- Член од
- 2 август 2026
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 3
Добри су црнци центри, куцав, шутирав, брзи су…Црнац што игра на балкан ваљда
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добри су црнци центри, куцав, шутирав, брзи су…Црнац што игра на балкан ваљда
Много поинтересна ке бидне овуј годину лига него лани екипе су скоро па израмнети, а и ке се гостуе у много разчични градови не су 50 60% екипе од Скопје сга ги има Штип, Струмица, Куманово, Битола, Гевгелија, Кавадарци...
У Мзт док су близнаци они ке су фаворити мада овуј годину су ослабени сс македонски играчи без Магдевскога су и без Бојана на нињо место дојдесва Лука Стојановски, Бошалевски и Никола Василевски.Има некој хајп за овуј сезону и куде други екипе доста. Интересно ќе биде пошто и Мзт не е јак нешто
На нас ни фалеше само још едн квалитетан македонац на место на Ренато да дојдеше или Хот или Тома Стојановски или Глигоријевиќ али мислу дека добро е и овакој. Работнички много ке зависи од Ефремовскога ако гу понови сесону како лани(што е тешко) ке биднев конкурентни за титулу ама ако не гу понови мислу дека ке се распаднев. Они имав едну добру петорку ресто су тапа.У Мзт док су близнаци они ке су фаворити мада овуј годину су ослабени сс македонски играчи без Магдевскога су и без Бојана на нињо место дојдесва Лука Стојановски, Бошалевски и Никола Василевски.
У Мзт док су близнаци они ке су фаворити мада овуј годину су ослабени сс македонски играчи без Магдевскога су и без Бојана на нињо место дојдесва Лука Стојановски, Бошалевски и Никола Василевски.
Автоматски споено мислење:
На нас ни фалеше само још едн квалитетан македонац на место на Ренато да дојдеше или Хот или Тома Стојановски или Глигоријевиќ али мислу дека добро е и овакој. Работнички много ке зависи од Ефремовскога ако гу понови сесону како лани(што е тешко) ке биднев конкурентни за титулу ама ако не гу понови мислу дека ке се распаднев. Они имав едну добру петорку ресто су тапа.
Тфт ајде има нешто чат пат али Маџари катастрофа и Кожув слаб Тиквеш истоМене ме занима како ТФТ и Маџари планирав нешто овуј сезону и АБА2 и лигу кд ростер ги е тапа освем 1 или 2 поединца
Глигоријевиќ за почетак на сезону тешка работа ама ја мислу дека може да се доведе у јануар февруар.Ovuj godinu ni e sansa da napadnemo nekoj trofej realno po iminja u roster smo 2ra ili 3kja ekipa u ligu a i mzt ni e tuj negde ja bi ga mavaja gligorijevikja ako moze da se dovede i ke bide bombona
Ovuj godinu ni e sansa da napadnemo nekoj trofej realno po iminja u roster smo 2ra ili 3kja ekipa u ligu a i mzt ni e tuj negde ja bi ga mavaja gligorijevikja ako moze da se dovede i ke bide bombona
Ovuj godinu ni e sansa da napadnemo nekoj trofej realno po iminja u roster smo 2ra ili 3kja ekipa u ligu a i mzt ni e tuj negde ja bi ga mavaja gligorijevikja ako moze da se dovede i ke bide bombona
Ja kako sto citam, Tikves e maltene bez sponzori, a preodan rok dugacko trae, pa ne se znae. Samo ako ga dovedev Gligorijevika, ke bide guzva na 4-5 posto vek ke imamo 4 igraci na tija pozicie koi igrav 30+ minuta po utakmicu.Глигоријевиќ за почетак на сезону тешка работа ама ја мислу дека може да се доведе у јануар февруар.
Според мене тнки смо на 4/5 само Бојана га имамо и странца што ке га доведемо. Ѓуровски и Ренато су ми повише 3ке можев они да покривав и 4ку ама по потребу само не су класични 4ке.Ja kako sto citam, Tikves e maltene bez sponzori, a preodan rok dugacko trae, pa ne se znae. Samo ako ga dovedev Gligorijevika, ke bide guzva na 4-5 posto vek ke imamo 4 igraci na tija pozicie koi igrav 30+ minuta po utakmicu.
Da renato i gjuroski su povise 3ke zatoj mislu deka gligorijevic bi se uklopija super i plus tj stranac centar ss tija dve pojacanja finale lagano ke igramo ke imamo i dubinu u roster a ne kako lani lukovic kd se umorese i tolko ocekuju i od maksima mnogo bolju sezonu po mene ima potencijal mnogo povise od ovoj sto ni pokaza za sgСпоред мене тнки смо на 4/5 само Бојана га имамо и странца што ке га доведемо. Ѓуровски и Ренато су ми повише 3ке можев они да покривав и 4ку ама по потребу само не су класични 4ке.
Ovj renato e doveden kako back-up on mislu deka povise od 15-20 minuta nema da dobiva plus ne mi delue kako igrac sto ke trazi minute stojan ke si gu drzi poziciju 3 on ke ima 25-30 minuta i plus ke pokrivav i on i renato na 4Ja kako sto citam, Tikves e maltene bez sponzori, a preodan rok dugacko trae, pa ne se znae. Samo ako ga dovedev Gligorijevika, ke bide guzva na 4-5 posto vek ke imamo 4 igraci na tija pozicie koi igrav 30+ minuta po utakmicu.
Максима лани га гушесва Луковиќ и Радукиќ за све нешто му се дересва на тој се надовржуеше и Марин ама мислу дека овуј сезону ако има хемија у тим дечко ке експлодира пошто стварно има потенцијал.Da renato i gjuroski su povise 3ke zatoj mislu deka gligorijevic bi se uklopija super i plus tj stranac centar ss tija dve pojacanja finale lagano ke igramo ke imamo i dubinu u roster a ne kako lani lukovic kd se umorese i tolko ocekuju i od maksima mnogo bolju sezonu po mene ima potencijal mnogo povise od ovoj sto ni pokaza za sg
Автоматски споено мислење:
Ovj renato e doveden kako back-up on mislu deka povise od 15-20 minuta nema da dobiva plus ne mi delue kako igrac sto ke trazi minute stojan ke si gu drzi poziciju 3 on ke ima 25-30 minuta i plus ke pokrivav i on i renato na 4
Максима лани га гушесва Луковиќ и Радукиќ за све нешто му се дересва на тој се надовржуеше и Марин ама мислу дека овуј сезону ако има хемија у тим дечко ке експлодира пошто стварно има потенцијал.