ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
"Квази вредности, рекет, хаос, страв
Вардар не заслужува свиња, туку лав".

FB_IMG_1788811600471.jpg

"Гори под нозе, а не држи ни простата
наскоро ќе ја добиеш последната плата".

Screenshot_20260907_220646_Instagram.jpg

Ova stikerov sigurno nekoi srbomani od Kumanovo go napravile kako za provokacija. Nitu postojat delije od Skopje nitu pa bi mozel nekoj delije grafiti da prai u Skopje, bi go snemalo za pola saat i pomalku grafitot.

Делије Скопље знам дека во Одеса беа на гостување во 2013 против Чорноморец и дека се од скопска црна гора повеќето.

Делије Скопље знам дека во Одеса беа на гостување во 2013 против Чорноморец и дека се од скопска црна гора повеќето.
Pa mozno e nesto od tamu da imalo nekogas, ne za dzabe tamu u Kuceviste na sred selo imaat zakaceno srpsko zname, ama vo gradot kako podgrupa ne veruvam deka bi mozete da opstanat, nikoj ne bi toleriral nivni grafiti vo niedna naselba

Не е за тука ова што ќе го прашам,дали некои знае каде да се гледа моментално Вардар ?

Да пишеме и ние еден извештај од вчера.
РК Мелсунген-РК Вардар 20:45 10.09.2026(четврток).

Веќе досадно станува во Касел, три по ред таму ги играме како дома.

И покрај лошиот термин бројка исто како и предходниот пат, иако доста луѓе од Задграничен се во Скопје или на одмор.

Како и да е, собир како и предходно 2 часа пред почетокот во парк во близина на салата каде што се игра. Таму дружба со браќата од Војводи и УГЕ, како и со неколку членови тука од форумов и докажани Вардарци, голем поздрав до нив.

Со кортео кон сала, песна и пиро ја најавивме нашата доминација.
Иако очекувавме на почетокот полна сала, сепак нешто слично како предходниот пат, ако не и помалку публика. Очигледно е дека на германскиве екипи натпреварувањата на ехф им се ко на нас Струга Купот, а се загреани за сопствената лига.

Како и да е, да не должам многу, навивање доста добро, мегафон,тапан, ограда, се како што треба и личи. Парола за Свињенко и краток поздрав за да го чујат и нашиот глас од тука и после тоа без престан грмење за Вардар.

Подоле неколку слики и видео извештај.

1000020576.jpg1000020579.jpg1000020578.jpg1000020376.jpg
1000020481.jpg

Back
На врв Bottom