Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Aceso (also spelled Akeso) was a minor goddess in Greek mythology, representing the process of recovering from sickness rather than a universal cure. She was the daughter of Asclepius (the god of medicine) and Epione. Her sisters included Panacea (the goddess of universal remedy) and Hygieia (the goddess of health and cleanliness).

Божица сум, :D
Одлично, фала, и значи Акесо на кирилица? Веруј ќе го грешам, но барем првично да знам. Пр, клиент ми е кагинава, ја му викам кагава сама, резил. Иначе ти лечиш луѓе, така да добро си го избрала, ама што ти кажувам на тебе, ти си знаеш :D

Одлично, фала, и значи Акесо на кирилица? Веруј ќе го грешам, но барем првично да знам. Пр, клиент ми е кагинава, ја му викам кагава сама, резил. Иначе ти лечиш луѓе, така да добро си го избрала, ама што ти кажувам на тебе, ти си знаеш :D
Ne se prevedva, kako se pisi taka, ko espreso :свиркам:

Па како ти одговара реално. Има луѓе што ме викааѕ Асеко (што нема логика), Ацесо, Акесо, можеш и Ацо, и Елена хахахахх ако сакаш да ме викаш, сеедно реално :D

Па како ти одговара реално. Има луѓе што ме викааѕ Асеко (што нема логика), Ацесо, Акесо, можеш и Ацо, и Елена хахахахх ако сакаш да ме викаш, сеедно реално :D
Нема, Асеко нема логика, ама бреин фарт, јбг. Ацо хахаха

Или па Димитар викај ме. Владимир може. Како сакаш, не правам проблем. :D
Не сум тргнал да те викам по машките имиња, јесда си помаж од т.н. мажи, ама не, резил, жена да викам со машко име, најверојатно ќе сум со нелогичното Асеко, зашто, зашто ми е у глава, иди исфрли го.

I kaj rebe Kaginava podobro izgleda napisano latinica bidejki koga go citas odednas na kirilica doaga kako Vaginava....barem kaj mene taka u glava zvuci..... ama moze i do mene nesto da ne e vo red.... citam 2 pati vaginava stoe pak sega ova ono K da ti bilo...

Дали по кладилнициве навистина даваат договори за работа месец за месец со анекси? И дали при прием, платата што ја ветуваат навистина се држат до ветувањето или се на минималец, т.н. обуки и слично?

Како чистите патики превртена кожа? Станува збор за дамка од боја (од влажен пешкир што стоел на патиките додека биле мокри). Пробав со се, во машина, рачно, со vanish, aris degrass, со вода и сјај, оние гумите од тему за бришење, ништо не помага.

Back
На врв Bottom