Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Стефче пред заминување го запослил даскал по информатика во некое од школите во Карпош.
Тешко да се прежени откако го тепаше претходната невеста.
Децата булинг ќе му прават :pos:

Браќа, сестри, Македонци,
нема таква сила која може да нè раздели!
Браќа, сестри, Македонци,
како пиреј сечи, корни, нема да ја истреби.
Да живее независна Македонија да живее Македонскиот род.

Keep it real

Тетовска приказна две илјади и прва,
го гледаш сјајот на металните зрна,
воена приказна две илјади и прва,
прикриени ѕверки у кожа на срна

Тоа Вестимак е блгарски происход со нијанси на азиски. Еден од се повеќето вакви "медиуми" или фб страни ширени низ МК. Секој што е против владава, а малку повеќе постира по фб или е некојси, одма го викаат во емисија.
Во емисија на Слободен Печат е гостин, не на Вестимак.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
У кое својство е овој викнат у емисија?
Па мора да има народов пример како изгледа дупнат куртон...

Инаку, честит празник Македонијо...Слобода ти слават, а ти никогаш ама баш никогаш слободна не си била....

Си била под турско, српско, бугарско, а сега си впрегната во јаремот на политичарите, те грабаат и јаваат веќе 35 години, те прекрстија, и што уште не, но сеуште се сожалуваш над нас твоите килави чеда, и уште ни даваш...До кога???

Па нема веќе кој да агитира за СДС, останаа само на наркомани како Јон Фрчковски и овој мочково кој никој не го есапи. Чат пат се јавуваат сендвичи на форуми и спијачи како овој Ротманс кои даваат забелешки како "вечни опозиционери, неопределени итн" а всушност комуњара гнасна од штаб неизлезена од кога Бранко се фалеше како не можел да стигне
so e najinteresno, ni ja, a ni najverojatno ni Rothmans ne sme ni clenovi, niti nekogas sme bile simpatizeri na sds, ama zatoa sme meta na dpmneovci cim piseme kritika za dpmne i momentalnata vlada.

vecen opozicioner kako poim pretstavuva licnost koja shto sekogash ke ja kritikuva vlasta, bez razlika koja partija ili partii se na vlast, za raboti za koi shto treba da e kritikuvana, nesto sto e osnovna zadaca na sekoj koj sto ucestvuva vo demokratija i ima pravo na glas.

momentot deka pod vecen opozicioner po nekoj avtomatizam pomisluvate deka sum clen ili simpatizer na opoziciska partija mi kazhuva dovolno za vas, pogotovo koga imam pisuvano i za vladite na sds vo temava.

eve, od promena na vlasta, vekje pola mandat nemam primeteno voopsto nekoj i da go brani sds na temava, ama zatoa cim se iskomentira i iskritikuva dpmne, odma istata postava na lugje magicno se pojavuva vo temava sluzejki se so whataboutizmi i nekakva defanzivnost, so postovi pisani vo intervali od 5-10 minuti, polni so ad hominem.

sevo ova povekje kazuva za vas otkolku za mene.

Овие уште му замеруваат на Мицко за зборот Талог, чудна работа од луѓе на Заев кој Македонците ги нарече државни непријатели, само затоа што не се согласуваат со неговата Маќејадонија и не го гласаа него, туку него едно малцинство го гласаше.
Неговиот портал се изнапишал денес, племе шошонско.

Боби Авалон до сега не правел волкава проневера во чест на вмро па малку е упрпан.
Не квичи боте,топ беше Давид Гета,колку и да дале за неговиот настап вредеше.
Следна година да сменат жанр и да донесат убавици од Кореја :cool:

Back
На врв Bottom