Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Haha nisam siguran zato stavljam pin
Inace znam da moze da se uzme. Mislim da pin malo otezava posao
Pin nema veze, config cita mac koji imas za uredjaj i kraj, skine listu i gotovo, ali ako je u oitanju smart iptv onaj life time za 5.49 eura, taj nije u opasnosti posto nema velikog interesa za njega

Da nije bio iptv ne bismo znali koliko tv kanala ima u svetu i placali bi paket HBO + 5 eura pinkovi 5 eu. Arene 5 eu itd.
Pa ja i sad placam 73 eura .Znaci max tv full,plus svi vod full,internet optika 1 giga,magenta,netflix,telefon,2 max tv plus 2 nax tv za van.I jos se zajebali i dali mi jos 3 max tv sad imam na 5 tv i 2 za van.
Stim da sam 2 dao kcerki i zetu pa gledamo za te novce nas 8.
Ovo iptv hobi zajebancija.A da ja ovisim samo o iptv ilegalnoj ne hvala.Jednom se zivi i umire.Da ovisim o luc kucu dal ce mu stucat il ne.Ne hvala lijepa
Haha pa oni ti dajo odnosno prodaju i to sto ti ne treba a koliko kanala imas to nisi rekao a gde si gledao onaj boks pre nekoliko dana ili nedelje ? Mislim da si rekao na iptv
Boks sam gledao na art
Haha nisam siguran zato stavljam pin
Inace znam da moze da se uzme. Mislim da pin malo otezava posao
To ti mislis pitaj olbih hahaaaa

Pin nema veze, config cita mac koji imas za uredjaj i kraj, skine listu i gotovo, ali ako je u oitanju smart iptv onaj life time za 5.49 eura, taj nije u opasnosti posto nema velikog interesa za njega

Da taj evtini 3 4 eura zauvek, ipak treba Mac da se zna e sad ako je takva sreca jbg haha. Ipak mislim da pin ima veze jer ja da stavim ili obrisem liste preko sip tv eu mora da stavim pin

Da taj evtini 3 4 eura zauvek, ipak treba Mac da se zna e sad ako je takva sreca jbg haha. Ipak mislim da pin ima veze jer ja da stavim ili obrisem liste preko sip tv eu mora da stavim pin
Pa skoro site confizi rabotat preku mac za listi od iptv playeri, taka da ti mozes da stavis pin, ama on preku macot ke ja procita listata ke napravi scrap i kraj, 100 pina da stavis isto e. A ako saka nekoj da ti ja ukrade ako vleze preku browser, da ti ja znae mas adresataz treba da ti znae i device key, malku poinaku e toa.ama i toa e reslivo. Zaklucok, ne se sekiraj mnogu, listi ima i pak ke ima.

Ma dzaba stavljas pin,pin koji stavis svakako pise u responcu,tako da to malo vrijedi
Sve je lako kad si mlad! Ili sve je lako teoretski. Mozemo to lako da proverimo. Ko ima instalirano BlueStack neka instalira smart iptv i preko siptv eu neka postavi neku listu i onda neka stavi MAC adresu od aplika. Smart iptv tu javno pa da vidimo ko ce ukrasti listu
I da stavi pin da ne zaboravi haha. Turnir pobednik dobija nagradu samo ako se javi neki sponzor haha

kako vidim sve te app koje naplacuju (neke i masne pare) pomalo jedna po jedna pakuju kofere, gase ih, sve ih je manje, jbga kad svaku razvale i iz svake kradu liste.. a lijeka nema :)

Ma dzaba stavljas pin,pin koji stavis svakako pise u responcu,tako da to malo vrijedi
To im ja pricam mogu oni i 100 pinova stavit dabe im to.Ta zastita je nista samo da se korisnik osjeca sigurnim a sipak veliki.
Izac ce i to jednog dana na vidjelo opet ce bit apk revolucija listi.Sve izade javno uvijek neko se pohvali malo previse.A dosad uzivajmo.
Автоматски споено мислење:

Sve je lako kad si mlad! Ili sve je lako teoretski. Mozemo to lako da proverimo. Ko ima instalirano BlueStack neka instalira smart iptv i preko siptv eu neka postavi neku listu i onda neka stavi MAC adresu od aplika. Smart iptv tu javno pa da vidimo ko ce ukrasti listu
I da stavi pin da ne zaboravi haha. Turnir pobednik dobija nagradu samo ako se javi neki sponzor haha
Oces da ti ja kazem koliko ih dostupno il oces da ti olbih to kaze ak hoce.Pa ces promjenit misljenje.
Mogu i ja u vezi pina.
Pin ti je samo aktivacija na serveru ,a ne brava na samoj listi.Ne probija se pin kad oces ukrast listu il liste.
PIn ti ne sifrira url i promet.
Apk ti zip datoteka.koja koristi bla bla bla......
Nije to za svakoga ima tu puno sati sjedenja i rada da se shvati postupak.
Necu imenovat nit kako se zove postupak nit koji se sve alati koriste za to,tj softver
Necu te dalje zamarat hahaaa.
Ubiti niko nece ic krast tvoj mac vec ko to radi i ako radi ce pokupit u paketu mozda pod navodnicima i tvoju listu il liste.
Sta je tu cudno nedugo smo takvom sou svi prisustvovali ako me dobro pamcenje sluzi.
Doci ce i to javno jednog dana fine pare ce neko na tome zaradit ko ce se snac i kome je to u interesu.Bice tu puno kombinacija.

Последно уредено:
I da stavi pin da ne zaboravi haha. Turnir pobednik dobija nagradu samo ako se javi neki sponzor ha

Ako si imao placen mac prosle godine,100% imam tvoju listu sada na kompu.Mada ne brini,ne koristim ja to ,samo kazem da pin nije zastita jer responce ostavi pin koji si ti stavio

Ako si imao placen mac prosle godine,100% imam tvoju listu sada na kompu.Mada ne brini,ne koristim ja to ,samo kazem da pin nije zastita jer responce ostavi pin koji si ti stavio
Oko 10 god. je placen, A pin sam stavio pre nekoliko meseca, neko mi je brisao liste. Ako si nasao mac sa oko 7=8 listi foldera i sve vrvne liste. Nisu sa vise konekcije to je moj Mac da znas hahah i molim te nemoj da ga delis javno

Oko 10 god. je placen, A pin sam stavio pre nekoliko meseca, neko mi je brisao liste. Ako si nasao mac sa oko 7=8 listi foldera i sve vrvne liste. Nisu sa vise konekcije to je moj Mac da znas hahah i molim te nemoj da ga delis javno
A to je tvoj hahaaaa.
Ima jedan rekorder u jednoj apk ima preko 160 listi unutra.Taj si dao truda.

Vjerovatno ima ali od 7 000 000 macova iz smarta tesko se sjetiti

i dalje neznam kako opstaju vlasnici tih app pored vas sa kajgane samo, a gdje su ostali hakeri i gdje su pametniji i vjestiji hakeri (jer vama je to ipak samo hobi jel), oni sa gubitcima rade vjerujem.. a i vlasnici iptv listi, neznam cemu ulazu lovu i trud u ovo kad je sve tako lako dostupno na ovaj ili onaj nacin.. pa datacentri i njihovi serveri, kako uspiju prodat ijedan server ako se to tako upada unutra.. msm onak razmisljam naglass dok studiram peradarstvo.. :)

Back
На врв Bottom