crnci su enigma, ja licno sam protiv stranci u ligu, zatoj sto KK 2009 i MKK su skolski primeri na donasanje na najgolemi stranski promasai i qrotresine u ligu. Krivo em drago mi e sto Luka i Miloš si otideva, Miloš lani super izigra za Strumicu, mislu deka ovuj godinu ke se dokazev kako pravi igraci i u 2027/28 da mozev da gi dobiev nasi nadvoresni pozicie.

Mekic mislu deka u ovj moment e preskup za svaku Makedonsku ekipu ili pa trazi angazman nadvor od drzavu a ovakoj sve na sve ekipa e super skockana po po mene mozda povise fali jos edn visok igrac nekoj kako volkanovskoga cisto da e tuj da ulegne 7-8 minuta da gi odmara starteri i moze magdevski da se pomava na polusezonu kd ke e zdrav i mislu deka kup ke ni e najgolema sansa zatoj sto se igrav na ednu utakmicu svi i plus ke igramo doma

Изгледа и Амар Хот иде за Америку. Скопје(Маџари) дефинитивно треба да се откаже од Аба2 а по мое они су и големи кандидати за испадање од лигу.

Изгледа и Амар Хот иде за Америку. Скопје(Маџари) дефинитивно треба да се откаже од Аба2 а по мое они су и големи кандидати за испадање од лигу.

Такој е кд се полетив како муве без главу

За игру без Џордана добро е 10 разлика.
Автоматски споено мислење:

Појма немам не објавља Тиквеш ништо
Ни наш официјалан профил ништо не објавља, можда смо играле и повише пријатељски утакмице до сг а не смо знале.

Последно уредено:
ТФТ без Ташовскога и Маџари без Хота има да паднев без испален метак. Овуј сезону само да не избегнев повреде и имамо ги 90% утакмице. На зимски прелазни рок мислу дека може да се доведе још едн играч или евентуално странац да се замени у случај. Тома Стојаноски ја би пробаја да га зему на зиму ќе легне добро.

Ја мислу дека најголему улогу ке играв Мзт Куманово и Работнички а од позадину може да улетив Тфт и Пелистер иначе и Штип може да бидне незгодан на домашан терен.

Тфт 5-6ти ова година и то ќе му е многу. Немат ништо, а и Пелистер не се ништо посебно по припремните.

Ја мислу дека најголему улогу ке играв Мзт Куманово и Работнички а од позадину може да улетив Тфт и Пелистер иначе и Штип може да бидне незгодан на домашан терен.

Ја мислу дека Кожув ќе биде пред Пелистер, ТФТ и Маџари

Back
На врв Bottom