Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 8.463
- Поени од реакции
- 11.018
Најди ми пагани со кварц, ќерамичка лунета и сафир стаклоБирам Пагани пред Касио во било кое време.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најди ми пагани со кварц, ќерамичка лунета и сафир стаклоБирам Пагани пред Касио во било кое време.
Најди ми пагани со кварц, ќерамичка лунета и сафир стакло![]()
Важи, ќе отворела трафика и ќе го затворела мекдоналдс. Стоилко пропадна одамна, нино отиде богу иза леџа, заврши ерата на трафиките. Никој освен цигани не ти јаде таму.Доволно е да се појави една трафика од тип "Чичко Стоилко" пред east gate и толку од франшизата.
Не може мелдоналдс да се носи со локалните бургери, чак и да ја пушти цената двојно поефтина од локалните бургери.
Али има и друг момент: логика кај iphone, starbucks, Tesla, свашта има на светов. Колку му ја качуваш цената, толку трчаат оваа новата соја генерација.
Друг вид бургери, друг вид клиентела е тоа.Важи, ќе отворела трафика и ќе го затворела мекдоналдс. Стоилко пропадна одамна, нино отиде богу иза леџа, заврши ерата на трафиките. Никој освен цигани не ти јаде таму.
Ги изгазија домашни брендови со скапи бургери од по 500 денари, а не па мекдоналдс кој работеше и тогаш.
Мекдоналдс нема потреба да има конкурентни цени, немаше ни тогаш. Може комотно 600 денари бигмек оброк да продава, истиот е 500 во бејкинг бред и имаат 10 локации.Други беа времињата. Сега Мекдоналдс нема да има конкурентни цени како тогаш, зашто е сосема поинаков концептот. Доколку Ист гејт ја зема франшизата, очекувам двојно па и трипати поголема цена во однос на локалните бургери.
Нема клиентела веќе за тровање бургер, едвај живуркаат и тие што останаа. Толку знае дека имаше трафиче со кебапи карши исто гејт, кај ане. Истото не постои сега.Друг вид бургери, друг вид клиентела е тоа.
Не сум стар скопјани, ама не сум ни стар морон ко тебе.Заборавив јас дека старите скопјани се "граџани" имаат високи стандарди у однос на хигиена, манири, граџанство и дека провинцијаците им го загадуваат СкУпје. Се извинуем поштено.
Прегледај го приврзокот 486364
После тоа еве ти едно ракување по скУпски терк.
Многу од тие стари Скопјани не се стари Скопјани...Заборавив јас дека старите скопјани се "граџани" имаат високи стандарди у однос на хигиена, манири, граџанство и дека провинцијаците им го загадуваат СкУпје. Се извинуем поштено.
Прегледај го приврзокот 486364
После тоа еве ти едно ракување по скУпски терк.
Ако ме прашуваш мене, не ми дојдоа, одговарам на кадаиф.Од кај ти дојдоа старите скопјани у муабет? Циганите се стари скопјани, ете тие јадат.
Ќе ги барате циганите по Скупје кога пакистанците и браќата од Бангладеш ќе почнат да се множат.Од кај ти дојдоа старите скопјани у муабет? Циганите се стари скопјани, ете тие јадат.
Маваш у погрешно дрво, сеедно ми е за скопјеЌе ги барате циганите по Скупје кога пакистанците и браќата од Бангладеш ќе почнат да се множат.
Апсолутно непотребен и неиспровоциран хејтерски муабет.Ќе ги барате циганите по Скупје кога пакистанците и браќата од Бангладеш ќе почнат да се множат.