Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас имам Acer Aspire и Dell inspirion. Едноставно се разликуваат во фацата. Се останато е исто, освен тастатурата која на Acer е малку покрута и сака појке удирање за да напише нешто. Значи се на се солиден квалитет, за некаде 20% поевтина цена имаш со Acer.Што мислите за Acer лап-топ? Дизајнот доста им е добар али внатрешноста, т.е квалитетот?
Тошиба си е тошиба ја имам Toshiba satellite i IBM ама тошибата е ѕвер.Каков accer,dell,hp незнам шо.У денешно време само Toshiba, Lenovo i Sony ништо друго
Јас земав HP Pavillion Entertainment верзија, и да како шо кажа Појол не се за Европски пазар баш и то ми го нагласи батето од кај шо го купив.. шо знам мислам дека таман си е единствено друго шо ми беше во опција беше Sony Vaio арно ама никаде низ нашава земја не можев да најдам.. Мислам дека HP-во за парите е измислен, го купив 1100 еу. Има 2 гб рам, Core 2 Duo 2.0 ghz процесор. 160 гб хдд, Nvidia Geforce Go 7400 и далечински управувач за Media Player lawl :pos2::pos2::pos2:Ако веќе сте се решиле са лап-топ да си земите,земајте hp pavillion,скапи се оти не се за европскиот пазар туку само за Американскиот ама сепак вредат секое евро/денар/долар/лек![]()
Ne se preceneti Toshiba prijatele,ja imam od porano HP,sega zemav Toshiba i veruvaj ako nekoi se precenti togas tie se HP.
Processor Brand - Intel
Processor Class - Pentium Dual Core
Processor Speed - 1.46 GHz
Installed Memory - 2 GB
Maximum Memory - 4 GB
Memory Technology - DDR II SDRAM
Hard Drive Capacity - 160 GB
Included Drives - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM
Display Size - 15.4 in
Graphics Processor - Intel GMA X3100
Modem Speed - 56 Kbps
Network Support Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Operating System - Microsoft Windows Vista Home Premium
...
Kazi mi dali mozes da najdes vakva konfiguracija od HP za 40.000den?