Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има соопштение.само прашав, не знам зошто не се каже транспарентно. кога можат други групи да омаловажуваат и да вреѓаат нека си го објаснат и сопствениот срам што не се појавија вчера на запад.
Не ми е досадно, а и те како иам право да ви га критикују дивљачки кодекс, иако не сам навивач.Ne sum navivac ama ke izedam gomna od dosada na tema koja ne me zasega
Ok Васо БакочевиќНе сам навивач, не носу мајце и слични обележја од клуб. Али например да носу било какфу мајцу и некои да ми гу соблачаф пред деца и жену, ја би ги легаја затфор сфите одма.
Признајте си дека дел од кодекси су ви нецивилизарно срање, ферке, соблачање мајце, тепање за ништо и слични глупости.
Урлајте тамо по трибине, рипајте на амфетамин и тој е тој.
Мислу дека Тајсон да дојде да ми соблача мајцу пред деца, муда ке му ги изеду како он уво, а не па некој си Чкембар или Комита.
Поздраф, опаметете се и поцивилизирани кодекси да имате.
Не се праи интересан,зшто у старт не си зшто си од Битола.Ok Васо Бакочевиќ
До негде се согласувам. Не треба никако да се прикажува како некоја акција оти е тешка глупост.Не ми е досадно, а и те како иам право да ви га критикују дивљачки кодекс, иако не сам навивач.
Па ајде брат стаи се у ситуацију седиш си сс две деца и жену негде у ресотранче на ручак, шала смешка и ти дојдеф неколко дечки да ти соблачаф некоју фан мајцу, па како ке се осеќаш ти?
Дали ке ти биде убаво гол да те остаиф пред деца и жену? Па какфа траума,срам,беда ке биде тој за сфи вас, а наише за мали деца.
И дали ти сс неколко другара би соблекја мајцу на некога си што си седи на ручак сс жену и деца???

Треа да си уведете ново правило у тј кодекс.До негде се согласувам. Не треба никако да се прикажува како некоја акција оти е тешка глупост.
Ако толку ги мраза, било кој, нака докажа колеги гостува организирано Делије или Гробари негде, тогаш нака напра некоја акција и тоа че биди за голем поздрав. Вака ширење мадиња на поединци залутани е тешка глупост барем за мене![]()

Ама ако веќе си излезен со жена и деца во некој ресторан дали има смисла да носиш маичка од некоја НГ?Треа да си уведете ново правило у тј кодекс.
Пред жену и деца, никакфи акцие.
Шалови и мајце ке зимаф бе.![]()
Океј да, упрао си,ама еве погодило се бе, бија си на утакмицу рукомет и жена ти ти вика идемо у Ана Кристи на кебапчиња и да ти дојдеф некои од спротивну групу да ти соблачаф мајцу.Ама ако веќе си излезен со жена и деца во некој ресторан дали има смисла да носиш маичка од некоја НГ?
Те разбирам што сакаш да кажеш, фала богу фамилијата пред се, ама треба да се има осет кој каде и што прави, и мислам дека повеќето не би сакале да бидат нападнати кога се со фамилија, ама па треба да се има осет, ако носиш маица од некоја НГ треба да очекуваш дека може да ти дојде некој и да сака да ти ја соблече маицата дека тоа е дел од навивачката култура, а и сигурен сум дека повеќето можат да направат исклучок доколку видат некој со маица и е со фамилија да не го провоцираат или слично. Ова е мое мислење само, можеби сум грешка а ако сум слободно поправете меОкеј да, упрао си,ама еве погодило се бе, бија си на утакмицу рукомет и жена ти ти вика идемо у Ана Кристи на кебапчиња и да ти дојдеф некои од спротивну групу да ти соблачаф мајцу.
Еве например на мене, не сам тепач, нека пробаф да ми земеф мајцу пред деца, можда ја ке завршу на костозглобно, ама они ке завршиф сс роднине у црно.